Σταυρούλα Χρυσαείδη - αποκλειστικό: "Οι τελευταίες εβδομάδες στο Survivor ήταν πολύ δύσκολες"

Όσα αποκάλυψε για τον γάμο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πολλά χιλιόμετρα έρωτας... Γνωρίστηκαν στον στίβο του αθλητισμού, πριν έρθουν κοντά στο στίβο της ζωής, τον οποίο ετοιμάζονται να τρέξουν μαζί και επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Λίγο μετά το τέλος του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μάς συστήνει τον πρωταθλητή της καρδιάς της, Παναγιώτη Τριβιζά, που ανέλαβε όλες τις προετοιμασίες του γάμου εν τη απουσία της. Μετά από έξι μήνες, όλα είναι έτοιμα για την τελετή στις 11 Σεπτεμβρίου και μαζί μας μιλούν για εκείνη τη μεγάλη μέρα, για την κινηματογραφική πρόταση που προηγήθηκε, για τη ζήλια αλλά και για την επιθυμία τους να γίνουν γονείς.

Διαφέρουν σαν χαρακτήρες, αλλά εκεί μάλλον δένει η μαγιά και έχουν γίνει ένα τόσο ταιριαστό ζευγάρι... Μπορεί στο Survivor να τερμάτισε στην 5η θέση, αλλά στην καρδιά του Πάνου η Σταυρούλα βρίσκεται πρώτη εδώ και πέντε χρόνια. Κάθεται, λοιπόν, στην αγκαλιά του για να ξετυλίξουν το κουβάρι της σχέσης τους από την αρχή, από τη μέρα δηλαδή που συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Απόσπασμα συνέντευξης

Της κρατάς μανιάτικο ότι σε άφησε τόσους μήνες να κάνεις όλες τις προετοιμασίες του γάμου;

Π: Όχι, καθόλου. Μη σου πω ότι μου άρεσε, απλά έπεσαν πολλά μαζεμένα με τις ετοιμασίες και τους αγώνες μου - είχα βοήθεια από την αδελφή μου και τη μητέρα μου. Μου είχε εμπιστοσύνη και πράγματι τα έφτιαξα όλα. Είχαμε βρει από πριν εκκλησία και κτήμα, ενώ τώρα που γύρισε της έδειξα τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια.

Πώς αντέδρασες στην απόφασή της να πάει στο Survivor;

Π: Ήμουν θετικός από την αρχή. Το μόνο που της είπα πριν φύγει, ήταν: «Δεν θέλω να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου». Και πράγματι με εξέπληξε πολύ ευχάριστα, έδειξε τρομερή υπομονή στις καταστάσεις που βίωνε. Τελικά πήρε τη σωστή απόφαση να πάει.

Ποια ήταν η πρώτη δυσκολία που αντιμετώπισες εκεί;

Περισσότερα στο τεύχος YOU που κυκλοφορεί