Ιωάννης Απέργης: «Ακόμα και τοστιέρα μας έχει φέρει ο Γιάννης Μπέζος στα γυρίσματα!»

Backstage βίντεο από την συνέντευξη στο νέο τεύχος YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το 2020 του έφερε μία σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά του, με την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!», αλλά το 2021 επιφυλάσσει ακόμα ομορφότερες ειδήσεις: Σε λίγους μήνες θα έχει παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα, και θα κρατάνε στα χέρια τους τον γιο τους! Ο Ιωάννης Απέργης περιγράφει στο YOU το κλίμα στα γυρίσματα πίσω απ' τις κάμερες, αλλά και τις «κοπάνες» που ετοιμάζει για χάρη της οικογένειάς του.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Makeup-Μαλλιά: Σοφία Περγιαννάκη

Εμφανίζεσαι στο «Παρουσιάστε!» φέτος, για σένα τι σημαίνει αυτή η σειρά;

Είναι η αρχή μου, μία σπουδαία αρχή, δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους όπως είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, το φιλαράκι μου, και ο κύριος Μπέζος. Είναι η αρχή μου στην τηλεόραση και νομίζω ότι ξεκινάω πολύ καλά.

Για τον Γιάννη Μπέζο έχουν πει ότι είναι γενναιόδωρος με τους συνεργάτες του. Το έχεις δει προσωπικά;

Το έχω δει, θα σας πω χαρακτηριστικά ότι είχαμε μείνει στα γυρίσματα χωρίς τοστιέρα και έφερε τοστιέρα! Συνέχεια έρχεται με γλυκά και παγωτά το καλοκαίρι. Στην αρχή σκεφτόμουν «Πού πάω;», αλλά ανατράπηκαν όλα!

Στρατό έχεις πάει;

Όχι, απλά έτυχε να μην έχω πάει ακόμα. Μπαίνω όμως στη σειρά.

Πώς περιμένεις αυτήν την εμπειρία;

Το περιμένω πώς και πώς, γιατί ο στρατός γενικά μ' αρέσει. Αλλά δεν μ' αρέσει ο στρατός στα Βαλκάνια, είναι λίγο χάσιμο χρόνου. Να πας στρατό και να κάνεις στρατό, το γουστάρω πολύ.

Το 2020 ήταν μία καλή χρονιά για σένα, απ' το 2021 τι περιμένεις;

Περιμένω να γεννηθεί το μωρό μου και προτάσεις για δουλειά. Μακάρι να είμαστε υγιείς, ο κόσμος να βγει και να δουλέψει γιατί έχουμε πήξει μέσα στα σπίτια και εύχομαι υγεία.

Τι πατέρας πιστεύεις ότι θα είσαι;

Ένας χαζομπαμπάς που θα παίρνω τηλέφωνο στη δουλειά και θα λέω «Μπορώ σήμερα να μην έρθω;», για να κάτσω με το παιδί (γελάει).

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί την Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα!