Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η Μυρτώ Αλικάκη στο νέο τεύχος του You

Backstage βίντεο!

YOU TV 26.05.2021 07:00
Από Youweekly Team

Ως Βιολέτα Φωτοπούλου στον “Σιωπηλό δρόμο” του Mega, βασανίζεται από προβλήματα και μυστικά. Ως Μυρτώ Αλικάκη είναι ανοιχτό βιβλίο και με ένα απίστευτο ένστικτο επιβίωσης που την βοήθησε ακόμη και όταν δεν υπήρξαν όλα ρόδινα στην ζωή της.

Μιλάμε για τις καρμικές σχέσεις της με τους άντρες, για τον έρωτα, τις πληγές του παρελθόντος, τα παιδιά της, τον πατέρα της, τους ανθρώπους που της στάθηκαν σε κρίσιμες στιγμές, τους χάκερ, τις θυσίες, αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στο θέατρο, λίγο πριν ετοιμάσει βαλίτσες για την πρώτη θεατρική της περιοδεία μετά την πανδημία.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Styling Ilias Wia

Make up hair Στέλλα Δροσουλάκη

Είναι διαφορετική η αίσθηση να μεγαλώνεις δύο αγόρια; Νιώθεις πιο ασφαλής;

Δεν θα αισθανόμουν διαφορετικά ακόμη και αν μεγάλωνα δύο κορίτσια. Αν υπάρχει κάτι που με απασχολεί είναι ότι τα παιδιά μου ενηλικιώνονται σε μια εποχή που είναι πιο δύσκολη η επιβίωση και οι ανθρώπινες σχέσεις.

Νοιάζεσαι όπως είναι φυσικό ως μαμά για εκείνα. Νοιάζονται όμως και εκείνα για εσένα; 'Ήθελαν να σε βλέπουν ευτυχισμένη, σε προέτρεπαν να ερωτευτείς και να ξαναφτιάξεις την ζωή σου, όταν πέρασε αρκετός καιρός μετά το διαζύγιό σου με τον πατέρα τους;

Μετά τον χωρισμό μου με τον Πέτρο, είχα μόνο μια σχέση την οποία και γνώριζαν τα παιδιά μου, με έναν άνθρωπο με τον οποίο είχαν και έχουν ακόμη εξαιρετική σχέση μαζί του, παρόλο που δεν είμαστε ζευγάρι.

Μετά από αυτή την μια και μοναδική σχέση γιατί δεν τόλμησες και μια ακόμη στην συνέχεια;

Δεν με ενδιέφερε πια, είχα βάλει άλλες προτεραιότητες στην ζωή μου τόσο επαγγελματικές όσο και ως μαμά.

Δεν σου λείπει ο έρωτας, να αισθανθείς ξανά ότι είσαι τα πάντα για έναν άντρα, να ζήσεις αυτό το υπέροχο συναίσθημα που μπορεί να σε αναζωογονήσει;

Ίσως δεν έτυχε να βρω και τον κατάλληλο άνθρωπο να μου το εμπνεύσει, ίσως δεν είμαι διαθέσιμη 100% για να δοθώ στον έρωτα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί την επόμενη στιγμή! (γέλια) Αισθάνομαι πλήρης στην ζωή μου με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Επίσης με τον Πέτρο έχουμε αναπτύξει μετά τον χωρισμό μας μια πολύ συντροφική σχέση. Μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας για τα παιδιά μας, για τις δουλειές μας., για όλα. Δεν έχω νιώσει πως μέσα μου υπάρχει κενό, πως υπάρχει χώρος για να βάλω και κάτι ακόμη. Ενδεχομένως να υπάρχουν και πληγές από το παρελθόν, που να μην έχουν επουλωθεί. Ο πόνος από ένα χωρισμό.

Θεώρησες αναμενόμενες κάποιες καταγγελίες για ορισμένους συναδέλφους σου το τελευταίο διάστημα ή ξαφνιάστηκες;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You

Share