Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Δημήτρη Μαζιώτη

Στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Από μικρός έλυνε με ευκολία μαθηματικές εξισώσεις αν και φέτος χρειάστηκε να λύσει τη δυσκολότερη στις “'Άγριες Μέλισσες” με τα εγκλήματα του Βόσκαρη και τον αγώνα του για δικαίωση της Ελένης Σταμίρη.

Ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον δικηγόρο Σαράφη, ανοίγει την καρδιά του στο YOU, μιλώντας για τα παιδικά και φοιτητικά του χρόνια, για τις δυσκολίες αλλά και για την κρίσιμη περίοδο που άλλαξε όλη του η κοσμοθεωρία, για τη δεύτερη επαγγελματική του ιδιότητα ως δάσκαλος για παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες ή αυτισμό, ενώ μας δίνει μια πρόγευση για την ανατριχιαστική σκηνή που θα κρίνει πολλά στην τηλεοπτική σειρά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Make up/Ηair: Στέλλα Δροσουλάκη

Με ποιον από τους δύο γονείς σου ήσουν πιο κοντά;

Και με τους δύο, αλλά είχα μια λίγο παραπάνω αδυναμία στον πατέρα μου, ίσως γιατί μοιάζαμε στον χαρακτήρα. Τον έχασα όταν ήμουν 29 χρόνων από αυτοκινητικό δυστύχημα. Αυτό ήταν ένα σημείο καμπής για τη ζωή μου αλλά και για την οικογένειά μου.

Σε τι βαθμό σε επηρέασε;

Ένιωσα ότι κατέρρευσε το σύμπαν, συναισθηματικά και πρακτικά. Εκείνο το τηλεφώνημα που μου ανακοίνωναν το συμβάν άλλαξε ξαφνικά τα πάντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνεις παραπάνω ευθύνες από ό,τι πρέπει μέχρι να γιατρευτούν οι πληγές των ανθρώπων γύρω σου και πέφτεις αναγκαστικά σε λάθη.

Τι λάθος έκανες;

Παραμέλησα τελείως τον εαυτό μου, τους στόχους μου, τα όνειρά μου και ήμουν υπερπροστατευτικός με την οικογένειά μου. Ήταν μια άσχημη περίοδος και για έναν δεύτερο λόγο, γιατί αναγκάστηκα να εμπλακώ και με δικαστικές διαμάχες που αφορούσαν στο δυστύχημα του πατέρα μου και οι οποίες κράτησαν για πολλά χρόνια.

Βρήκατε κάποια δικαίωση;

Το αντίθετο. Η ευθύνη του ατυχήματος έπεσε στον πατέρα μου -για μένα δεν υπήρχε λόγος- και επωμιστήκαμε ένα μεγάλο οικονομικό βάρος.

Μετά το πέρας της δίκης ο ρόλος σου σταματά; Ή θα έχεις και κάποια εμπλοκή στα μεγάλα θέματα που θα ανακύψουν με την Δρόσω και την Ασημίνα;

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί