Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησαν και φωτογραφήθηκαν στο YOU!

Αποκάλυψαν τα πάντα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί

YOU TV 12.01.2021 13:18
Από Youweekly Team

Είναι δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του “Big Brother” και φωτογραφίζονται μαζί για πρώτη φορά αποκλειστικά στο YOU, δίνοντας παράλληλα μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τι συνέβαινε όταν έκλειναν οι κάμερες; Τι απαντούν στους επικριτές τους; Ποια είναι τα κοινά σημεία που τους ενώνουν και πόσο πάλεψε ο καθένας για να βρει τον δρόμο του στη ζωή; Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης ήθελε να κερδίσει το έπαθλο; Από ποιους απογοητεύτηκαν; Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς εξομολογούνται άγνωστα μυστικά της ζωής τους και δίνουν όλες τις απαντήσεις!

  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
  • STYLING EΛΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ILIAS WIA
  • MAKE UP /HAIR ΣΤΕΛΛΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ ΔΑΝΕΖΗ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε είχε χαρακτηρίσει ως την επιτομή της στρατηγικής. Πιστεύεις ότι ίσως το παράκανες με κάποιες συμπεριφορές σου;

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι ένιωσα πάρα πολύ άνετα. Ήταν λάθος μου ότι δεν ζούσα για τις κάμερες και δεν προστάτευσα τον εαυτό μου. Δεν ήμουν η επιτομή καμιάς στρατηγικής. Δεν γνώριζα τι είχε πει για μένα ο κύριος Ανδρέας, αλλά βγαίνοντας μου είπαν ότι μιλούσε αρνητικά. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να το κάνει, να μιλά τόσο έντονα για έναν άνθρωπο που δεν είχε γνωρίσει ή δεν είχε καταλάβει.

Η σχέση σου με τον Δημήτρη ήταν, όπως είπαν εκ των υστέρων κάποιοι παίκτες, στημένη από εσάς για λόγους προβολής...

Τίποτα δεν ήταν στημένο. Είμαστε φίλοι, έχουμε έρθει πολύ κοντά, αλλά ποτέ δεν ερωτοτροπήσαμε μέσα στο σπίτι. Με τον Δημήτρη είμαστε και τώρα κάθε μέρα μαζί, συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια σχέση, παρόλο που και για τους δυο μας η μετάβαση στον έξω κόσμο μετά το “Big Brother” δεν ήταν εύκολη.

Για σένα πώς ήταν αυτή η μετάβαση;

Πολύ δύσκολη, ακόμα δεν έχω συνέλθει. Το πρώτο πράγμα που έκανα βγαίνοντας είναι να μιλήσω με τη μητέρα μου, η οποία είχε χάσει 15 κιλά από την αγωνία της και τη στενοχώρια της από όσα σχόλια ειπώθηκαν για μένα. Αυτό δεν μπόρεσα στην αρχή να το διαχειριστώ και στενοχωρήθηκα πολύ για εκείνη και όχι τόσο για μένα. Την έπαιρναν τηλέφωνο, της έστελναν διάφορα υβριστικά μηνύματα, το ίδιο έκαναν και στην αδελφή μου αλλά και σε διάφορους φίλους μου, στους οποίους χάκαραν μέχρι και τα προφίλ τους στα social media. Γινόταν ένας πανικός.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

Είχες δηλώσει πολλές φορές ότι το έπαθλο αν το έπαιρνες θα πήγαινε για έναν ιερό σκοπό, αλλά ποτέ είπες για ποιον. Μπορείς τώρα να το πεις;

Αρχικά θα κάλυπτα κάποιες ανάγκες της οικογένειάς μου και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα το διέθετα για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο σε διάφορα ιδρύματα. Έχω μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και ήθελα να τα βοηθήσω. Δεν επιιυμούσα να το πω όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι, γιατί δεν ήθελα να θεωρήσει ο κόσμος ότι “ο Κεχαγιάς “γλείφει” για να πάρει τα λεφτά”. Δεν ήθελα να ξεφτιλίσω τον εαυτό μου μπροστά στις κάμερες για το έπαθλο. Ήθελα να παραμείνω γνήσιος όπως είμαι στην κανονική μου ζωή. Αν τελικά ο κόσμος δεν ήθελε να έχει ένα τέτοιο προφίλ ο νικητής του “Big Brother” είναι απολύτως σεβαστό.

Ποτέ δεν υπήρξε έστω και μια στιγμή που ήρθατε και ερωτικά πιο κοντά με τη Σοφία;

Επειδή άκουσα και από ορισμένους συμπαίκτες μου να λένε ότι ήταν ψεύτικη η σχέση μας, εμείς καταρχάς με τη Σοφία ποτέ δεν δηλώσαμε ότι έχουμε σχέση. Οπότε προς τι αυτά τα σχόλια; Ήμασταν -και είμαστε ακόμα- πολύ κοντά μεταξύ μας. Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να “βγάλω” γκόμενα ούτε και εκείνη για να βρει αγόρι. Αν είχαμε στρατηγική, θα το παίζαμε ζευγάρι και θα φιλιόμασταν όλη τη μέρα μπροστά από τις κάμερες. Δεν έχει γίνει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι κι αν γίνει κάτι παραπάνω, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Αν συμβεί κάτι, εμείς πρώτοι θα το πούμε.

Σε φλερτάρουν γυναίκες στα social media;

Γίνεται... πόλεμος και δεν καταλαβαίνω το γιατί! (γέλια) Πολλές γυναίκες μού ζητάνε να τις παντρευτώ, να κάνω παιδιά μαζί τους, μου λένε αν δεν με θέλει η Σοφία να πάω μαζί τους. Έχω βέβαια και αυτούς τους λίγους που με βρίζουν και με λένε “φλώρο”...

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU WEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Κεντρική φωτογραφία:

Σοφία:

Φόρεμα, ΜΚ Creations, instagram mk_creations

Κοσμήματα, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Δημήτρης:

Σακάκι και παντελόνι, Nino Venturi

Ζιβάγκο, Marks & Spencer, marksandspencer.gr

Share