Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη στο YOU

Μην το χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Οπως και στην περίπτωση του κακού Μελέτη που ενσαρκώνει στις “'Αγριες Μέλισσες” που τον μόνο που τον γλυκαίνει είναι ο έρωτας, έτσι και στην δική του περίπτωση η συγκατοίκηση με την σύντροφό του, τους τελευταίους μήνες, έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην ζωή του. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης λίγο πριν την κορύφωση της δεύτερης σαιζόν της σειράς, όπου έρχονται αποκαλύψεις και αντατροπές μιλά στο You για την σχέση του με τους γονείς του και τα αδέλφια του, για τον έρωτα, για τα μυνήματα που λαμβάνει από θαυμαστές από όλον τον κόσμο και δίνει ένα μικρό στίγμα για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μελέτη. Θα τον δούμε ξανά την τρίτη σεζόν;

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling Ilias Wia

Το τελευταίο διάστημα, συζείς με την σύντροφό σου. Σε πίεσε αρχικά η συγκατοίκηση, γιατί θα έχανες την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου;

'Όχι καθόλου. 'Όλα μας προέκυψαν πολύ ήρεμα. Ούτε έγινε σκόπιμα η συγκατοίκηση, ούτε πιέστηκα από αυτή. 'Ένας άντρας δεν αντιμετωπίζει απαραίτητα την μετάβαση από την εργένικη ζωή στην συμβίωση ως... απαγόρευση της κυκλοφορίας!

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στην σύντροφό σου; Τι εκτίμησες σε εκείνην;

Το ότι με δέχθηκε όπως είμαι, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά μου. Αυτό είναι το προσόν της. Μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Ο καθρέφτης σε μια σχέση είναι εκείνος που βρίσκεται απέναντί σου. 'Όταν λοιπόν βλέπω απέναντι μου ένα χαμόγελο, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλά. Αυτό έχει σημασία για εμένα.

Είσαι ερωτευμένος λοιπόν...

Δεν θα σου εγκλωβίσω σε μια λέξη έντεκα γραμμάτων, ένα τόσο μεγάλο συναίσθημα που δεν μπορεί να περιγραφεί! (γέλια) Δεν θέλω να ορίσω αυτό που αισθάνομαι, είναι σαν να χάνω την ουσία.

Εσύ κρύβεσαι όπως γράφτηκε πίσω από την δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού είτε ως φυσικό είτε ως ηθικός αυτουργός;

Ως Μελέτης δεν θα έκανα ποτέ κακό σε έναν άνθρωπο που δεν φταίει, έχω σεβασμό για εκείνον, παρόλο που ήταν παντρεμένος με την Πηνελόπη. Δεν πεθαίνει από το δικό μου χέρι ούτε και έχω δώσει κάποια εντολή για την δολοφονία του. ¨Όλα έχουν να κάνουν με τις έρευνες που κάνει εκείνος για την οργάνωση στη Λάρισα.

'Έχεις συζητήσει για να συνεχίσεις και την τρίτη σαιζόν στην σειρά;

Περιμένω όπως και οι περισσότεροι καρτερικά για να μιλήσουμε με την παραγωγή. Είτε είμαι στην σειρά του χρόνου, είτε δεν είμαι, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της μεγάλης παραγωγής. 'Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν στην καρδιά μου. Και οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Κάτια Δανδουλάκη, είναι κυρία με κάπα κεφαλαίο, με δίδαξε ήθος, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Θα στεναχωρηθείς αν τελειώσει ο ρόλος σου;

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί**