Ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο νέο τεύχος του YOU

Backstage βίντεο από την συνέντευξή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η συζήτηση με τον Προκόπη από τις “Άγριες Μέλισσες” είναι απολαυστική. Εκείνος είναι πραγματικός χείμαρρος όταν σου διηγείται τη ζωή του μέσα και έξω από το σίριαλ... Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, σε backstage δηλώσεις περιγράφει όσα άλλαξαν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, όσα... πρόκειται να αλλάξουν στη σειρά, καθώς και για το ενδεχόμενο γάμου στη ζωή του με τη σύντροφό του Μαρία Πολυχρόνη.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Διονυσία Κωνσταντίνου

Τι άλλαξε από τη στιγμή που μπήκαν οι Άγριες Μέλισσες στη ζωή σου;

Άλλαξε η ζωή μου ολόκληρη, γιατί οι Μέλισσες, πέρα από την τεράστια επιτυχία που έχουν, είναι μία σειρά που πραγματικά την αγαπάει ο κόσμος και κατά συνέπεια αγαπάει κι εμάς πάρα πολύ. Εμείς κάνουμε αυτή τη δουλειά ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για να εισπράξουμε και να δώσουμε αγάπη. Απ' την άλλη με έχει ξαφνιάσει το πόσο ξαφνικά ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για μένα, γιατί στη διάρκεια της καριέρας μου δεν είχα αντιληφθεί ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ξέρω όμως ότι όλο αυτό οφείλεται στις Μέλισσες, κι όχι σ' εμάς, αυτές κάνουν την επιτυχία και αυτή η σκέψη με κρατάει προσγειωμένο.

Στο νέο κύκλο ο Προκόπης θα τραβήξει τα πάνδεινα;

Ναι, θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δούμε μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του, γιατί ο Προκόπης, ως ο μοναδικά αριστερός στο χωριό, μπαίνοντας στα χρόνια της Χούντας θα περάσει πραγματικά πολύ δύσκολα.

Η Λέτα θα μπει ξανά στη ζωή του;

Δεν ξέρω, να πάρετε τηλέφωνο την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη για να σας πουν τι ακριβώς γίνεται με τη Λέτα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU