Η Κατερίνα Στικούδη στο νέο τεύχος του You!

Backstage βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα φλερτ, το πείσμα που είναι ασπίδα της σε κάθε εμπάθεια, ο σύζυγός της που την κάνει να νιώθει παντοδύναμη, οι ατασθαλίες στη διατροφή και η πειθαρχία στον τρόπο ζωής της, η αδυναμία στους γονείς της και η λατρεία στον πεθερό της, η βία στις γυναίκες, τα φετινά απρόοπτα στο YFSF, οι μεταμφιέσεις που τη δυσκόλεψαν, τα εύσημα που πήρε από σπουδαίους καλλιτέχνες. Το πιο sexy θηλυκό της ελληνικής showbiz με την πολυδιάστατη προσωπικότητά της ως τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, υποδέχεται μαζί μας την άνοιξη για να μας χαρίσει τη θετική της ενέργεια και τις πιο προσωπικές της εξομολογήσεις.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

ΦωτογραφίεςQ Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Make-up/Hair:Λεάννα Μάρκογλου

Ποια μεταμφίεση στο YFSF, στο προηγούμενο και στο τωρινό, σε παίδεψε και σε άγχωσε;

Δεν υπάρχει καμιά εύκολη μεταμφίεση. Σίγουρα όμως ο Vanilla Ice ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό act, ασταμάτητος χορός και ρίμες δίχως τέλος! Τώρα τι θα μου φέρει το Buzzer από εδώ και πέρα... Ποιος ξέρει τι με περιμένει!(γέλια)

Το φετινό σόου ξεκίνησε με προσδοκίες αλλά και με μερικές ατυχίες. Με κρούσματα κορονοϊού αρχικά και συμπληρώθηκε με την αποχώρηση του Κώστα Δόξα. Σε στενοχώρησε;

Σίγουρα στενοχωρηθήκαμε πολύ όλοι μας για την αποχώρηση του Κώστα, η υπόθεση όμως έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Όσο για τον κορονοϊό, τηρούμε όλα τα αυστηρά μέτρα για να δουλεύουμε με ασφάλεια.

Όλα τα ζευγάρια βρέθηκαν και λίγο στα... όρια τους με αυτή την κατάσταση που ζούμε. Με τον Βαγγέλη πώς το αντιμετωπίσατε;

Πέρα από άντρας μου είναι και φίλος μου και έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Μπορούμε να μιλάμε με τις... ώρες με τον Βαγγέλη. Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον, ίσα-ίσα μπορώ να σου πω πως μου λείπει το τελευταίο διάστημα με τις πολύωρες πρόβες που κάνω για το YFSF. Ο Βαγγέλης με κάνει να γελάω, με προσέχει και μοιραζόμαστε όλους τους προβληματισμούς μας με ειλικρίνεια!

Ανήκετε στην κατηγορία... “κάθε χρόνος και καλύτερα” στον γάμο σας;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You