8 χρόνια περιοδικό YOU! Γιορτάζουν με την Βίκυ Κάβουρα

Αποκλειστική συνέντευξη και sexy φωτογράφηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Eίναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz και γι' αυτό την επιλέξαμε να μας ευχηθεί για τα 8 χρόνια κυκλοφορίας του YOU. Ξανθιά, γαλανομάτα και sexy, η παρουσιάστρια, ηθοποιός, τώρα και σχεδιάστρια μαγιό, Βίκυ Κάβουρα μετά τα δύσκολα που πέρασε μέσα στην πανδημία δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ και εξηγεί το γιατί...

Θετική ενέργεια και δύναμη... Ξεχειλίζει και από τα δύο η ελεύθερη -πλέον- Βίκυ, που περιμένει τον μεγάλο έρωτα να μπει στη ζωή της, νιώθει ελεύθερη από κόμπλεξ και ανασφάλειες και δεν κρατά κακία σε κανέναν...

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Βίκυς Κάβουρα στο περιοδικό You

Βίκυ Κάβουρα Περιοδικό You

Ευχαριστούμε θερμά το Κτήμα Αριάδνη (Χαλκίδος 90, Αχαρνές) για την ευγενική φιλοξενία.

Πόσο σε επηρέασε ψυχολογικά η περίοδος της πανδημίας που περνάμε;

Στην πρώτη καραντίνα είχα φοβηθεί περισσότερο από ένα 5χρονο. Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, είχα πει σε μια φίλη μου να μείνουμε μαζί και τη φώναζα να είναι δίπλα μου ακόμα κι όταν έκανα μπάνιο. Φοβόμουν ότι θα πεθάνουμε όλοι και την ήθελα κοντά μου κάθε δευτερόλεπτο. Τώρα γελάω, αλλά τότε ήμουν τρομαγμένη, δεν ακουμπούσα πουθενά, καθάριζα τα πάντα με απολυμαντικό, ψεκαζόμουν όλη την ώρα και ανησυχούσα πολύ και για τη μαμά μου, που είναι νοσηλεύτρια.

Τι σου έλεγε η μαμά σου μέσα από το νοσοκομείο;

Μου μιλούσε για πολλά περιστατικά που υπήρχαν... Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα και, παρόλο που είμαι δυνατό παιδί, λύγισα, ένιωθα χάλια εξαιτίας της μαμάς μου, που στην πρώτη καραντίνα πέρασε πνευμονικό οίδημα. Όμως, φοβήθηκα και για τον μπαμπά μου που βρισκόταν στο πατρικό μας στην Σπάρτη και πέρασε κι εκείνος ένα πρόβλημα με την υγεία του. Μάλιστα, επειδή η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια, του είχε πει να μην έρθει για ενάμιση μήνα.

Στο μεταξύ εσύ με τα θέατρα κλειστά και έχοντας διακόψει τη συνεργασία σου με το J2US, είχες μείνει χωρίς δουλειά...

Ήταν να κάνω μια εκπομπή, αλλά, τελευταία στιγμή δεν έγινε. Ξαφνικά μέσα σε όλα ήμουν και χωρίς δουλειά, και συμπληρώθηκε αυτό το υπέροχο... «μπουκέτο»!

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί