Ο Τάκης Ζαχαράτος στο νέο τεύχος του YOU!

Backstage βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο έρωτας και οι... βουτιές στα βαθιά χωρίς σωσίβιο. Οι επίπονες ανατροπές της ζωής του. Οι “τύραννοι” και το αδιέξοδο. Ο διαρκής διάλογος με τον εαυτό του, η ψυχανάλυση, το πρώτο βιβλίο που έγραψε στην καραντίνα, που μιλά για τη βία -χωρίς να το επιδιώξει να είναι επίκαιρος-, τα βεντετιλίκια στην τέχνη, οι αγαπημένες ηρωίδες στο Διαφάνι και η δική του πρόταση για το τέλος των “Άγριων Μελισσών”, η Μιμή Ντενίση, ο Λάκης Λαζόπουλος, η ευτυχία του για τη συμμετοχή του στο φετινό YFSF... Το γέλιο και η χαρά του. Ο Τάκης Ζαχαράτος, αυτή η πολυδιάστατη one of a kind προσωπικότητα σε μια αφήγηση από το χθες στο σήμερα της ζωής του, αποκλειστικά στο YOU.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Αν σου ζητούσαν οι σεναριογράφοι των “Άγριων Μελισσών” να τους δώσεις μια πρόταση για το πώς θα πρέπει να είναι το τέλος της σειράς, τι θα τους έλεγες;

Θα ήθελα ο Δούκας να χωρίσει τη Μυρσίνη -χωρίς όμως να φύγει από τη σειρά- και να έρθει η Μιμή Ντενίση, ως η δεύτερη κυρία Σεβαστού, για να βάλει τάξη στο Διαφάνι. (γέλια) Κι επειδή θα μου άρεσε να υπάρχει “Happy end” στην όλη ιστορία της σειράς, θα ήθελα ο Κωνσταντής να μείνει με την Δρόσω και να κάνουν πολλά παιδιά, να είναι η Ασημίνα μαζί με τον Μπάμπη. Τους θέλω όλους χαρούμενους. Φτάνουν πια οι σφαγές! (γέλια) Να αποδοθεί πρώτα δικαιοσύνη για να έρθει μετά η χαρά στο Διαφάνι!

Από το “Survivor” ποιον άλλον ήρωα θέλεις να υποδυθείς;

Σε λίγες μέρες θα δείτε ένα επεισόδιο με τον Νίκο τον αγρότη. Είναι υπέροχος ρόλος, τον έχω αγαπήσει πολύ αυτό τον τύπο, είναι... μερακλαντάν! (γέλια) Ποτέ δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά αυτό είναι που μου αρέσει σ' εκείνον.

Πάντως την αγαπάς πολύ τη Μυρσίνη ως ρόλο, γιατί πρόσφατα εμφανίστηκες ως Μυρσίνη... Αξιοσέβαστου στο διαδικτυακό επεισόδιο των “Δέκα μικρών Μήτσων”, στον αγαπημένο σου φίλο Λάκη Λαζόπουλο. Κρατά χρόνια αυτή η σχέση...

Από τα χρόνια του Πεζικού, γιατί κάποια στιγμή συναντηθήκαμε με τον Λάκη στην ίδια μονάδα στο Σουφλί όταν πήραν κι εκείνον φαντάρο. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο καλλιτέχνη, είναι ιδιοφυής. Τον εκτιμώ και μου έχει συμπαρασταθεί απίστευτα. Με τον Λάκη, όταν συναντιόμαστε επαγγελματικά, είναι σαν να πηγαίνω στην αυλή μου στην Πάτρα για να παίξω. Το έκανα πολύ κέφι αυτό το επεισόδιο. Όταν μου το έστειλε για να το διαβάσω, του είπα: “Είσαι τόσο... θεότρελος και υπέροχος”. Γελάσαμε πάρα πολύ στο γύρισμα. Με τον Λάκη ποτέ δεν είχαμε ανταγωνισμό. Αυτό που έχουμε μεταξύ μας είναι αυτό ακριβώς που μας ζητά αυτή η εποχή που ζούμε. Τελείωσαν πια τα βεντετιλίκια και τα “εγώ είμαι κι άλλος δεν είναι”!

Είσαι τόσο αισιόδοξος πως τελείωσαν;

Δεν λειτουργεί πια ο μάγκας που έχει εξουσία και παίρνει κεφάλια. Με ξέρεις πώς είμαι με τους συνεργάτες μου. Θα πάω πάντα στις πρόβες με τα γλυκά μου, θα μιλήσουμε για τα γκομενικά μας και μετά θα κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι κάτι άλλο από τους συνεργάτες μου. Δεν μπορώ ποτέ να φανταστώ πώς είναι να δουλεύεις σε ένα αρνητικό περιβάλλον.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.