H Maria Maroulis και η Χριστίνα Κολέτσα στο νέο τεύχος του YOU

Backstage βίντεο από την συνέντευξή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μάλλον είχαν αίσθηση, την «Έκτη Αίσθηση», αφού αυτό το κομμάτι κατέληξε να τις ενώσει όπως μας περιγράφουν. Όταν η Μαρία τραγουδούσε στην άλλη άκρη του κόσμου, δεν φανταζόταν πως μια μέρα θα γνωρίσει τη Χριστίνα, και πως για χάρη του STAR θα ταξιδέψουν στα βάθη της Ασίας. Μετά το τέλος του Asia Express, οι δύο γυναίκες μιλούν για τη συνάντησή τους, για τον έρωτα, καθώς και για τις εμπειρίες που έζησαν και πλέον θα τις δένουν για μία ζωή...

Η Ανατολή είναι μέσα στο... στοιχείο τους. Καθόλου τυχαίο ότι έφτασαν στον τελικό του Asia Express, ολοκληρώνοντας έτσι ένα σερί ευχάριστων αναμνήσεων μαζί. Πρώτη όλων, η γνωριμία τους στην Αυστραλία, όταν η Χριστίνα πήγε για συναυλία στο μαγαζί που εμφανίζεται για χρόνια τώρα η Μαρία.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξή τους στο YOU

Πώς γνωριστήκατε;

Χριστίνα: Δούλευε στο μαγαζί που εμφανιζόμουν στη Μελβούρνη το 2013, για περίπου δύο μήνες. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πολλά κοινά και εξαιρετική χημεία, γελούσαμε πολύ μαζί.

Μαρία: Το κλικ έγινε κατ' ευθείαν, ήταν απλά εκπληκτικό. Έχω δουλέψει με πολλούς τραγουδιστές αλλά με τη Χριστίνα ήταν λες και ήμασταν αδερφές.

Χριστίνα όταν σου έγινε η πρόταση για το Asia Express, γιατί κάλεσες τη Μαρία συγκεκριμένα;

Χ: Επειδή την είχα συνδυάσει με ένα μακρινό ταξίδι, θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο να ζήσουμε μία αντίστοιχη εμπειρία εκτός συνόρων μαζί.

M: Θυμάμαι ότι με πήρε τηλέφωνο στη μέση της νύχτας -εξαιτίας της διαφοράς ώρας με την Αυστραλία- και μου είπε πως θα περάσουμε ωραία, σαν διακοπές. Τελικά, καμία σχέση. (γελάει)

Σε δικαίωσε η Μαρία για την επιλογή σου;

Χ: Ναι, δεν το συζητώ, στάθηκε επάξια σε όλες τις αντιξοότητες.

Πώς ήταν τα πρώτα συναισθήματα όταν προσγειωθήκατε;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί