Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ήδη έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες και κάνουμε τις πρώτες βουτιές, ενώ οι κοντινές αποδράσεις είναι μέσα στη λίστα μας λίγο πριν από τις διακοπές μας. Η Διευθύντρια Σύνταξης του YOU WEEKLY, Τζώρτζια Συρίχα, έχει μπει για τα καλά σε summer mood και σας παρουσιάζει τα πιο καλοκαιρινά θέματα που θα κάνουν και αυτή την εβδομάδα... χαμό! Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Παππά: Ο Έλληνας θεός δηλώνει ερωτευμένος με τη σύντροφό του Alessia Demetz, ευχαριστημένος από την στάση του στο Survivor αλλά και ελεύθερος από τις πιέσεις και τον πόλεμο που του έκαναν, όπως λέει μπροστά και πίσω από τις κάμερες...

Αποκλειστική συνέντευξη Μπέσυ Μάλφα & Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το αγαπημένο ζευγάρι ανοίγει την καρδιά του στο YOU και μιλά για τα τρία του παιδιά, τις καταγγελίες στον χώρο αλλά και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και τις επιπτώσεις στη ζωή του. Η πρώτη γνωριμία τους, η ζήλια και ο έρωτας που μετά από 27 χρόνια γάμου είναι πιο δυνατός από ποτέ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η Φαίη Σκορδά είναι 6 μήνες μόνη της μετά από 2 χρόνια σχέσης με τον Νίκο Ηλιόπουλο και το YOU αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του χωρισμού αλλά και τα σενάρια για γάμο και επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Υβόννη ΜπόσνιακΑντώνης Ρέμος στη Μύκονο: Η πανέμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο με τον άντρα της και την κόρη τους, ενώ στην παρέα τους βρέθηκαν λίγοι καλοί φίλοι. Αφού έσβησε τρεις τούρτες, φόρεσε το μπικίνι της και κέρδισε τις εντυπώσεις στην παραλία, όπως άλλωστε και η κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου που έχει χάσει 11 ολόκληρα κιλά.

Αποκλειστική συνέντευξη Άννα Πρέλεβιτς: Η Άννα Πρέλεβιτς υποδέχεται το καλοκαίρι κυκλοφορώντας τη νέα της κολεξιόν με μαγιό και δηλώνει ευτυχισμένη για την παρουσία της στην «Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha, ενώ στην προσωπική της ζωή απολαμβάνει την σχέση της με τον Νικήτα Νομικό, αδελφό της Δούκισσας. Θυμάται την εποχή που βγήκε Σταρ Ελλάς και το bullying που δέχτηκε τότε, για τις τρικλοποδιές που τις έβαλαν αλλά και για τις φουρτούνες που είχε στα προσωπικά και επαγγελματικά της...