Τζώρτζογλου και Μαριόλα μαζί στο You!

Backstage βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα θαύματα, η απουσία, το σεξ και ο έρωτας, η επιθυμία να κάνουν ένα παιδί, το παρασκήνιο στην “Φάρμα”, τα σχόλια που ακούστηκαν, ο γάμος τους, τα διαφορετικά αλλά και τα όμοια που τους ενώνουν. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μόλις έχει βγει από την “Φάρμα” και δίνει την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στο You, μαζί με την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, σε μια σούπερ αποκαλυπτική φωτογράφηση!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Στεναχωριόσουν Σοφία όταν τον έβλεπες μέσα στο παιχνίδι να περνά δύσκολα;

Σ. Στεναχωρήθηκα την ώρα που έκλαψε όταν τον ρώτησαν αν του λείπω. Ποτέ ξανά δεν τον είχα δει να “σπάει”. Είναι πάντα γενναίος και δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

ΣΤ. 'Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Είχα πάρει μαζί μου και μια μικρή φωτογραφία της και κάθε φορά που μου έλειπε την κοιτούσα! Κάποια στιγμή μάλιστα σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι για να είμαι ξανά μαζί της. Εκπαίδευσα τον εαυτό μου όμως στο να κρατηθώ, για να μην λυγίσω.

Νευρίασες κάποια στιγμή όταν βγήκες και είδες τα σχόλια που έκαναν στις εκπομπές για τις πλαστικές σου επεμβάσεις;

Στ. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ αν είναι έτσι το dna μου και δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα στα 56 μου; 'Έχω κάνει μόνο υαλουρονικό στο πρόσωπό μου μετά από ένα ατύχημα. Δεν με πειράζει να πούνε αν έχω κάνει botox, αν πάχυνα ή αν αδυνάτισα. Απλά κάποιοι στα τηλεοπτικά πάνελ που έχουν τον ρόλο του εισαγγελέα, έχουν συνηθίσει να σχολιάζουν με αυτό τον χαιρέκακο τρόπο.

Οι πιο μικροί σε ηλικία συμπαίκτες σου έκαναν ακόμη και ρατσιστικά σχόλια ότι είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία και ότι δεν θα άντεχες σωματικά;

Περισσότερα στο νέο τεύχο You