Δανάη Λουκάκη και Χρήστος Πλαΐνης στο νέο τεύχος YOU!

Backstage βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Λουκάκη και Χρήστος Πλαΐνης στο νέο τεύχος YOU!

Ο έρωτας, οι χωρισμοί, οι οικογένειές τους, οι πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο της τέχνης, η πανδημία και όσα άλλαξαν στην ζωή τους τον τελευταίο χρόνο. Ο Περικλής και η Παγώνα Τόλια από τις “'Αγριες Μέλισσες” φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί για το You, μας δίνουν μια πρόγευση για όσα συνταρακτικά ακολουθήσουν στην αγαπημένη μας σειρά και αποκαλύπτουν στο βίντεο που ακολουθεί τις σκηνές που συναισθηματικά τους άγγιξαν περισσότερο αλλά και ποιός από τους ηθοποιούς του καστ, διαθέτει το πιο...καλό χιούμορ!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling Ilias Wia

Make up hair Διονυσία Κωνσταντίνου

ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ

Ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή στη σειρά;

Είναι μια πολύ δυνατή σκηνή που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια και γυρίστηκε με πολύ σεβασμό για όλες τις γυναίκες, το βλέπω ως μια μορφή δικαίωσης. Είναι η αντίδραση της Παγώνας για τον Βόσκαρη όταν τελειώσει η δίκη και πριν γυρίσει η Σοφούλα στο σπίτι.

Με τον Χρήστο έχετε δέσει υποδειγματικά. Αισθάνεσαι τυχερή;

Είναι μεγάλο μου στήριγμα ο Χρήστος, με βοηθά πολύ με την πείρα του, με κρατά σε ισορροπία, τον αγαπώ πολύ, τον θαυμάζω γι' αυτό που μου προσφέρει. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ άλλον στη θέση του.

Πώς βλέπεις να αντιδρά ο κόσμος απέναντί σου σε σχέση με την αρχή της σειράς;

Εκεί που με βρίζανε στην αρχή τώρα έχουν τελείως αλλάξει. Οι περισσότεροι στα σχόλια που μου κάνουν μου λένε “τι άμυαλο παιδί έχεις βγάλει” ή “πόσο πεισματάρα είναι η Σοφούλα”, αλλά όλοι στέκονται στη σωστή αντιμετώπιση που έχουμε ως γονείς με όσα τραβάμε με την κόρη μας.

Οι γονείς σου, που μένουν στα Χανιά, σε παίρνουν τηλέφωνο για να σου κάνουν σχόλια;

Βλέπουν φανατικά τη σειρά, ακόμα και ο πατέρας μου που δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Λέει στη μαμά μου κάθε Παρασκευή που δεν έχουμε επεισόδιο “σήμερα δεν θα δούμε το παιδί;”. Έχουν βρει έναν τρόπο μέσω της σειράς να με αισθάνονται κοντά τους παρά την απόσταση που μας χωρίζει, γιατί, και λόγω πανδημίας, έχω να τους δω από τον Αύγουστο. Ο πατέρας μου έχει γίνει μεγάλος θαυμαστής του Βασίλη Μπισμπίκη, παρόλο που παίζει τον ρόλο του απόλυτα κακού και τρελαινόταν με τον ρόλο του Νώντα που έπαιζε ο Κώστας Ξυκομηνός.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΙΝΗΣ

Τι άλλαξε στη ζωή σου την τελευταία χρονιά με τις περίεργες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε;

Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε γιατί είμαι από τους τυχερούς που συνεχίζουν να δουλεύουν, αν εξαιρέσουμε το περσινό lockdown τον Μάρτιο. Τα γυρίσματα συνεχίζονται ευτυχώς με αμείωτο ρυθμό. Η υπόλοιπη οικογένεια σαφώς έχει επηρεαστεί, με τα παιδιά να κάνουν τηλεκπαίδευση και με τον εγκλεισμό να έχει αλλάξει, όπως είναι φυσικό, τη διάθεσή τους. Βέβαια σε σχέση μ' εμάς τους μεγάλους, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται πιο εύκολα στις νέες συνθήκες.

Ο γιος σου από τον πρώτο σου γάμο μένει αυτό το διάστημα μαζί σας;

Τις περισσότερες μέρες. Βοηθά σε αυτό και το ότι δεν πηγαίνει σχολείο και κάνει τα μαθήματα από το σπίτι.

Έχεις ξαναπεί ότι διατηρείς μια δυνατή σχέση μαζί του. Ήταν πάντα έτσι; Προσαρμόστηκε εύκολα στις νέες συνθήκες όταν εσύ ξαναπαντρεύτηκες και απέκτησες την κόρη σου και αδελφή του;

Η προσαρμογή του ήταν ανέλπιστα εύκολη. Νιώθω πολύ τυχερός σε αυτό ως πατέρας, γιατί ο Οδυσσέας ήθελε από την αρχή να αποκτήσει αδελφάκι. Έχει απίστευτη αδυναμία στη Νεφέλη όπως και εκείνη βέβαια.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You