Ο Κώστας Τσουρός στο περιοδικό YOU

Αποκλειστικό backstage βίντεο από την συνέντευξή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ποια παρουσιάστρια θέλει για φίλη του και σε ποια θα εκμυστηρευόταν τα μυστικά του; Δεν είναι εύκολο να τον “στήσεις” στον τοίχο και να του εκμαιεύσεις μυστικά σε μια συνέντευξη γιατί είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Θεωρείται από τους πιο διαβασμένους δημοσιογράφους του χώρου, που περνάει από κόσκινο το βιογραφικό του συνεντευξιαζόμενου όταν στέκεται απέναντί του, τελεία δεν του ξεφεύγει.

Η σκληρή, και έντονη κάποιες φορές, κριτική του Κώστα Τσουρού, που θέλει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, τον έχει φέρει αντιμέτωπο κατά καιρούς με πολλές αντιδράσεις από την πλευρά των επωνύμων, εκείνος όμως δεν μάσησε ποτέ... “Διαφωνώ με ό,τι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” είχε πει ο Βολταίρος και το ίδιο υποστηρίζει και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του “Mega Καλημέρα” δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Το ρολόι του χτυπάει στις 5 το πρωί για να ξεκινήσει η μέρα του. Ο Κώστας Τσουρός ανοίγει την καρδιά του και τα χαρτιά του πάνω στο τραπέζι και παραδέχεται τα λάθη και τα πάθη του, τα δύσκολα και τα εύκολα της ζωής του αλλά και όλα όσα πόνεσαν στο παρελθόν τόσο τον ίδιο όσο και κάποιους άλλους.

Από την Τζώρτζια Συρίχα, περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.