Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα στο You

Σπάνιες εξομολογήσεις από το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ποιος είπε αλήθεια ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα πάντως είναι παράδειγμα προς μίμηση ενός παντρεμένου ζευγαριού και το “φωνάζουν” μάλιστα πόσο ερωτευμένοι είναι. Αμέσως μετά την βάφτιση του νεότερου Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης και η Νατάσα κάνουν backstage δηλώσεις στο You και μιλούν για όλους και για όλα...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ποια είναι τα συν και τα πλην της πανδημίας μέσα στο σπίτι σας;

Νατάσα: Στα συν ότι μας έφερε πολύ κοντά, μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Πλην δεν βρήκα, για να είμαι ειλικρινής, πέρα απ' ότι γινόταν πανικός μέσα στο σπίτι, αλλά αναμενόμενο με τα παιδιά.
Γιάννης: Θεωρητικά δεν υπάρχουν πλην, εκτός απ' τη δουλειά μου, που έχω πολύ καιρό να δουλέψω. Αλλά νομίζω ότι δεν άλλαξαν πολύ οι καταστάσεις μεταξύ μας, ήμασταν σε πανδημία από πριν εμείς, επειδή ο μικρός ήταν μωρό και ζούσαμε μία παρόμοια κατάσταση.

Όταν άκουσες στη βάφτιση το όνομα «Αντώνης», τι ένιωσες;

Γ: Ήταν συγκινητικό να ακούω το όνομα του πατέρα μου στη βάφτιση, ήταν μοναδικό. Δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ. Δεν νομίζω να το ξαναζήσω, ήταν φοβερό συναίσθημα, ανεπανάληπτο.

Ποιο τραγούδι αφιερώνεις στη Νατάσα;

Γ: Το «Δεν θα με ξεχάσεις». Είναι ένα αγαπημένο τραγούδι της οικογένειας. Θα της το αφιέρωνα, χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει μία κατάσταση, απλά θα της το αφιέρωνα με μεγάλη χαρά.

Θέλετε να ζητήσετε «συγγνώμη» ο ένας απ' τον άλλο για κάτι;

Γ: Δεν υπάρχει λόγος, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ό,τι πρόβλημα δημιουργηθεί, είμαστε εκεί για να το λύσουμε.
Ν: Ούτε εγώ έχω να σου ζητήσω συγγνώμη για κάτι, τα έχουμε ξεκαθαρίσει και είμαστε τέλεια μεταξύ μας.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί