Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU - Σούπερ αποκλειστικά φωτορεπορτάζ

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Νέα σεζόν, νέα ξεκινήματα, νέα εποχή... Η καλύτερή μας παρέα και αυτή την εβδομάδα το περιοδικό YOU, αφού η Διευθύντρια Σύνταξής του, Τζώρτζια Συρίχα, έχει τα πιο “καυτά” αποκλειστικά θέματα που ταιριάζουν στις αλλαγές που πλησιάζουν σε όλους τους τομείς. Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα: Το “δίδυμο” του “Όλα Γκουντ” στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση και την οικογένειά του, το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός τρίτου παιδιού αλλά και την στήριξη που έχει ο ένας στον άλλον στα εύκολα και τα δύσκολα!

Αποκλειστική συνέντευξη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Από το Survivor στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη και σε νέα επαγγελματικά σχέδια... Η ίδια μιλά για τις κόντρες στο παιχνίδι, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την επιστροφή της στην Αθήνα και αποκαλύπτει εάν είναι ή όχι ζευγάρι με τον Σάκη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Εβελίνα Παπούλια: Κορμί θανατηφόρο στα 50 της χρόνια έχει η όμορφη ηθοποιός και ο φακός του YOU την τσάκωσε να κάνει το μπάνιο της σε παραλία της Βουλιαγμένης.

Ρεπορτάζ για τον γάμο Ελένης Χατζίδου-Ετεοκλή Παύλου: Διπλό Μυστήριο για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου που παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα. Όλες οι λεπτομέρεις για τους καλεσμένους, το νυφικό και τα βαφτιστικά σε ένα ρεπορτάζ του YOU.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της πρώτης κοινής εξόδου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου: Ο φακός του YOU τσάκωσε το ερωτευμένο ζευγάρι στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Κατράκειο, που για πρώτη φορά μας δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά.