Μιχάλης Αρναούτης: «Δυστυχώς ήταν σύντομο το ταξίδι του Survivor!»

Μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με δύο παγκόσμια πρωταθλήματα, τον τίτλο του καλύτερου αριστερόχειρα στην Αμερική και καλύτερο νοκ άουτ μεταξύ άλλων, ο Mighty Mike θα μπορούσε να θεωρηθεί απ' τα φαβορί του φετινού Survivor, όμως το ταξίδι τελείωσε πρόωρα για εκείνον. Γυρνώντας, ο Μιχάλης Αρναούτης κάνει την πρώτη του φωτογράφιση στο You και μιλάει για όσα πρόλαβε να ζήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά και για τους παίκτες που του έκαναν εντύπωση.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογράφιση: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Μαλλιά: Διονυσία Κωνσταντίνου

Τι κρατάς και τι πετάς απ' το φετινό Survivor;

Θα κρατήσω τα θετικά, τις γνωριμίες που έκανα με τα παιδιά απ' την ομάδα μου, που δεν τα γνώριζα, όλες τις εικόνες από εκεί. Γενικότερα όλο το Survivor που έζησα για 10 μέρες, ήταν καταπληκτικό. Δυστυχώς για μένα ήταν πολύ σύντομο.

Τι δεν θες να θυμάσαι από εκεί;

Και οι δέκα μέρες ήταν καταπληκτικές, δεν είναι κάτι που θα πω ότι δεν θα κρατήσω, απλά ήταν πολύ σύντομο. Δεν πρόλαβα ίντριγκες, κλίκες, φασαρίες, οπότε κρατάω όλα τα θετικά.

Με ποιους απ' τους παίκτες που γνώρισες θα κάνεις παρέα;

Σίγουρα με τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη και τον Αλέξη Παππά. Τώρα, απ' τα κορίτσια, με την Αγγελική Λάμπρη, την Άννα-Μαρία Βέλλη. Και με τον Περικλή σίγουρα, ήμασταν δυνατό παρεάκι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλουν να έχουμε επαφή έξω.

Γυρνώντας, ποιοι άνθρωποι σου έλειψαν περισσότερο;

Δεν πρόλαβε να μου λείψει κάτι. Ήταν πιο κουραστικό το ταξίδι που κάναμε για να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο, παρά η διαμονή μου εκεί. Ήμουν η πρώτη αποχώρηση, οπότε καταλαβαίνεις.

Απογοητεύτηκες που δεν πρόλαβες να το ζήσεις όσο θα ήθελες;

Σίγουρα. Το συζήτησα με την οικογένεια μου και την παραγωγή, πήγα εκεί για κάτι σοβαρό, αλλά ήμουν η πρώτη αποχώρηση.

Ποιον βλέπεις για νικητή;

Δεν έχουν κλείσει ακόμα μήνα, είναι πολύ σύντομο να μιλάμε για νικητή. Βλέπουμε ότι η ομάδα τρώει μία αληθινή ταλαιπωρία και συνεχείς ήττες απ' το τελευταίο parkour που έκανα μαζί τους, που κερδίσαμε τη σκεπή. Ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως φαίνεται, είναι ένα δυνατό χαρτί, αλλά δεν τον βλέπω μελλοντικά γιατί είναι ένας γίγαντας που δεν τρέφεται. Τον είδα στο τελευταίο αγώνισμα που λύγισε, λίγο ακόμα και θα τον πήγαιναν στο γιατρό. Το τελευταίο μέλος της ομάδας, η Ελίζαμπεθ, είναι πολύ δυνατή, γυμνασμένη, «ντούκι». Θα φέρει αρκετές νίκες, είναι ένα φαβορί για την ώρα και θα προχωρήσει. Είναι νωρίς όμως να πούμε ότι θα πάρει κάποιος το Survivor, έχουμε ακόμα πέντε μήνες ταλαιπωρίας.

Υπάρχει κάποιος παίκτης που δεν θες να θυμάσαι;

Όχι, όπως είπα στην αρχή δεν πρόλαβα ίντριγκες και φασαρίες. Απ' την ομάδα μου ήταν όλα τα παιδιά πολύ καλά απέναντί μου, είχαμε ένα καταπληκτικό δεκαήμερο, αλλά και απ' τους Μαχητές, τα παιδιά ήταν εξίσου συμπαθή σε μένα.