Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Και αυτή την εβδομάδα του YOU Weekly μας περιμένει στα περίπτερα για να μας κρατήσει συντροφιά με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

Αποκλειστική συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha μιλάει για την επιτυχία, τους άντρες της ζωής της και τους μεγάλους έρωτες και αποκαλύπτει: «Αν τύχει να ξαναερωτευτώ μικρότερό μου, δεν θα με σταματήσει τίποτα!»

Αλέξης Παππάς: Ο γόης του «Survivor» διχάζει το τηλεοπτικό κοινό και ανάβει φωτιές στo twitter. Μάθε το στόρι της ζωής του και τι λένε οι φίλοι του διάσημου μοντέλου και ηθοποιού για τον χαρακτήρα του.

Αποκλειστική συνέντευξη: Δημήτρης Μαζιώτης. Ο δικηγόρος Σαράφης από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλάει στο YOU και μας δίνει spoiler! Πάρτε μια πρόγευση για την ανατριχιαστική σκηνή που θα μείνει αξέχαστη στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1!

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ! Η «ωραία Ελένη» μετακομίζει; Με τις φήμες για την επιστροφή της στη μεσημεριανή ζώνη και το νέο συμβόλαιο με το Mega να φουντώνουν, η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει τα πάντα στο νέο της σπίτι! Και εννοείται πως έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε εργασία και λεπτομέρεια.

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη. Ο γιος τους Δήμος είναι η προτεραιότητά τους. Ο φακός του YOU τους τσακώνει στη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας με τους δυο γονείς να κάνουν όλα τα χατίρια του μονάκριβου γιου τους!