Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Και αυτή την εβδομάδα το YOU υπόσχεται να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά με πολλά και πλούσια θέματα από τη showbiz και τον χώρο της μόδας και του lifestyle!

Eλένη Μενεγάκη. Που θα πάει η «ωραία Ελένη»; Πλούσιο ρεπορτάζ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της «βασίλισσας της TV». Μύθοι και αλήθειες για τις συζητήσεις της με τα τηλεοπτικά κανάλια. Ανατροπές από πριν τις μεγάλες υπογραφές και δεδομένα που συνέχεια ανατρέπονται.

Βασίλης Μπισμπίκης. Λίγο πριν το τραγικό τέλος του αδίστακτου Μάνου Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες», κάνουμε ένα flashback στη ζωή και την καριέρα του σημαντικού ηθοποιού. Τι λέει ο ίδιος για τη γυναίκα του Κωνσταντίνα;

Αποκλειστική συνέντευξη: Πάνος Καλίδης. Από τους παίκτες που συζητήθηκαν μέσα στο «Survivor 4», κάνει τον απολογισμό του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά στο YOU για την εμπειρία του στο reality επίβίωσης και λέει: «Έπαθα κρίση πανικού όταν ο κόσμος με ψήισε να μείνω στο παιχνίδι!»

Αποκλειστική συνέντευξη: Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Από τις γυναίκες που έγραψαν... ιστορία στο «Master Chef», μιλάει για το reality μαγειρικής, το ροζ video που έκανε τη ζωή της άνω κάτω αλλά και για την απώλεια του πατέρα της!

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων ήταν η Κυριακή 4 Απρίλου και εμείς κάνουμε focus στις νέες συνήθειες της Εριέττας Κούρκουλου, που συνεισφέρει στην προστασία και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Επιπλέον, συγκεντρώσαμε φωτογραφίες από 15 λαμπερούς επώνυμους... αγκαλιά με τα αγαπημένα τους κατοικίδια!