Backstage βίντεο από την συνέντευξη της Μαρίας Αντουλινάκη στο περιοδικό YOU

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Από το πρώτο τραπέζι πίστα στον συμμαθητή της Γιώργο Μαζωνάκη, στην επιθυμία της να λάβει μέρος στο “Survivor” αλλά και στην συνομιλία της με τον Γιώργο Λιβάνη για την Μαριαλένα. Από την απώλεια του μπαμπά της, στην ονειρεμένη της παιδική ηλικία. Από τα πρώτα δύσκολα βήματα της καριέρας της, στην αποθέωση από το κοινό στον ρόλο της ως Αγορίτσα στις “Αγριες Μέλισσες” και στο... κλάμα για την Κάτια Δανδουλάκη.

Από την ζήλια, σε έναν σύντροφο που αυτή την εποχή της λείπει. Από την επιστροφή της στο θέατρο αυτό το καλοκαίρι, στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η Μαρία Αντουλινάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για περιοδικό και με το ξεχωριστό της μπρίο μιλά αποκλειστικά στο You, για τους σταθμούς της ζωής της!

Εχεις σταθεί τυχερή σε συνεργασίες και σε συνθήκες δουλειάς ή δυσκολεύτηκες πολλές φορές με περίεργες συμπεριφορές και ανταγωνισμούς;

'Ολα τα έχω ζήσει. Και έχω καταλάβει πως τις περιόδους που εγώ δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, όταν εγώ δεν ήμουν καλά με την Μαρία, γιατί έχω περάσει και μια περίοδο με κατάθλιψη, κάποιοι το εκμεταλλεύονταν. Αυτό ήταν άδικο, για να μην πω άτιμο.

Πότε έπαθες κατάθλιψη;

'Ηταν το διάστημα μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, αλλά δεν την έπαθα μόνο εξαιτίας της απώλειάς του. Προφανώς κάτι προυπήρχε και “έσκασε” με αφορμή αυτό το γεγονός που ήταν και το τέλος μιας εποχής για την ζωή μου. Τότε άλλαξαν και οι ισσοροπίες μέσα στην οικογένεια, ένιωσα σαν να έπαιρνα εγώ το ρόλο του στις ευθύνες.

Με τι συμπτώματα εκδηλώθηκε;

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα