Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Αποκλειστικές συνεντεύξεις και φωτορεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Αυτή την εβδομάδα το YOU γιορτάζει την άνοιξη με την πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη, ενώ με αφορμή τον έναν χρόνο από το πρώτο lockdown ρωτάει 15 επώνυμους πώς βιώνουν την περίοδο της καραντίνας... Πάρε μια γεύση από τα θέματα εδώ!

Αποκλειστική συνέντευξη Κατερίνα Στικούδη

Κάθε Κυριακή τη θαυμάζουμε στο «Your Face Sounds Familiar All Star» του ΑΝΤ1 μέσα από τις εκπληκτικές της μεταμορφώσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γίνεται το cover girl αυτού του τεύχους καιμας μιλάει για όσα αγαπάει, τον σύζυγό της, τους γονείς της, το τραγούδι αλλά και και το χειρότερο φλερτ που έχει δεχτεί...

Super backstage! Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» στην καρδιά της Αθήνας και έχουμε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ: Τα «καυτά» φιλιά Κωνσταντή – Δρόσως, την Ασημίνα με... sneakers, τον Μελέτη με αθλητική φόρμα και όλους τους πρωταγωνιστές έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Ένας χρόνος lockdown. 15 επώνυμοι μιλούν στο YOU για τα θετικά και τα αρνητικά της καραντίνας. Τι έχουν χάσει και τι έχουν κερδίσει μετά από 12 μήνες οικειοθελούς εγκλεισμού;

Συνέντευξη Σοφία Μαργαρίτη. Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού «Survivor», μιλάει αποκλειστικά στο YΟU και εξηγεί: «Αναγκάστηκα να πάω στο reality επιβίωσηςγια να πάρω τη ζωή μου πίσω! Η νέα της εικόνα, το διαζύγιο που την πλήγωσε και το νέο ξεκίνημα στη ζωή της!

Συνέντευξη Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη. Τους φωτογραφίσαμε στο νέο σπίτι τους στην Καλλιθέα και τους ρωτήσαμε τα πάντα: Για τη μαγειρική, τη συγκατοίκηση, τη γνώμη τους για τους παίκτες του «Master Chef 5» αλλά και για την αποχώρησή τους από το «Happy Day».