Αποκλειστικό: Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Στάθη Σχίζα, νικητή του Survivor 5, στο YOU

Με λινό πουκάμισα και κάποιες φορές... ημίγυμνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όποιος ήταν στον τελικό, σίγουρα άκουσε το κοινό να φωνάζει «Πάμε ρε Σταθάρα». Ο Γιώργος Λιανός τον ανακοινώνει για νικητή του Survivor και γίνεται χαμός, όλοι ορμούν να τον αγκαλιάσουν και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Μιλώντας στο YOU ο Στάθης Σχίζας περιγράφει το «πολιτισμικό σοκ» μόλις μπήκε στο Άλσος Βεΐκου, μιλά για τους ανθρώπους που του έδωσαν δύναμη σε αυτό το ταξίδι, αλλά και για τη γυναίκα που θέλει να έχει στο πλευρό του για την υπόλοιπη ζωή του, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη - Φωτογραφίες: VASILEIOSF

Όλοι έχουν να πουν τον καλό τους λόγο, εκτός ίσως από τους πιο φανατικούς fans του Άρη Σοϊλέδη. «Η αγάπη του κόσμου είναι το μεγαλύτερο έπαθλο», επαναλαμβάνει εκείνος σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού πλέον οι περισσότεροι τον σταματούν και ζητούν μια φωτογραφία. «Είχα συνηθίσει να ζητάνε από την Αλεξάνδρα, τώρα ζητάνε και από τους δυο μας», λέει γελώντας και ξεκινάμε την κουβέντα μας.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Στάθη Σχίζα

Πού γεννήθηκες και μεγάλωσες;

Στον Βύρωνα, εκεί πήγα σχολείο και έκανα τις πρώτες μου παρέες. Προέρχομαι από μια μικρομεσαία οικογένεια, που δεν μας έλειψε τίποτα, αλλά δεν ήμασταν και πλούσιοι. Από τα 14 έχω κάνει διάφορες δουλειές, όπως υδραυλικός, ηλεκτρολόγος και οικοδομή, γιατί ήθελα να έχω τα δικά μου χρήματα.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το kick-boxing;

Από μικρός, ασχολούμαι πάνω από 12-13 χρόνια. Στην αρχή έκανα προπόνηση για μένα, έχω παίξει και σε επαγγελματικούς αγώνες, αλλά δεν μπορούσα να βιοπορίζομαι από αυτό. Το έκανα περισσότερο σαν χόμπι.

Σου έμαθε κάτι αυτό;

Σίγουρα, όταν κάνεις πρωταθλητισμό περνάς στερήσεις και πειθαρχία. Μου έμαθε να ισορροπώ και να καταλαγιάζω τον θυμό μου αλλά και να διαχειρίζομαι την πείνα. Όχι βέβαια στο επίπεδο του Survivor, που κι αυτό είναι ένα είδος πρωταθλητισμού, απλά έχει μέσα τη συμβίωση.

Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο Survivor;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 20/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ