Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Με σούπερ αποκλειστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Έχουμε μπει για τα καλά σε summer mood και η Διευθύντρια Σύνταξης του YOU WEEKLY, Τζώρτζια Συρίχα, έχει αυτή την εβδομάδα σούπερ αποκλειστικά θέματα που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη! Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη: Νικολέτα Τσομπανίδου, η νικήτρια του “The Bachelor” μιλά για πρώτη φορά στο YOU για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον χωρισμό τους και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά, αποκαλύπτει τις σχέσεις που έχουν σήμερα αλλά και λέει τα πάντα για τον νέο έρωτα που μπήκε απρόσμενα στη ζωή της.

Αποκλειστική συνέντευξη: Σοφία Παυλίδου, που μιλά για την εμπειρία της στη “Φάρμα”, τους λόγους που αποχώρησε, τη νόσησή της από τον κορονοϊό αλλά και το ισχυρό δέσιμο που έχει με τον Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο είναι αχώριστοι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τις διακοπές της εν μέσω εξωδίκων με το Open: Μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη χαλαρώνει στα νησιά του Αργοσαρωνικού η όμορφη παρουσιάστρια, προκαλώντας... αναταράξεις στο Open με το σπάσιμο του συμβολαίου της και τη μεταγραφή μεγατόνων στον Alpha που έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Οι μποέμικες διακοπές της Κέιτ Χάντσον στην Ελλάδα: Στην αγαπημένη της Σκιάθο, που λάτρεψε από μικρό κορίτσι όταν ακολουθούσε τη μητέρα της Γκόλντι Χόουν στις διακοπές της, περνά και φέτος το καλοκαίρι της η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός με τα 3 της παιδιά και τον σύντροφό της