Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Σούπερ αποκλειστικά φωτορεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ανέβηκε για τα καλά η θερμοκρασία, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Διευθύντρια Σύνταξης του YOU WEEKLY, Τζώρτζια Συρίχα, έχει αυτή την εβδομάδα τα πιο hot θέματα που θα ταράξουν τα νερά! Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη: Βάνα Μπάρμπα, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον σάλο που προκάλεσαν οι υποστηρικτικές της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη και δηλώνει “Τους στηρίζω με θέρμη, γιατί είναι τα είδωλά μου!”...

Τζέιμς ΚαφετζήςΆννα Μαρία Βέλλη: Το αχώριστο “δίδυμο” του Survivor βρέθηκε ξανά μαζί και το YOU ήταν εκεί. Μαζί με τον σύντροφό της η Ami-Yiami και τον “πρίγκιπα” απόλαυσαν το γεύμα τους σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, αποδεικνύοντας πως η φιλία τους καλά κρατεί!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ελένη Μενεγάκη. Η “ωραία Ελένη” έφυγε incognito τη μέρα της γιορτής της για την Άνδρο μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και δεν κατάφερε φυσικά να “κρυφτεί” από τον φωτογράφο του YOU που τους “τσάκωσε” στο πλοίο.

Famous κορμιά on the beach! Οι εγχώριες επώνυμες φοράνε τα πιο trendy μαγιό του καλοκαιριού και ξεχύνονται σε... θάλασσες κι ακτές αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα σώματά τους!