Η Λίτσα Πατέρα στο νέο τεύχος του YOU

Η αγαπημένη αστρολόγος κάνει αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Και ποιος δεν την έχει εμπιστευτεί στις προβλέψεις της! Πολλοί επώνυμοι πίνουν νερό στο όνομά της... Η Λίτσα Πατέρα μας υποδέχεται στο σπίτι της, μας δίνει μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και σε backstage δηλώσεις αξιολογεί τη φετινή χρονιά, τον κορονοϊό και προβλέπει ποια είναι τα πιο ωφελημένα ζώδια για το 2022.

Πώς ήταν φέτος η τηλεοπτική χρονιά για εσάς;

Ενδιαφέρουσα. Πιστεύω πως όσες περισσότερες δυσκολίες έχεις να ξεπεράσεις, τόσο πιο πολλά δίνεις.

Έχει κάποιο υπαινιγμό αυτή η απάντηση;

Ναι, γιατί αλίμονο να θεωρήσουμε πως αυτή η χρονιά -γενικά στη ζωή μας, όχι μόνο τηλεοπτικά- είναι όπως οι προηγούμενες. Έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Γιατί εκεί είναι η αξία, στα δύσκολα. Τα εύκολα είναι εύκολα.

Βλέπετε κάτι επικίνδυνο να έρχεται, όπως ο κορονοϊός;

Είμαι αισιόδοξη και νιώθω πολύ τη δύναμη του σύμπαντος. Ακόμα και τα δύσκολα προσπαθώ να τα ερμηνεύσω όσο γίνεται πιο γλυκά. Βέβαια τα χρόνια αυτά σίγουρα, και για την πανδημία σαφώς έχω γράψει ότι αυτήν την περίοδο συγκρούονται δύο πλανήτες εκ διαμέτρου αντίθετοι. Ο ένας είναι ο Κρόνος, ο οποίος θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και ο άλλος είναι ο Ουρανός, που θέλει να τα διαλύσει όλα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι σχέση μπορούν να έχουν αυτοί οι δύο πλανήτες (γελάει). Για να μην νομίζει ο κόσμος πως η αστρολογία είναι κάτι εσωτερικό που βγαίνει από την ψυχή σου, αλλά είναι μαθηματικά και θέσεις πλανητών, δυστυχώς τις ίδιες θέσεις των πλανητών τις είδαμε και γύρω στο 1940. Αν γυρίσουμε πίσω και δούμε τα γεγονότα που είχαν γίνει τότε και τα συγκρίνουμε σε εξελικτική μορφή με αυτά που γίνονται τώρα, είναι κάπως έτσι. Έτσι γίνονται και οι προβλέψεις με την ελπίδα ότι περνάει ο καιρός, θα τελειώσει η πανδημία κάποτε. Μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να προσέχουμε και από κει και πέρα να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις επιταγές του σύμπαντος.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν το 2022;

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα