Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στο YOU

Περιγράφει το δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα και όχι μόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μία εντυπωσιακή γυναίκα που ξέρει να καταρρίπτει τις προκαταλήψεις με εντυπωσιακή ευκολία. Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη κάνει backstage δηλώσεις στο You, περιγράφει το δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα, αλλά και τα καλοκαιρινά της σχέδια, για σύντομες διακοπές μαζί με τον σύντροφό της...

Πώς είναι ένα τυπικό πρωινό σου;

Αρχικά θα σηκωθώ το πρωί, θα πάω ένα πολύ καλό πρωινό για να έχω δύναμη και ενέργεια. Στη συνέχεια θα πάω στο γραφείο μου, θα ξεκινήσω την ημέρα μου και φυσικά έτσι συνεχίζεται όλο το πρόγραμμα μέχρι αργά το βράδυ -η μέρα είναι πολύ μεγάλη. Θα προχωρήσω φυσικά, πηγαίνοντας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να διευθετήσω όποιες εκκρεμότητες και στη συνέχεια ακολουθούν ραντεβού, συναντήσεις, μέχρι αργά. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, ειδικά αν θες να ακολουθήσεις μία σωστή διατροφή. Παρόλα αυτά με μικρά γεύματα και κάποια που τα παίρνουμε από το σπίτι, προσπαθώ να κρατήσω την ενέργεια μου και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με τους 40 βαθμούς που έχουμε, σε συνδυασμό με πολύ νερό, για να αντέξουμε την καθημερινότητά μας. Ευελπιστούμε φυσικά, μόλις έρχεται Παρασκευή, να χαλαρώσουμε λίγο το Σαββατοκύριακο, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε την Δευτέρα στις επάλξεις.

Πώς καταφέρνεις και προσέχεις τον εαυτό σου σε συνδυασμό με την καριέρα σου;

Είναι δύσκολο μία γυναίκα να συνδυάζει και την καριέρα της, θέλει σκληρό πρόγραμμα, πράγμα το οποίο ακολουθώ πολύ αυστηρά, για να μπορώ να αθλούμαι και να κρατώ μία σωστή διατροφή. Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που αθλούμαι για να μην χαλάσω το πρόγραμμά μου, μιας και όλοι γνωρίζουμε πως όταν πηγαίνει 7 το απόγευμα, πολλοί θα προτιμήσουμε μάλλον να ξεκουραστούμε και όχι να κάνουμε κάποιο άθλημα. Αν όμως το έχουμε σε πρόγραμμα συνήθως πηγαίνουμε. Πέντε λεπτά είναι η υπόθεση, μόλις μπούμε στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο ξεχνάμε την κούραση όλης της ημέρας και παίρνουμε όλα τα καλά και θετικά που μας δίνει ο αθλητισμός.

Τι σημαίνει «καλοκαίρι» για σένα;

Η αλήθεια είναι πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το καλοκαίρι απλά σημαίνει υποχρεώσεις με πολλή ζέστη. Είναι μία δύσκολη περίοδος γιατί η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, είτε ως πρώην γενικός γραμματέας του Ολυμπιακού, είτε τώρα ως πρόεδρος του ΣΕΦ, αλλά και ως επιχειρηματίας, μου έχει δείξει πως πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά για τον χειμώνα. Δυστυχώς το καλοκαίρι για εμάς σημαίνει πολλαπλάσια δουλειά. Φυσικά ξεκλέβουμε λίγο χρόνο, χρειάζεται ο άνθρωπος να ξεκουράζεται, γι' αυτό και τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να βρούμε με τον σύντροφό μου 5-6 μέρες για να ξεκουραστούμε, να είμαστε πιο δυνατοί και να αντεπεξέλθουμε.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί