Η συνέντευξη της Βίκυς Διαμαντοπούλου στο You

Μίλησε για όλα αποκλειστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Περήφανη Βλάχα στην καταγωγή όπως δηλώνει, από μικρή ηλικία έλαβε μέρος σε διαφημιστικά, δούλεψε με επιτυχία ως σερβιτόρα και με... αποτυχία ως μπαργούμαν, μέχρι να σπουδάσει ηθοποιός και να κάνει το μεγάλο της τηλεοπτικό ντεμπούτο φέτος ως “Σοφούλα”, που βάζει φωτιά στο Διαφάνι. Η παιδική της ζωή στο χωριό, το διαζύγιο των γονιών της, το όνειρο να γίνει μοντέλο, ο ανταγωνισμός, η τυχαία γνωριμία της με τη Δανάη Μιχαλάκη όταν ήταν φοιτήτριες, αλλά και όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά. Η Βίκυ Διαμαντοπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, κάνει την παρθενική της φωτογράφιση ως ηθοποιός στο YOU.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup/Hair: Στέλλα Δροσουλάκη

Κάπου διάβασα ότι το χωριό Περδικάκι βλέπει φανατικά τις “Άγριες Μέλισσες” από τότε που έκανες το ντεμπούτο σου στη σειρά. Τι σχέση έχεις μαζί του;

Και μόνο που έγινα αφορμή για να ακουστεί εξαιτίας μου το χωριό μου τόσο πολύ είμαι έτοιμη να σταματήσω εδώ την καριέρα μου! (γέλια) Το Περδικάκι είναι ένα πολύ μικρό χωριό που βρίσκεται ψηλά στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας, μία ώρα σχεδόν απόσταση από το Αγρίνιο. Είμαι περήφανη Βλάχα και περήφανη Περδικακιώτισα! Από εκεί κατάγεται η μητέρα μου, ενώ ο πατέρας μου από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Με τι ασχολούνται οι γονείς σου;

Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και ο μπαμπάς μου είναι φωτογράφος αλλά και ηλεκτρολόγος.

Λόγω επαγγέλματος η μαμά σου βιώνει δύσκολα την όλη κατάσταση με την πανδημία;

Το βιώνει πολύ δύσκολα πρακτικά και ψυχολογικά. Στο ΙΚΑ που εργάζεται αναγκάζεται να αντιμετωπίζει και διάφορες περιπτώσεις εκείνων που δεν πιστεύουν στον ιό και πηγαίνουν στα ιατρεία χωρίς μάσκα, και μάλιστα με τσαμπουκά. Είναι μια περίεργη κατάσταση και φυσικά έχω την έννοια της. Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλο το νοσηλευτικό προσωπικό γιατί ρισκάρουν τη ζωή τους.

Ποια είναι η πιο αστεία εμπειρία σου με τον κόσμο που άρχισε μετά να σε αναγνωρίζει στον δρόμο λόγω της σειράς;

Η πρώτη φορά που με κοίταξαν έντονα γιατί με αναγνώρισαν ήταν μια μέρα που είχα πάει σε μια ταβέρνα στην Πάρνηθα. Και ένας δίπλα μου άρχισε να με βγάζει ξαφνικά φωτογραφίες και εγώ ήμουν με τα παϊδάκια στο χέρι!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Βόσκαρης θα σου κάνει πρόταση γάμου. Αληθεύει; Και πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου;

Ανυπομονώ κι εγώ να δω αν θα είμαι νύφη στο πλευρό του. Η συμπεριφορά των γονιών μου εξαρτάται από όταν μάθουν τι είναι τελικά ο Βόσκαρης. Θα προσπαθήσουν, όμως, να με προστατέψουν. Και επειδή κάποιος δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό, θα αρχίσω να καταλαβαίνω ποιος είναι. Θεωρώ όμως πως θα το παλέψει η Σοφούλα. Δεν θα πει εύκολα πως έχουν δίκιο όσοι τον πολεμούν.

Οι γονείς σου θα πάνε στον γάμο σου;

Θα πάνε; (γέλια)

Με ποιους από τους ηθοποιούς της σειράς έχεις έρθει πιο κοντά;

Με τον Νίκο Λεκάκη, που κάνει τον Άγγελο, γιατί ήμασταν μαζί από τις οντισιόν, σίγουρα με τον Χρήστο Πλαϊνη και τη Δανάη Λουκάκη αλλά και με τη Δανάη Μιχαλάκη, την οποία αγαπώ πολύ. Μάλιστα αστειευόμαστε με τη Δανάη και λέμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να συναντηθούν οι δύο ξανθιές του σίριαλ σε μια σκηνή! Γνωριζόμαστε από την εποχή που δούλευε σε ένα μαγαζί στη Σύρο ως σερβιτόρα, όταν και οι δύο σπουδάζαμε στην δραματική σχολή. Πολλές φορές συζητούσαμε τότε για το πώς πρέπει να επιμείνουμε, να παλέψουμε για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Χάρηκα πολύ όταν την είδα την πρώτη σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες”. Βέβαια, όταν ξεκίνησα κι εγώ στη σειρά την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε με κοίταξε έντονα και μου είπε “κάπου σε ξέρω εσένα!”