Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ένα βήμα πριν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, η Διευθύντρια Σύνταξης του YOU WEEKLY, Τζώρτζια Συρίχα μάς χαρίζει ανάσες δροσιάς μέσα από τα υπέροχα θέματα αυτής της εβδομάδας! Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη Ελευθερίας Ελευθερίου. Η παίκτρια του «Survivor» στον ΣΚΑΪ, μιλά στο ΥΟU για όλο το παρασκήνιο του reality επιβίωσης και αποκαλύπτει: «Νομίζω πως μέσα στο παιχνίδι έγινε σεξ!». Τι προβλήματα υγείας αντιμετώπισε και τι λέει για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά;

Αποκλειστική συνέντευξη: Στράτος Τζώρτζογλου & Σοφία Μαριόλα. O πιο πολυσυζητημένος παίκτης της «Φάρμας» του ΑΝΤ1 φωτογραφίζεται με την αγαπημένη του σύζυγο και εξηγεί: «Κάποιοι συμπαίκτες μου με θεωρούσαν τον Τζόκερ του παιχνιδιού!»

Κατερίνα Στικούδη: Είναι έγκυος; Η κοιλίτσα της ταλαντούχας παίκτριας του «Your Face Sounds Familiar All Star» έχει φουσκώσει και οι φήμες για εγκυμοσύνη όλο και φουντώνουν! Τι απαντά η ίδια;

Οι celebrities πήγαν παραλία! Οι καλλίγραμμες Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δούκισσα Νομικού δοκιμάζουν τα πρώτα μαγιό του καλοκαιριού και είναι πιο sexy και fit από ποτέ!