Backstage βίντεο από την αποκλειστική συνέντευξη της Αγγελικής Λάμπρη στο περιοδικό YOU!

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η συμμετοχή της στο Survivor ήταν «τόσο-όσο», όπως λέει χαρακτηριστικά. Γυρνώντας απ' τον Άγιο Δομίνικο, η Αγγελική Λάμπρη περιγράφει στο You τις αναμνήσεις που κρατάει απ' αυτήν τη σύντομη εμπειρία, το reunion με τα αγαπημένα της πρόσωπα και απαντάει στο ενδεχόμενο επιστροφής της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup-Μαλλιά: Διονυσία Κωνσταντίνου

Τι κρατάς απ' την εμπειρία του Survivor;

Είναι μία συγκλονιστική εμπειρία, νομίζω θα το θυμάμαι και θα λέω: Το έκανα κι εγώ. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις, θέλει κότσια και να έχεις δύναμη. Απ' το να το σκεφτείς, μέχρι να το πραγματοποιήσεις είναι μεγάλη απόσταση. Οπότε λέω «Μπράβο Αγγελική που το έκανες». Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα και είμαι χαρούμενη που το πήρα απόφαση και το πραγματοποίησα. Θα είχα μετανιώσει αν δεν το είχα κάνει.

Υπήρχε φορά που ξεπέρασες τα όρια σου;

Όχι, δεν ζορίστηκα. Βέβαια, ήταν και μικρό το διάστημα, 18 μέρες. Δεν ζορίστηκα ούτε ψυχολογικά, ήμουν πολύ καλά και είχα πολύ καλή διάθεση. Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Παρότι έλειψες για λίγο, σου έλειψε κάτι στην Αθήνα;

Εντάξει, μου έλειψε πάρα πολύ το παιδί μου, ήταν η πρώτη φορά που την αποχωριζόμουν για τόσο μεγάλο διάστημα, αυτό ήταν μία δοκιμασία για μένα, να δοκιμάσω τα όρια μου. Από την ώρα που τη γέννησα ήμασταν πολύ μαζί, δεν την άφηνα ποτέ. Μεγάλωσε αποκλειστικά μαζί μου, χωρίς νταντάδες και γιαγιάδες, επομένως ήθελα να δω αν αντέχω. Τελικά αντέχω. Ευτυχία σ' αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου, αλλά αντέχω!

Πώς σε υποδέχτηκε η κόρη σου; Τι σου είπε; Άντεχε κι εκείνη;

Άντεχε κι εκείνη τη δοκιμασία! Και για τις δυο μας ήταν μία πολύ σημαντική δοκιμασία και τα καταφέραμε και οι δύο πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα όλο αυτό.

Είχες ένα ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες». Τώρα που επέστρεψες, και στη σειρά εμφανίζεσαι ο «γιος» σου, θα συνεχιστεί;

Δεν νομίζω. Απ' ό,τι ξέρω έχει ολοκληρωθεί από πέρσι ο ρόλος μου. Πάμε γι' άλλα και για καινούρια πράγματα.

Πώς σου φαίνεται το κλίμα επιστρέφοντας; Τι εισπράττεις απ' τον κόσμο;

Τίποτα, έφυγα απ' την καραντίνα και ήρθα στην καραντίνα. Νομίζω η καραντίνα εκεί ήταν χειρότερη απ' ότι εδώ. Εντάξει, ευχόμαστε όλοι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό για να ανοίξουν ξανά τα θέατρα, να γίνονται δουλειές, να κάνουμε γυρίσματα εκτός και ταξίδια!

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί*

Κεντρική φωτογραφία

ΜΠΛΟΎΖΑ, DKNY Sport, DKNY Boutique

ΣΟΡΤΣ και SNEAKERS, PUMA (με εκπτώσεις έως 50% σε επιλεγμένα είδη), PUMA STORES (Αγγελου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα και Μητροπόλεως 36, Θεσσαλονίκη)

ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ,KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS