Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψαν τα πάντα στο περιοδικό YOU

Αποκλειστικό υλικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν θα υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει και να υποδεχτούμε το 2021 παρά μόνο με τη χαρά του μικρού Σπύρου που έχει γίνει viral με το ταμπεραμέντο του, αλλά και με την λάμψη της Κατερίνας και την αισιοδοξία του Λεωνίδα. Οι δύο μεγάλοι -και ο βενιαμίν- πρωταγωνιστές των “Άγριων Μελισσών”, αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα, μας τιμούν με την παρουσία τους στην εορταστική μας φωτογράφηση. Κάνοντας βέβαια έναν μικρό προσωπικό απολογισμό, ανακαλώντας μνήμες αγαπημένες και πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην ζωή τους. Ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο μικρός Σέργιος, μας ανοίγουν την καρδιά τους και μας δίνουν απλόχερα την αγάπη τους!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling Έλενα Οικονόμου, Ilias Wia

Ο Σπύρος τριγυρνά σε όλους τους χώρους, γελάει ασταμάτητα, παίζει με τα παιχνίδια που του πήραμε ως δώρο ενθουσιασμένος, μας διηγείται ιστορίες από το Διαφάνι, “Δεν είναι δύσκολα τα γυρίσματα μας λέει” με αυτοπεποίθηση, μας μιλά για την τηλεοπτική του μαμά Ελλη Τρίγγου, για τον Αναστάση Ροιλό, και όλους τους άλλους ηθοποιούς που τους αγαπά, κάνει...σκανταλιές με τον Λεωνίδα, κρύβεται στην αγκαλιά της Κατερίνας. Φυσικά περιμένει να τελειώσει η φωτογράφηση μας γιατί έχει υποσχεθεί στην μαμά του, την γλυκύτατη Θεώνη Ντούγια, να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι για να διαβάσει τα μαθήματά του και να παίξει με τους σούπερ ήρωες του. “Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω βιβλία” μου λέει αφοπλιστικά.

“Να φανταστείς ένα βράδυ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ διάβασα τρία βιβλία!” μου λέει χαρούμενος ανοίγοντας διάπλατα τα ματάκια του, δείχνοντας με τα χεράκια του τον αριθμό. Τον πειράζουμε και του λέμε να μας θυμάται όταν μεγαλώσει και γίνει διάσημος ηθοποιός και εκείνος γελά με τα δοντάκια του που λείπουν και μας το υπόσχεται. Η Κατερίνα και ο Λεωνίδας γελάνε διαρκώς μαζί του, τον αγαπούν ως δικό τους παιδί.

Kατερίνα νομίζω ότι στον μικρό Σπύρο σου βγαίνει και τηλεοπτικά όλη αυτή η τρυφεράδα που έχεις στην ζωή σου ως μαμά και ως γιαγιά...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ευτυχώς που το σενάριο λέει πως η Μυρσίνη αγαπά πολύ το εγγόνι της. (γέλια) Φαντάζεσαι να ήταν αλλιώς; Θα μου ήταν πολύ δύσκολο. Με τον Σπύρο είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή, το αγοράκι μας είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, είναι εξαιρετικός στις σκηνές, λέει και τα δικά του καμιά φορά, αλλά πάντα κάνει πολύ ωραίο φινάλε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Είναι μια εύθυμη νότα ο μικρός, ρουφάει τα πάντα σαν σφουγγάρι και έχει την ικανότητα να τα επεξεργάζεται πολύ γρήγορα στο μυαλό του. 'Έχει πολύ ενέργεια-το διαπιστώσατε και εσείς στην φωτογράφηση- αλλά όταν είναι να πάμε το πλάνο ή να κάνει την πρόβα είναι απόλυτα παρών και απόλυτα επαγγελματίας. 'Έχει ταλέντο. Δεν έχει σημασία το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και αν θα γίνει τελικά ηθοποιός, αλλά ο τρόπος που θα υπάρξει σε ότι και αν κάνει, θα είναι πολύ δημιουργικός.

Στο βίντεο παραπάνω, οι δυο πρωταγωνιστές μας δίνουν τις ευχές τους για την νέα χρονιά.

*Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί