Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Στάθη Κοίκα στο περιοδικό You

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ως Αχιλλέας Μεγαρίτης ετοιμάζεται να βάλει στην κυριολεξία...φωτιά στα τελευταία δύο επεισόδια των “Άγριων Μελισσών”. Πίσω από το προσωπείο του κακού και του αδίστακτου τηλεοπτικού του ρόλου κρύβεται ένα νεο ταλαντούχο και καλοσυνάτο παιδί που ονειρευόταν μικρός να γίνει ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια σκηνοθέτης. Η ζωή του, η επανάσταση που έκανε στην εφηβεία του, τα κοπλιμέντα από τις γυναίκες, οι σχεδόν μεταφυσικές συμπτώσεις, η φιλία του με την 'Ελλη Τρίγγου και τον Σπύρο Σταμούλη.

Ο ηθοποιός Στάθης Κόικας αποτελεί πρόσωπο κλειδί στις εξελίξεις που κορυφώνονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς που κλείνει πανηγυρικά αυτές τις ημέρες. Επίσης, στο σημερινό επεισόδιο είναι ο πρωταγωνιστής στις δυο πιο συγκλονιστικές σκηνές που έγιναν πότε στις Άγριες Μέλισσες και κρατήθηκαν μέχρι σήμερα μυστικές από τους δημιουργούς.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Styling 'Ελενα Οικονόμου

Επειδή είσαι ένας ακόμη αδίστακτος κακός της σειράς, λαμβάνεις μηνύματα που κρύβουν ένα θυμό στο πρόσωπό σου;

Moυ έχουν πεί χαρακτηριστικά “Είσαι φοβερός ηθοποιός αλλά σε μισώ!” Κάποιος άλλος μου έστειλε φωτογραφία ένα κονσερβοκούτι γράφοντάς μου “με αυτά περιποιούμασταν τους προγόνους των “Αβάντων”. Το καλύτερο όμως σχόλιο ήταν αυτό που έλαβα πριν από λίγες ημέρες. Μου έγραψαν “Μπορείς σε παρακαλώ να φύγεις από την σειρά; Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις και άλλους, σίγουρα θα σε πάρουν σε κάποιο άλλο σίριαλ γιατί είσαι εξαιρετικός ηθοποιός” Γέλασα πάρα πολύ με αυτό!

Οι γυναίκες σου κάνουν κοπλιμέντα για τα μάτια σου;

Βέβαια μου κάνουν και κυρίως για το βλέμμα μου. Και αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί το βλέμμα που έχω στην σειρά ως Αχιλλέας, είναι πιο αυστηρό από ότι το δικό μου στην κανονική μου ζωή.

Τι σου λένε αυτοί που σε αναγνωρίζουν στο δρόμο;

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί