Backstage video από την συνέντευξη της Νικολέττας Τσομπανίδου στο You

Αποκαλύψεις για Bachelor και Βασιλάκο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Eπτά μήνες μετά την νίκη της στο “Bachelor” η Νικολέττα κάνει την πρώτη της φωτογράφηση αποκλειστικά στο You και μιλά για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν μετά το ριάλιτι αλλά και για την ζωή της. Η σχέση με τον ρόκ μπαμπά της, το πρόβλημα υγείας που καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι τον αδελφό της που συγκλόνισε την οικογένειά της, το bylling που δέχθηκε στο σχολείο, ο χωρισμός από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και οι σχέσεις τους σήμερα, ο νέος έρωτας που μπήκε στην ζωή της, αλλά και ο νέος “Bachelor” Αλέξης Παππάς.

Τι είπε η οικογένειά σου όταν τους ανακοίνωσες ότι θα λάβεις μέρος στο “Bachelor”;

Αρχικά ο πατέρας μου είχε τις αμφιβολίες του αλλά μου είπε πως αν το ήθελα τόσο πολύ έπρεπε να το κάνω. Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η μαμά μου ήξεραν το κόνσεπτ του παιχνιδιού αλλά στήριξαν πολύ την επιλογή μου. Μου έχουν εμπιστοσύνη, γιατί ξέρουν τι παιδί είμαι. Ξέρουν ότι είμαι έξυπνη και πηγαίνω πάντα στην ζωή μου μέχρι εκεί που μπορώ.

Ενθουσιάστηκες από την πρώτη στιγμή που είδες τον Παναγιώτη;

Ναι, από την αρχή από την πρώτη μας γνωριμία όταν μπήκα στο παιχνίδι. Το δικό του ενδιαφέρον άργησα να το καταλάβω. 'Ελεγα στον εαυτό μου πως δεν έπρεπε να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα για να μην φάω μετά τα...μούτρα μου. Κατάλαβα ότι και εκείνος είχε συναισθήματα για εμένα, όταν εκνευρισμένος ένα βράδι είχε κλοτσήσει ένα κάδο επειδή δεν του μιλούσα. Μου αρέσει αυτό το στοιχείο σε έναν άντρα. Να δείχνει τον δυναμισμό του και να με διεκδικεί. Από εκείνη την στιγμή αποφάσισα και εγώ να διεκδικήσω τον Παναγιώτη.

Σε ζόρισε ο ανταγωνισμός με τα άλλα κορίτσια;

Ζορίστηκα πολύ και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Το είχα εκμηστηρευτεί και στην Σϊα αυτό ένα βράδυ που ήμασταν οι δύο μας.

Με ποια κοπέλα δεν τα πήγαινες καθόλου καλά και αντιπαθούσε η μία την άλλη;

Με την Αντζελίνα!

Μετανιώνεις που πήγες στο “Bachelor”;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί