Ζένια Μπονάτσου: «Το J2US μου άφησε μία... σοκολατένια γεύση!»

Τι λέει για τον πατέρα της Βλάσση Μπονάτσο και την γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Tο τέλος του J2US, εκτός από μία γλύκα, της έφερε και μία μεγάλη αγωνία, αφού πλέον ψάχνει εκ νέου για δουλειά. Μαγκάκι και ισχυρός χαρακτήρας από κούνια ωστόσο, η Ζένια Μπονάτσου είναι έτοιμη να ριχτεί στην αρένα και ανοίγει την καρδιά της στο YOU: για την δύσκολη κατάσταση στο θέατρο, για τα χαρακτηριστικά που κληρονόμησε απ' την γιαγιά της και τον πατέρα της, ακόμα και το νανούρισμα που της τραγουδούσε εκείνος, πριν κοιμηθεί.

  • Από τον Γιώργο Κακογιάννη
  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Ilias Wia
  • Makeup & Hair: Ειρήνη Μάτζιου

Τι γεύση σου άφησε το J2US;

Μου έχει αφήσει μία πολύ γλυκιά γεύση, σοκολατένια θα μπορούσα να πω, γιατί αγαπώ τις σοκολάτες. Ήταν μία ωραία εμπειρία, πρωτόγνωρη, δύσκολη, αλλά ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη, οπότε ήταν κάτι πολύ καλό για μένα.

Ποιο τραγούδι σου έχει αφιερώσει ο πατέρας σου, Βλάσσης Μπονάτσος;

Πολλά, δεν είναι τραγούδια που υπάρχουν. Αυτοσχεδίαζε με δικά του τραγούδια, όταν ήμουν μικρή, μου τα τραγουδούσε και πολλές φορές με νανούριζε με αυτά.

Από ποιον έχεις εμπνευστεί περισσότερο, από εκείνον ή από τη γιαγιά σου Ζωή Λάσκαρη;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει έμπνευση, αλλά οργανικά πηγάζουν μέσα μου αυτοί οι άνθρωποι, γιατί είναι οικογένεια μου. Χωρίς να θέλω, πολλές φορές βρίσκω χαρακτηριστικά του εαυτού που μοιάζουν σε αυτούς. Νομίζω έχω πάρει και απ' τους δύο, ήταν πολύ δυνατές προσωπικότητες, δεν θα μπορούσα να μην πάρω κάτι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο You που κυκλοφορεί!

Κεντρική φωτογραφία:

Φόρεμα, NΑSH by Natasha Avloniti, nashbyna.com

Σκουλαρίκια και δαχτυλίδι Κ14, Al’oro Jewellery

Γόβες, Bozikis, bozikis.gr