Η Ειρήνη Φαναριώτη στο περιοδικό You

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο πριν το φινάλε του «Έλα στη θέση μου» η Ειρήνη Φαναριώτη, η τηλεοπτική Κέντρα, περιγράφει πόσα κοινά έχει με τον ρόλο της κακιάς που υποδύεται, ενώ μας αναλύει με ένα πλατύ χαμόγελο το μεσογειακό της ταμπεραμέντο...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Μαρία Ξεναρίου

Τι feedback παίρνεις απ' τον κόσμο τώρα που υποδύεσαι την κακιά στο «Έλα στη θέση μου»;

Θετικό. Παρόλο που είμαι η «κακιά» της υπόθεσης, είναι πολύ θετικοί οι άνθρωποι απέναντί μου, γιατί η Κέντρα έχει πολλά ανθρώπινα στοιχεία. Δεν είναι απολύτως κακιά, απλά της βγαίνουν κάποιες κακίες επειδή ο Αχιλλέας την... τσιγκλάει. Δεν περνάει πολύ εύκολα από τότε που ήρθε στην Ελλάδα από την Αγγλία. Γενικά ο κόσμος δεν με έχει μισήσει ακόμα, αν θα με μισήσει στο μέλλον δεν το ξέρω (γελάει).

Στη ζωή σου είσαι κακιά;

Επειδή έχω ένα πολύ έντονο αίσθημα δικαιοσύνης, θέλω να είμαι πολύ δίκαιη. Επομένως όταν συμβαίνουν αδικίες που αφορούν εμένα ή τους φίλους μου και ανθρώπους που μπορεί να δω στο δρόμο, εκεί μπορεί να μου βγει ένας πολύ αυστηρός χαρακτήρας, διεκδικώ το δίκιο με πολύ απόλυτο και αυστηρό τρόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης.

Έχεις έρθει στα χέρια στο δρόμο;

Όχι, δεν έχω φτάσει εκεί. Όπως όλοι οι άνθρωποι τσακώνομαι, έχω μεσογειακό ταμπεραμέντο (γελάει). Μπορεί να μαλώσω, αν κάποιος με πετύχει σε λάθος στιγμή και μου πει τη λάθος ατάκα, την ώρα που είναι όλα λάθος, οπότε μπορεί να τσακωθώ. Δεν έχω βριστεί, αλλά πει «Τι θες ρε, παράτα μας». Και στο δρόμο που οδηγώ, υπάρχει μία ένταση (γελάει).

Από τότε που παίζεις στη σειρά και είσαι δημόσιο πρόσωπο, προσπαθείς να το περιορίσεις λίγο;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You