Κατερίνα Στικούδη αποκλειστικό: Οι δηλώσεις για την δεύτερη εγκυμοσύνη και την προσωπική της ζωή

Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της και την καθημερινότητά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο πριν μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει δυο νέα τραγούδια και δυο νέα videoclip, η Κατερίνα Στικούδη, πιο κούκλα από ποτέ και πλέον μια πολύ τρυφερή μανούλα, φωτογραφίζεται για το YOU και – επιτέλους! - απενοχοποιείται! Μιλάει για τον άντρα της Βαγγέλη Σερίφη και για την υπέροχη ζωή τους, για τον γιο τους Βύρωνα που είναι φτυστός ο μπαμπάς του- για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου μωρού, για τα κιλά της εγκυμοσύνης που “χάθηκαν” από πάνω της χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος...

Και τι δεν είπε η Κατερίνα αυτή την φορά, νομίζω όλα όσα δεν έχει πει τόσα χρόνια, τραβώντας το πέπλο μυστηρίου και δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη

Μέσα σε ένα χρόνο συνέβησαν πολλά ευχάριστα γεγονότα που έφεραν τα πάνω κάτω στην ζωή σου... Εγκυμοσύνη, γέννα, νέα project στα επαγγελματικά σου...

Πραγματικά άλλαξε η ζωή μου. Η μετάβασή μου στον κόσμο της μητρότητας δεν έτυχε, έγινε πολύ συνειδητά. Προσέχαμε 12 χρόνια πάρα πολύ με τον Βαγγέλη, όχι γιατί δεν ήμουνα έτοιμη, το σκεφτόμασταν, δούλευα όμως πάρα πολύ. Όταν ένιωσα λοιπόν την ανάγκη να μπω σε αυτή την διαδικασία, χαίρομαι πάρα πολύ που συνέβη. Ήρθε ο Βύρωνας στην ζωή μας και οι προτεραιότητες αλλάζουν. Σίγουρα κουραζόμαστε περισσότερο, και το ξέρουν πολύ καλά, όσοι το έχουν περάσει, ότι με ένα μωράκι ξενυχτάς και έχεις μια μόνιμη έννοια, όμως τα χαμόγελα που σου κάνει, τα γέλια τα παιχνίδια και οι στιγμές ευτυχίας είναι μοναδικά συναισθήματα που σου διώχνουν την κούραση και την ταλαιπωρία.

Σε ακούω πολύ ήρεμη σε αυτή την φάση της ζωής σου. Έπαψες να νευριάζεις;

Μετά τον ερχομό του γιου μου άλλαξα. Παλαιότερα νευρίαζα και εκδηλωνόμουνα, ήμουνα μικρότερη και ίσως περισσότερο παρορμητική, λίγο πιο αντράκι. Ειδικά στους συνεργάτες μου όταν κάτι δεν μου άρεσε έλεγα την γνώμη μου ανοιχτά και δεν φοβόμουνα κανέναν, χωρίς όμως να τους μιλάω άσχημα και να προσβάλλω κανέναν. Τώρα λέω την γνώμη μου πιο χαλαρά. Συνειδητοποίησα ότι κανένας μας δεν είναι τέλειος και όλοι κάνουμε λάθη. Και εάν κάτι πάει στραβά καλό είναι να συζητάμε και να συγχωρούμε. Μόνο την ασέβεια δεν συγχωρώ, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.

Σε βοηθάει ο Βαγγέλης με το παιδί;

Είμαι πολύ τυχερή σε αυτό και πιστεύω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι σύζυγοι πλέον ασχολούνται με τα παιδιά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εκείνες οι μανούλες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους τελείως μόνες τους. Πάντα σεβόμουνα και θαύμαζα το γυναικείο φύλο, θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές και όταν θέλουμε τα καταφέρνουμε όλα.

Δεύτερο παιδί θα κάνεις;

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφόρησε σήμερα, Τετάρτη 6/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ