Η Κάτια Δέδε στο YOU

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σε ηλικία πέντε χρονών ήρθε στην Ελλάδα από την Ουκρανία όπου γεννήθηκε μετά το διαζύγιο των γονιών της. Φύση ανήσυχη και με αγάπη στην τέχνη, σε ηλικία μόλις 18 ετών ο Νίκος Περράκης την επιλέγει για την τηλεοπτική “Λούφα και παραλλαγή”.

Με ένα τίτλο “Playmate” στο βιογραφικό της και με δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες στο εξωτερικό ως μοντέλο, η blogger πια και φωτογράφος Κάτια Δέδε μιλά για την πρόσφατη εμπειρία της στην “Φάρμα” αλλά και για την ζωή της. Γιατί αποκαλεί ηρωίδα την μητέρα της; Ποιά ήταν η πιο επίπονη εμπειρία στο χώρο του modelling; Τι συνέβη τελικά με τον Θανάση Πάτρα;

Ο πατέρας σου έχει καταγωγή από την Ουκρανία;

Και οι δύο γονείς μου, απλά εγώ μεγάλωσα εδώ στην Ελλάδα. Ο πατέρας είναι αρχιτέκτοντας εργάζεται και μένει μόνιμα στην Ουκρανία και έχει ελληνικές ρίζες από τον παππού του. Δυστυχώς λόγω των συνθηκών του τελευταίου χρόνου με την πανδημία δεν έχω καταφέρει να πάω να τον δώ. Πέρασαν και εκείνοι πολύ δύσκολα όπως και εμείς.

Η μαμά σου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή σου;

Είναι η ηρωίδα μου! Γιατί ερχόμενη στην Ελλάδα μετά το διαζύγιο των γονιών μου αναγκάστηκε να παλέψει σκληρά, έκανε δύο δουλειές για να με μεγαλώσει. Κατόρθωσε όμως να με αναθρέψει με αρχές και αξίες και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Το διαζύγιο τους ήταν κάτι που σε πλήγωσε;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You