Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο νέο τεύχος του You!

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Εκεί που η ζωή της χαμογέλασε πλατιά μετά την έξοδό της από το Masterchef και το νέο της επαγγελματικό βήμα, όλα άλλαξαν με την αιφνίδια απώλεια του πατέρα της. Μετά από ένα αρκετό διάστημα σιωπής και περισσυλογής με τις αναποδιές να συνεχίζονται, μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες που πέρασαν από τον διαγωνισμό μαγειρικής, κάνει ένα restart στην ζωή της και ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της και για μια ένα αρχή ως σέφ! Η Σπυριδούλα έχει πάρει ξανά την ζωή στα χέρια της και αρκετά ανανεωμένη και εμφανισιακά αποκαλύπτεται στο You!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling Ilias Wia

Επιτέλους ήρθε η ώρα του γάμου σου...

Ναι, επιτέλους! Το αναβάλαμε για όσο καιρό ήμουν στο Masterchef και μετά το παιχνίδι, έπρεπε να πάω στην Κύπρο λόγω της επαγγελματικής πρότασης που είχα δεχθεί για να δουλέψουμε μαζί με τον Πάνο Τόγια σε ένα εστιατόριο. Αλλά τώρα νομίζω όλα πάνε μια χαρά και ήρθε η ώρα να το κάνουμε! Είμαστε πια 12 χρόνια μαζί με τον Αποστόλη.

Το προγραμματίζετε να γίνει το καλοκαίρι;

Ο γάμος θα γίνει αρχές του χειμώνα. Θέλουμε να έχει φύγει για τα καλά η πανδημία, γιατί πιστεύω ότι και το καλοκαίρι θα ζήσουμε κάποιους περιορισμούς. Δεν μπορούμε να κάνουμε ένα γάμο μόνο με 20 άτομα, θέλουμε να έχουμε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα κοντά μας.

Έχεις σκεφτεί πως θα είναι το νυφικό σου;

Είχα κάποια σχέδια στο μυαλό μου και μάλιστα πριν καν μπω στο Masterchef. Σίγουρα θέλω να είναι στενό και απλό. Επίσης θέλω στο γάμο να κυριαρχήσει η λεβάντα. Ο Αποστόλης θέλει την ελιά. Δεν ξέρω πως θα τα συμβιβάσουμε αυτά τα δύο μεταξύ τους! (γέλια)

Ο Αποστόλης πως διαχειρίστηκε εκείνο το διάστημα που εσύ έπρεπε να φύγεις και να ζήσεις μακριά του για αρκετούς μήνες στην Κύπρο;

Με στήριζε πάντα πολύ στις επαγγελματικές μου αποφάσεις ο Αποστόλης. Το είδε ως μια εξαιρετική ευκαιρία. Μάλιστα τότε είχαμε αποφασίσει στην αρχή να μην έρθει μαζί μου, γιατί εγώ θα έτρεχα όλη μέρα στο μαγαζί και εκείνος αναγκαστικά θα καθόταν μόνος του. 'Όλα τους πρώτους μήνες στο εστιατόριο πήγαν πολύ καλά και την στιγμή πια που ήταν ιδανικές οι συνθήκες για να είναι μαζί μου, συνέβη το συμβάν με την απώλεια του πατέρα μου, οπότε έπρεπε εγώ πια να γυρίσω στην Ελλάδα. Και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Ο πατέρας σου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας;

Ούτε εκείνος ούτε εμείς είχαμε γνωρίζαμε κάτι. 'Ήταν πάντα πολύ δυνατός. Τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν “φύγει” είχε έναν έντονο πόνο στο στομάχι όπως μου είχε πει η αδελφή μου. Οι γιατροί μας είπαν αργότερα ότι υπήρχε περίπτωση αυτό να ήταν το σύμπτωμα πριν το πρώτο έμφραγμα. Μετά επακολούθησε και το δεύτερο και μοιραίο έμφραγμα.

Ποιος σε πήρε τηλέφωνο στην Κύπρο για να σου το ανακοινώσει;

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί