Η Σοφία Δανέζη στο νέο τεύχος του You

Άκρως αφοπλιστική σε μια σπάνια συνέντευξη τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

«Θα γίνει...Βιετνάμ», μας λέει ορθά κοφτά αν κάποιος προσπαθήσει να την πειράξει και το ότι είναι τόσο δυναμική, ντόμπρα και ειλικρινής το διαπιστώσαμε και με τη συμμετοχή της στο Big Brother. Οκτώ μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι ανοίγει έναν νέο δρόμο στη ζωή της με χαρά και αισιοδοξία και κάνει στο You έναν μικρό απολογισμό του παρελθόντος. Από τις δυσκολίες, τις απώλειες που τη σημάδεψαν, τα χρόνια στη διάρκεια των οποίων προσπάθησε να ξαναβρεί τον εαυτό της πηγαίνοντας σε ψυχολόγο, τις τρέλες της, τις σχέσεις που δοκιμάστηκαν, εκείνες που τελείωσαν, τις θυσίες για να τα καταφέρει στο τραγούδι που είναι όλη της η ζωή!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Styling Ilias Wia

Με το που βγήκες από το ριάλιτι είχες λαχτάρα να επιστρέψεις στη μουσική;

Φυσικά, αλλά κάποιες συναυλίες και εμφανίσεις που προγραμματίζαμε με άλλους καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας ακυρώθηκαν. Θυμάμαι πως η τελευταία φορά που τραγούδησα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Είναι η μεγαλύτερη σεζόν που έχω περάσει χωρίς να δουλεύω.

Αυτή η κατάσταση σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια;

Βέβαια, γιατί δεν είμαι η κόρη του Ωνάση, δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια. Ζω από τη δουλειά μου και μόνο. Και επειδή δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία, έχω κάποιες οικονομίες, οι οποίες όμως δεν θα κρατήσουν για πάντα.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή σου από το Big Brother τραγούδησες σε ένα βίντεο στα social media ένα τραγούδι με τίτλο «Φίλοι δεν ήμασταν ποτέ». Ταιριάζει στη σχέση που είχες με τον Δημήτρη Κεχαγιά;

Είναι ένα παλιό τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη που αγαπώ πάρα πολύ. Όχι δεν το αφιερώνω στον Δημήτρη. Έχω ξαναπεί πως μέσα στο σπίτι όσο ήμασταν στο παιχνίδι με κάποιους ανθρώπους έκανα πολύ στενή παρέα. Ο Δημήτρης με στήριξε και τον στήριξα. Όπως και αντίστοιχα αλληλοστηριχτήκαμε με τη Χριστίνα και την Αφροδίτη ή και τον Γρηγόρη. Με τον Δημήτρη μπορούσα να μιλήσω ελεύθερα, ήταν ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και αυτό δεν το ξεχνώ. Αλλά δεν έχουμε το στενό δέσιμο που είχαμε στο παρελθόν. Άλλη η ζωή μέσα στο Big Brother και άλλη η ζωή που έχουμε όλοι μας εκτός.

Με τον Δημήτρη απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχετε καμία επαφή, ούτε τηλεφωνική;

Δεν μιλάμε με τον Δημήτρη. Ας πούμε πως οι απόψεις μας για κάποια πράγματα δεν είχαν έναν κοινό παρανομαστή. Σταδιακά αρχίσαμε να μην έχουμε επαφές. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Αλλά δεν του κρατώ καμία κακία, αν τον δω έξω στον δρόμο, φυσικά και θα του μιλήσω.

Όταν βγήκατε από το Big Brother κάνατε μια προσπάθεια για να δείτε αν ταιριάζετε εκτός από φίλοι και ως ζευγάρι;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU