Backstage βίντεο από την φωτογράφιση του Άγγελου Αρχανιωτάκη στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

“Είσαι σπάνια περίπτωση το ξέρεις; Ο λόγος που ήρθα εδώ σήμερα ήταν για να σε δω από κοντά” ήταν η ατάκα του Νίκου Μουρατίδη που ως καλεσμένος κριτής του X- Factor έκανε τον 20χρονο Κρητικό Άγγελο Αρχανιωτάκη να σκύψει το κεφάλι και να δακρύσει, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα. Ο αυτοδίδακτος νεαρός καλλιτέχνης που πήρε την δεύτερη θέση μιλάει στο YOU για την πορεία του μέσα στο παιχνίδι, την ζωή του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και πως κατάφερε να περπατήσει από το σκοτάδι στο φως με μοναδικό του “όπλο” στην φαρέτρα του το πείσμα και το ταλέντο του.

Σε μια σπάνια εξομολογητική συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο νεαρός καλλιτέχνης άνοιξε διάπλατα τις μέχρι πρότινος κλειστές πόρτες της μουσικής διαδρομής και ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του αλλά και της καλλιτεχνικής του πορείας που ξεκίνησε από μικρή ηλικία σε έναν δρόμο στρωμένο με αγκάθια...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Πως αποφάσισες να πάρεις μέρος στο X- Factor;

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά ήμουνα διστακτικός να δηλώνω συμμετοχή σε παρόμοιους διαγωνισμούς, αυτή την φορά όμως το αποφάσισα γιατί ήμουνα σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής μου που σκεφτόμουνα ότι τελικά μπορεί και να μην καταφέρω να ασχοληθώ επαγγελματικά στον χώρο, παρόλο που από 13 χρονών έγραφα τραγούδια. Βρέθηκε όμως ένας φίλος που με παρότρυνε να στείλω αίτηση στο παιχνίδι λέγοντάς μου ότι δεν έχω κάτι να χάσω. Εγώ, στην αρχή ναι μεν πίστευα ότι και να την έστελνα δεν θα με έπαιρναν, αλλά σκεφτόμουν κιόλας ότι θα ένιωθα ενοχές εάν έχανα την ευκαιρία και υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να με πάρουν. Στο τέλος πείσμωσα, υπέγραψα την αίτηση και μετά από 4 μέρες με πήραν τηλέφωνο.

Υπήρχαν κάποιοι από το περιβάλλον σου που να σου ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και το ταλέντο σου;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με ,150 ευρώ