Ελένη Καρακάση και Γιώργος Σουξές στο νέο τεύχος του YOU!

Backstage βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ταξίδι του μέλιτος, λόγω των εξελίξεων στο Διαφάνι δεν πρόλαβαν να κάνουν κι αυτό ήταν το δικό μας δώρο στο πιο γλυκό ζευγάρι των “'Άγριων Μελισσών”. Η Ρίζω και ο Βασίλης, η Ελένη Καρακάση και ο Γιώργος Σουξές, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά, λίγες μέρες μετά τον τηλεοπτικό τους γάμο, που ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και για τους ίδιους. Η αγάπη και ο έρωτας, ο γάμος με τους συντρόφους τους, οι... πεθερές, η απόρριψη και η ζήλια, η κρεβατομουρμούρα, η επεισοδιακή πρώτη τους γνωριμία στα τηλεοπτικά πλατό, η δικαίωση που έρχεται, οι ήρωες που θα βασανιστούν στα επόμενα επεισόδια, η τρίτη σεζόν, η επιτυχία και η σύγκριση με τον “'Άγνωστο Πόλεμο”. Οι δύο ηθοποιοί σε μια απρόβλεπτη εξομολόγηση στο YOU.

Aπό την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Make-up/Ηair: Διονυσία Κωνσταντίνου

Αληθεύει ότι αρχικά οι σεναριογράφοι της σειράς δεν είχαν στα πλάνα τους να σας κάνουν ζευγάρι;

ΕΛΕΝΗ Ναι, νομίζω πως εξαρχής δεν είχαν αυτή την πρόθεση. Η αφορμή δόθηκε με την τηλεοπτική χημεία που αναπτύξαμε στη συνέχεια με τον Γιώργο αλλά και με την Αλίκη Αλεξανδράκη. Το πρώτο μου γύρισμα, την πρώτη σεζόν ήταν, μάλιστα, μαζί τους. Κολλήσαμε από την αρχή.

ΓΙΩΡΓΟΣ Θυμάμαι όταν ήρθε για πρώτη φορά στο γύρισμα η Ελένη και είπε “Γεια σας” με δυνατή φωνή μπροστά σε όλους τους ηθοποιούς, σκέφτηκα: “Γιώργο φυλάξου, αυτή τους ξέρει όλους εδώ”! (γέλια) Μετά αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ καλό παιδί.

Δεν είχε τύχει να συνεργαστείτε στο παρελθόν;

Γ. Ποτέ, αλλά συγγνώμη που θα σου το πω Ελένη, δεν σε γνώριζα. (γέλια) Δεν ήταν απαραίτητο βέβαια κι εσύ να με ήξερες.

Ε. Μπράβο και το λες έτσι; (γέλια) Εγώ όμως τηλεοπτικά σε είχα παρακολουθήσει, σε γνώριζα. Πέρα από την πλάκα που κάνει, θα σου διηγηθώ τι έγινε την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε. Πήγα, λοιπόν, στο γύρισμα, τον χαιρέτισα μιλώντας του στον πληθυντικό, τον ρώτησα τι κάνει και εκείνος μου απάντησε ένα απλό “Γεια σας” και στη συνέχεια γύρισε και είπε: “Αν με χρειαστείτε θα είμαι στο καμαρίνι μου”. (γέλια) Αυτή ήταν η πρώτη του κουβέντα!

Από συστολή το είπες Γιώργο;

Γ. Όχι, αλήθεια πίστευα πως τους ήξερε με κάποιον τρόπο όλους στο γύρισμα, δεν ήξερα τι να κάνω, γι' αυτό και είπα αυτό το “φυλάξου” στον εαυτό μου και πήγα στο καμαρίνι μου για να ετοιμαστώ. Αλλά στη συνέχεια αγαπηθήκαμε πάρα πολύ με την Ελένη.

Θα έχουμε κάποια νέα εγκυμοσύνη στο Διαφάνι; Ενδεχομένως της Λενιώς;

Ε. Προς το παρόν δεν έχουμε νέα εγκυμοσύνη στη σειρά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως μέχρι το τέλος.

Αν σας ζητούσαν οι σεναριογράφοι να πείτε την γνώμη σας ή να δώσετε μια αίσθηση για το πώς θα θέλατε εσείς να είναι το τέλος των “Άγριων Μελισσών” τι θα τους λέγατε;

Ε. Θα ήθελα σίγουρα να δικαιωθεί η Ελένη, που είναι και το πιο βασανισμένο πρόσωπο στις “'Άγριες Μέλισσες”. Στο δραματικό φινάλε της σειράς θα ήθελα να υπάρχει αυτή η δικαίωση, γιατί έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι πολύ βασανισμένη. Επίσης, αν μάθει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε για τα κτήματα, θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για εκείνη. Θέλω να έχει “happy end” στη ζωή της.

Φαντάζομαι ότι χαίρεστε που θα συνεχίσετε και ως ρόλοι την τρίτη σεζόν...

Γ. Πάρα πολύ!

Ε. Αυτό που συμβαίνει με τις “Άγριες Μέλισσες” δεν το έχουμε ξαναζήσει, όλη αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου. Και εκτός από την επιτυχία, είναι το πρώτο καθημερινό σίριαλ εποχής μετά από πάρα πολλά χρόνια