Βέρα Μακρομαρίδου: Γνωστός ηθοποιός ο σύντροφός της - Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Backstage βίντεο από την συνέντευξη της ηθοποιού στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το ξανθό αυτό γοητευτικό κορίτσι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και μπαίνει για δεύτερη σεζόν μέσα στο σπίτι μας. Είναι η τηλεοπτική Άσπα τής δημοφιλούς σειράς του ALPHAΣασμός”, αυτή που αγαπήσαμε και συμπονέσαμε… Η Βέρα Μακρομαρίδου νιώθει ιδιαίτερα ευλογημένη για τον ρόλο αυτό που την έκανε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό και στη δεύτερη αυτή συνάντησή μας μιλά με περισσότερη άνεση για τη ζωή της και την σχέση της με την τηλεόραση, τις πόρτες που της άνοιξε και όλα τα καλά που “ξεδιπλώνονται” μπροστά της προσωπικά και επαγγελματικά.

Μπορεί στο σίριαλ η Άσπα να έχει υποφέρει και να έχει κακοποιηθεί από τον σύντροφό της, η Βέρα όμως στην κανονική της ζωή είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, που συμβιώνουν μεν, αλλά, για την ώρα, δεν κάνουν καμία συζήτηση για γάμο…

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Βέρας στο περιοδικό YOU

Βέρα Μακρομαρίδου

Να θεωρήσω ότι από τη στιγμή που ανέβασες φωτογραφίες με τον σύντροφό σου Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου επιτέλους παραδεχτήκατε και το ότι είστε μαζί...

(γέλια) Ναι, πείσαμε τον Άλεξ ότι πλέον το ξέρουν όλοι για εμάς. Ο Αλέξανδρος ήταν αρκετά συνεσταλμένος και υποστήριζε ότι δεν αφορά κανέναν η σχέση μας, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μη γίνει γνωστή μετά από 2,5 χρόνια που είμαστε μαζί.

Εδώ και αρκετό καιρό συγκατοικείτε. Το επόμενο βήμα είναι ο γάμος;

Δεν μας απασχολεί ο γάμος ούτε και είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Και να μην παντρευτούμε δεν θα αλλάξει κάτι μεταξύ μας.

Η συμβίωση δύο ηθοποιών μέσα σε ένα σπίτι είναι εύκολη ή δύσκολη;

Θα έλεγα εύκολη, γιατί ο ένας βοηθάει τον άλλον στη δουλειά μας, κάνουμε πρόβες μαζί και υπάρχει μεταξύ μας κατανόηση στα δύσκολα ωράρια. Σίγουρα έχουμε περισσότερη επικοινωνία από ό,τι με έναν «κανονικό» άνθρωπο. Στη δική μας συμβίωση θα έλεγα πως άλλα είναι τα δύσκολα, ποιος θα καθαρίσει τις τρίχες από τα έπιπλα, γιατί έχουμε σκυλιά και έχει πολλές τρίχες το σπίτι, ποιος θα απλώσει τα ρούχα, ποιος θα μαγειρέψει κ.λπ. κ.λπ. Ο Αλέξανδρος, παρόλα αυτά, οφείλω να πω ότι βοηθάει πολύ στις δουλειές. Μπορεί να μην είναι ο Άκης Πετρετζίκης, αλλά μαγειρεύει ωραίες μακαρονάδες, ενώ εμένα μου αρέσει να κάνω φασίνα και να βάζω πλυντήρια.

Έχει συμβεί να ζηλέψετε και να έχετε ανταγωνισμό ανάμεσά σας όταν ο ένας έχει δουλειά κι ο άλλος δεν έχει;

Κάτι παρόμοιο συνέβη στον κορονοϊό που ο Αλέξανδρος δούλευε στον “Ήλιο” κι εγώ καθόμουν. Δεν επηρεάστηκε μεν η σχέση μας, αλλά επειδή εγώ δεν δούλευα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, γενικότερα περνούσα μια δύσκολη συνθήκη.

Στις κοινές αποφάσεις που παίρνετε ταυτίζεστε πάντα;

Όχι πάντα. Η γνώμη του Αλέξανδρου είναι σεβαστή, αλλά δεν ταυτίζεται πάντα με τη δική μου.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 9/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ