Αποκλειστικό: Οι προσωπικές εξομολογήσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί - Συνάντησε το άλλο της μισό και μίλησε για όλους και για όλα

Το First dates, η Βίκυ Καγιά, το GNTM και ο Γιώργος Καράβας

Ήμουνα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσω μια ντίβα – έτσι με είχαν προετοιμάσει. Και όμως, αντίκρυσα ένα γοητευτικό πλάσμα, καλοσυνάτο και συνεργάσιμο χωρίς σνομπισμούς και δηθενιές... Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση από την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την παρουσιάστρια του “First Dates” στο STAR που η κουβέντα μας με έκανε να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο ακούγοντάς την να μου μιλάει για την ζωή της, την οικογένειά της, και την λατρεία της για τον Βασίλη Καρύδη και τα δυο τους παιδιά Ροζαλία και Μιχάλη, αλλά και για τον “θαυμαστό χώρο” της μόδας και της τηλεόρασης που ανήκει... Τίποτα δεν ήταν ζεν στην ζωή της πάντως και το συμπέρασμα είναι ένα: “Όταν θέλεις κάτι πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί και στο φέρνει”

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, το GNTM, και τα σενάρια που την θέλουν και στο Shopping Star... Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε για πρώτη φορά σε όλα, και το έκανε χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της σε μια συνέντευξη ποταμό...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι εξομολογήσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Αποκλειστικό: Οι προσωπικές εξομολογήσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί - Ντύθηκε άντρας και μίλησε για όλους και για όλα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Η πρόταση από το STAR για το “First Dates” που ήρθε και έσκασε μετά το “Asia Express” ήταν κάπως αναμενόμενη για εσένα;

Όχι κάθε άλλο. Όταν πήγα στο ραντεβού με το κανάλι και όταν μου μίλησαν για το πρότζεκτ πέθανα στα γέλια, γιατί μόλις τη χρονιά που μας πέρασε, είχα “φτιάξει” ένα πολύ πετυχημένο ζευγάρι στο κύκλο μου. Έχω κάνει διάφορα προξενιά, έχω παντρέψει και έχω γίνει κουμπάρα, αλλά αυτό το τελευταίο ήταν το καλύτερο. Δεν το πίστευε κανένας παρά μόνο εγώ και τελικά είναι πολύ ευτυχισμένοι αυτοί οι δύο άνθρωποι, οπότε μάλλον είναι το κάρμα μου. (γέλια)

Πιστεύεις ότι με έναν τρόπο προκαλείς το Σύμπαν;

Πολλά χρόνια ζούσα με την κλασική έκφραση: «Μην κάνεις σχέδια, γιατί ο Θεός γελάει». Μέχρι που έγινε ένα «κρακ» μέσα μου και σκέφτηκα ότι πρέπει να πάψω να ζω με αυτή την αγωνία. Το Σύμπαν με αγαπάει, τα έχω καταφέρει και κάθε μέρα θα παλεύω για να περνάω καλά. Δεν δέχομαι κάτι λιγότερο για τον εαυτό μου.

Έχουν πραγματοποιηθεί κάποια από τα όνειρα που έκανες;

Ο άντρας μου και τα παιδιά μου ήταν ένα από τα όνειρά μου. Όταν ήμουν νέα, δεν περίμενα να βρω εύκολα σύντροφο, γιατί είχα δύσκολο γούστο. Εγώ έφταιγα σε αυτό. (γελάει) Είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι μάλλον θα καταλήξω, μόνη, ευτυχισμένη, με πολλές γάτες. Και εκεί που αποδέχτηκα ότι δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να κάνουν οικογένεια, γνώρισα τον Βασίλη. Να μη με ματιάσω, θεωρώ ότι μου αξίζει αυτός ο άνθρωπος.

Μικρή ήσουν αγοροκόριτσο;

Ναι και ακόμα θεωρώ ότι είμαι αγοροκόριτσο χωρίς να έχω πρόβλημα με το θηλυκό στοιχείο μου.

Με την ψυχανάλυση έδιωξες τον φόβο;

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Πιστεύω πολύ στην ψυχανάλυση, αλλά έχω πειραματιστεί και με τον διαλογισμό και τις ενεργειακές τεχνικές. Συναισθηματικά είμαι πολύ ευαίσθητη, είμαι όμως και πολύ πεισματάρα. Αν μου πεις ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, μπορεί να μου κάνεις χάλια την ψυχολογία και να βάλω τα κλάματα. Δεν θα στο δείξω - που είναι επίσης πρόβλημα - αλλά μετά θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι μπορώ να το καταφέρω. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να κουβαλάς την ταμπέλα της δυσλεξίας… Όποτε μου έλεγαν ότι δεν μιλάω καλά ή ότι φαίνομαι αγράμματη, θύμωνα πολύ.

Σε ένα τοξικό επάγγελμα με πολύ παρασκήνιο υπάρχουν φιλίες;

Έχω επιλέξει να εργάζομαι σε χώρους με πολύ ανταγωνισμό και ο ανταγωνισμός εμπεριέχει τοξικότητα, ζήλειες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Δεν μπορείς να είσαι κολλητός με όλους. Στη μόδα έχω ζήσει πολλές ευχάριστες στιγμές, ίσως τα καλύτερά μου χρόνια. Έχω κρατήσει πολύ συγκεκριμένα άτομα, που έχουν γίνει οικογένειά μου. Και απ' την τηλεόραση όμως έχω κάνει φιλίες, αλλά πιο πολύ με ανθρώπους της παραγωγής που δουλεύαμε μαζί πίσω από τις κάμερες.

Από το 2018 που σε γνωρίσαμε τηλεοπτικά νιώθω ότι είσαι σαν ένας χείμαρρος που τα σαρώνεις όλα. Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό;

Μόνο τυχερό. Το ζώδιό μου στους Μάγια είναι “γαλαξιακή καταιγίδα” αν πιστεύεις σε αυτά... Αν μπορείς να με χαρακτηρίσεις κάτι, είναι «τυχερή», πάρε με στο σπίτι σου να σου κάνω ποδαρικό! Αλλά την τύχη πρέπει να την προκαλείς κιόλας. Δεν θεωρώ ότι μου χαρίστηκε κάτι, έχω δουλέψει για όλα. Όταν μπήκα στο χώρο της τηλεόρασης πήγαινα πρώτη και έφευγα τελευταία, και από τότε κάθε μέρα ακούω και συνεχώς μαθαίνω..

Έχεις γερό στομάχι;

Ανά περιόδους. Άλλες φορές αντέχω, άλλες λιγότερο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος με ατσάλινο στομάχι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να παραιτηθώ, αλλά, μόνο στο ντους, εκεί γίνεται η κάθαρση, και μόλις βγω και βάλω τις κρέμες και τις μάσκες μου, λέω: «Όχι αγάπη μου, δεν θα παραιτηθώ ποτέ! Να παραιτηθούν όλοι οι άλλοι πριν τους απολύσω»! (γέλια)

Ποιος ακούει περισσότερο τα προβλήματά σου;

Ζενεβιέβ Μαζαρί περιοδικό YOU
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Ο άντρας μου. Ήταν δίπλα μου στις 2 εγκυμοσύνες μου που πήρα 40 κιλά στην καθεμία, στα θέματα της υγείας μου, σε όλους τους θανάτους της οικογένειάς μου. Το θέμα είναι πώς τα επικοινωνείς. Δεν γυρίζω σπίτι και «βγάζω» τα προβλήματά μου πάνω του αλλά συζητάω, όπως κι εκείνος μου λέει για τα δικά του προβλήματα. Είμαστε ομάδα. Η συντροφικότητα είναι και στα καλά, είναι και στα δύσκολα...

Πώς γνώρισες τον άντρα σου;

Μέσα στη δουλειά. Με είδε, τον είδα, τελείωσε.

Πόσο καιρό είχατε σχέση πριν το γάμο;

Γάμο κάναμε αφότου γεννήθηκε η κόρη μας. Δεν ήθελα, φοβόμουν. Αλλά όταν είπα το «ναι» το εννοούσα. Ήταν τη χρονιά του δημοψηφίσματος, που είχαμε κλείσει ούτως ή άλλως να πάμε διακοπές στην Κίμωλο τον Αύγουστο με μεγάλη παρέα. Έγιναν τα capital controls, ακούγονταν διάφορα τότε. Ο Βασίλης δούλευε στην Αγγλία εκείνη την περίοδο και του έλεγαν «Θα βγείτε από την Ευρώπη» - από τότε βγήκε η Αγγλία βέβαια. (γέλια) Ήρθε και με βρήκε στην Αίγινα που παραθέριζα και μου είπε: «Αν χρειαστεί να μεταναστεύσουμε θα πρέπει να είμαστε οικογένεια και στα χαρτιά ». Έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε στην Κίμωλο! Πήρα την κολλητή μου, που κανόνισε τα πάντα και έγινε κουμπάρα μου. Το νυφικό μου το σχεδίασε ο Νικόλας Γεωργίου σε στυλ δέκατου έβδομου αιώνα, με βάση ένα πουκάμισο που φορούν οι Καθολικοί ιερείς στα βαφτίσια. Το έραψε ο Γιώργος Καραπέτης. Από μέσα έβαλα ένα slip dress της άλλης μου κουμπάρας. Περπατήσαμε χέρι-χέρι με τον άντρα μου και την κόρη μας παρανυφάκι τα στενά της Κιμώλου μέχρι την εκκλησία και είχαν βγει στις πόρτες οι ντόπιοι και μάς πέταγαν ρύζι - είχαν μάθει ότι κάτι τρελοί παντρεύονται (γελάει). Ήταν τέλειος γάμος.

Ο άντρας σου πού εργάζεται;

Έχει το Dapper Dan, μαζί με τον Νικόλα Γεωργίου, ένα αντρικό περιοδικό μόδας με έδρα το Λονδίνο. Ταξιδεύει με τη δουλειά του σε συγκλονιστικά μέρη του κόσμου για μεγάλα διαστήματα, αλλά είμαι πολύ περήφανη γιατί είναι κάτι που έχουν καταφέρει μαζί βήμα-βήμα, πολεμάνε εδώ και δεκατέσσερα χρόνια.

Στο GNTM είπες κατευθείαν το «ναι»;

Όταν μου πρότειναν να γίνω art director, εννοείται. Στην πραγματικότητα εγώ ήμουν αυτή που το ζήτησα αφού στην αρχή είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό για την θέση της coach, που πήρε μετά η Έλενα Χριστοπούλου. Εκεί απέτυχα έτσι κι αλλιώς, επειδή είμαι art director, δεν μπορώ να βοηθήσω τα μοντέλα να αναπτυχθούν. Μπορώ να τους εξηγήσω το concept γιατί ξέρω τι ζητάω από αυτό, αλλά δεν με αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν μπορούσα να τους δώσω αυτό που πήραν από την Έλενα. Πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τρεις μήνες το «έχτιζαν». Είχαν καταλάβει οι άνθρωποι ότι μπορεί να μην πέτυχα στο δοκιμαστικό αλλά είμαι για μπροστά από τις κάμερες και δεν μου το λέγανε! Ξαφνικά μου έβαλαν ένα μικρόφωνο κι εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα, κοιτούσα να μην μου πειράξουν τα ρούχα μου. (γέλια)

Βίκυ Καγιά ή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Είναι άδικη σύγκριση, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια επαγγελματίας, ξέρει να χειρίζεται live, μοντάζ και κάμερες. Η Ισμήνη είναι ένα νέο κορίτσι, που του δόθηκε μια ευκαιρία. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιο στρες σε κάποιον που μπαίνει τώρα στο χώρο, πρέπει να του δώσουμε το δικαίωμα να έχει εξέλιξη.

Εσύ έφυγες χαρούμενη ή πικραμένη από το GNTM;

Δεν κρατάω πίκρα μέσα μου. Έφυγα για κάποιο λόγο, και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά για μένα. Πάντα θεωρώ ότι η ζωή σου φέρνει δώρα μπροστά σου, το θέμα είναι να τα αναγνωρίσεις. Εγώ σκέφτομαι ότι για κάποιο λόγο ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου από το GNTM και ήρθε το Asia Express, που δεν το έχω βγάλει από μέσα μου. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε να ξανασυμβεί γιατί λάτρεψα την εμπειρία.

Κινδύνεψες καθόλου εκεί;

Ζενεβιέβ Μαζαρί First dates
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Ήταν ένα αντίξοο ταξίδι για όλους, γυρίζαμε κατάκοποι στο ξενοδοχείο αλλά ήμασταν ευτυχισμένοι. Δεν ένιωσα ποτέ κίνδυνο, αλλά θα σου πω ένα backstage για πρώτη φορά. Έπρεπε να γυρίσω ένα πλάνο όπου θα περνούσα με το ποδήλατο μια τεράστια γέφυρα, που ήταν ψιλοσάπια και το ποτάμι από κάτω μαύρο, έλεγες «Παναγία μου, θα πεθάνω». (γελάει) Κατεβαίνω απ' το βαν και ξαφνικά βλέπω δίπλα μου μια οβίδα! Αρχίζω να κάνω νοήματα, φοβάμαι μήπως κουνηθώ και ανατιναχτεί, φωνάζω πίσω στην παραγωγή «Bomb, bomb!» και ο διερμηνέας κατεβάζει σιγά-σιγά το παράθυρο του και μου λέει «Yes, USA!» και φεύγει! Δεν σε ρώτησα ποιος πάταξε την οβίδα αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ! (γέλια) Αυτό πού αλλού θα το ζούσα; Ήταν τέλεια, συγκλονιστικά!

Με το «First Dates», έχεις χρόνο για σένα;

Ο άντρας μου, κι εγώ, λατρεύουμε τη δουλειά, μας γεμίζει. Τις μέρες που έχω δεν έχω γύρισμα πάντα βρίσκω κάτι να κάνω, δεν έχω χειρότερο απ' το να ξυπνήσω και η μόνη υποχρέωσή μου είναι να μαγειρέψω για τα παιδιά.

Υπάρχει αμήχανη τηλεοπτική στιγμή στο «First Dates», την ώρα ενός ραντεβού, που χρειάστηκε να επέμβεις;

Έχει συμβεί, νομίζω θα το δείτε κιόλας, αλλά ευτυχώς έχω τη Γεωργία, την Κωνσταντίνα και τον Τάσο, που είναι νέα παιδιά και λόγω ηλικίας έχουν πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Εγώ παθαίνω εγκεφαλικά, το ένα πίσω απ' το άλλο, και ψάχνω τρύπα να πέσω μέσα. (γέλια) Έχουμε ζήσει πολλά τέτοια, αλλά είναι λογικό στη πρώτη συνάντηση δυο ανθρώπων να υπάρχει μία αμηχανία. Μπορεί ξαφνικά, από άμυνα και μόνο, επειδή δεν θες να «ανοιχτείς», να γίνεις επιθετικός. Όμως αυτό είναι και το ωραίο σε αυτή την εκπομπή, δείχνει ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα σοβαρά. Είναι μία πρώτη γνωριμία, δεν παντρεύεσαι. Αν βγάλεις το φόβο από μέσα σου και ανοιχτείς, αυτό θα σου φέρει τον άνθρωπό σου.

Έδωσε μια συνέντευξη ο Γιώργος Καράβας και κάποιοι τον έστησαν στον τοίχο...

Δεν συμφωνώ καθόλου, έχουμε δικαίωμα όλοι να εκφράζουμε τη γνώμη μας, τα όνειρα μας, και είναι σημαντικό να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Από την άλλη η κριτική που δεχόμαστε μπορεί να μας κάνει μόνο καλύτερους.

Για σένα τι έχεις ακούσει να λένε;

Παίρνω πάρα πολλή αγάπη. Με συμπαθεί πολύ ο κόσμος και νοιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Εννοείται ότι δέχομαι και αρνητικές κριτικές, κυρίως για τα ελληνικά μου. Δεν συμφωνώ γιατί για δυσλεκτικός άνθρωπος μιλάω απίστευτα καλά. Δεν μασάω, θα είμαι εκεί και θα εκτίθεμαι στις κάμερες και ας μην αρέσει σε κάποιους.

Τι γίνεται με τα follow και unfollow με την Βίκυ Καγιά;

Δεν ξέρω, και στεναχωριέμαι γιατί εγώ δεν έχω κάνει unfollow σε κανέναν..

Ήσασταν φίλες με την Βίκυ Καγιά;

Εργαζόμουν στη σχολή της. Είμαι πολύ φιλική με τους συνεργάτες, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι θα βάλω στο σπίτι μου και θα πω τα εσώψυχά μου. Αυτόν τον κύκλο είμαι τυχερή να τον έχω δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Με την Έλενα Χριστοπούλου είστε φίλες;

Έχουμε πιο πολύ ερωτική σχέση παρά φιλική. Τη γουστάρω, είναι λες και έχει καταπιεί λάμπα. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες που είναι έξω καρδιά και δεν θα αφήσουν κανέναν να τις πατήσει κάτω. Τη γουστάρω πολύ στο Πρωινό και νομίζω ότι έχει πολύ direct σχόλιο. Όποιος την γνωρίζει ξέρει ότι αυτός είναι ο τρόπος που σχολιάζει, δεν στρογγυλεύει την άποψή της. Και όταν δεν θέλει να σχολιάσει κάτι, απλά δεν μιλάει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως σου φαίνεται στο My Style Rocks;

Πολύ καλή. Απ' όλους όσοι μπήκαμε στο GNTM και δεν είχαμε σχέση με την τηλεόραση, η Ηλιάνα είναι η μόνη που έχει κάνει live εκπομπή και θεωρώ ότι έχει δοκιμαστεί τηλεοπτικά περισσότερο από όλους μας. Της βγάζω το καπέλο γι' αυτό.

Κοιτάς τα νούμερα τηλεθέασης;

Εννοείται. Το θέμα είναι να ξέρεις να τα αναλύεις και να μαθαίνεις από αυτά. Γιατί δεν είναι απλά ένα νούμερο - κάθε εκπομπή περνάει το δικό της τεστ, ανάλογα με το αν είναι δύσκολη και ανταγωνιστική η ζώνη, αν είσαι στο επίπεδο που θέλει το κανάλι, Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε ότι δεν τα κοιτάνε, δεν τους πιστεύω.

Σε ευχαριστούν τα νούμερα που βλέπεις αυτή τη στιγμή στο First Dates;

Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Προφανώς θέλει χτίσιμο, δύο επεισόδια έχουν παίξει. Καταρχάς δεν ήξερε κανένας τι εκπομπή είναι, πολλοί έλεγαν ότι μοιάζει με το «Ραντεβού στα τυφλά», και έπεσαν έξω... Μου αρέσει ότι το νεανικό κοινό αρχίζει και το συζητάει. Η εκπομπή είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό, φαντάσου ότι ο art director στο περιοδικό του άντρα μου είναι Ισπανός και όταν έμαθε ότι παρουσιάζω το First Dates ενθουσιάστηκε γιατί στην Ισπανία είναι σύνηθες να κάθονται όλοι στις 9 να φάνε με την οικογένειά τους και να το βλέπουν.

Είναι σοκαριστικό ότι πλέον βγαίνεις από το σπίτι σου και σε αναγνωρίζουν;

Όχι, δεν ένιωσα ποτέ άβολα. Φωτογραφία θέλουν για δύο δευτερόλεπτα, δεν μου ζητάνε να σκάψω. Ούτε είμαι ο Σάκης Ρουβάς να με περιμένουν χιλιάδες θαυμαστές, που όταν κυκλοφορούσε νόμιζες ότι έχει γίνει έκρηξη. Αυτό φαντάζομαι θα ήταν τρομακτικό, εμένα δεν μου έχει συμβεί.

Θυμάσαι την πρώτη φορά που είδες τον εαυτό στην τηλεόραση;

Ζενεβιέβ Μαζαρί GNTM, Καράβας, Βίκυ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Ήμουν άβαφη, ιδρωμένη, ντυμένη τίγρης, σαν την τρελή. Ο άντρας μου έγινε έξαλλος γιατί λέει «Έχω την πιο ωραία γυναίκα του κόσμου και βγαίνει άβαφη;». Τσαντιζόταν πολύ επειδή βαριόμουνα. Στον δεύτερο κύκλο είχα makeup artist και κομμωτή»!

Ποια είναι η γνώμη σου για το “διαζύγιο” της Βίκυς Καγιά από το STAR;

Δεν ξέρω αν είναι διαζύγιο, γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ήταν σοκ για μένα, δεν το πίστευα, γιατί το Shopping Star είναι τεράστια επιτυχία και συγκλονιστική εκπομπή.

Έχεις ακούσει τα σενάρια που γράφονται, ότι θα είσαι η επόμενη παρουσιάστρια του Shopping Star;

Ναι, αλλά η λίστα για το Shopping Star είναι τεράστια, κάθε μέρα προστίθεται και άλλο ένα όνομα. Αν με πάρει το STAR τηλέφωνο εννοείται θα κάνω δοκιμαστικό. Είναι ωραίο να ακούγεται το όνομά σου για διάφορες εκπομπές. Αλλά σε οτιδήποτε μου προτείνουν θέλω πρώτα να νοιώσω ότι όντως μπορώ να το κάνω. Επίσης δεν είναι εύκολο για όποιον αναλάβει μετά τη Βίκυ. Θα πρέπει να είναι πολύ προετοιμασμένος για τη σύγκριση και για δύσκολη κριτική.

Αν σου έλεγα να κάνεις το κάστινγκ της κριτικής επιτροπής του νέου GNTM ποιους θα επέλεγες;

Τη Σοφία Χατζηπαντελή, τον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο τέταρτος να είναι guest ώστε να έρχονται σχεδιαστές, νέα παιδιά, bloggers, tik-tokers. Και θα ήθελα πάλι την Έλενα coach στα μοντέλα.

Σκοτάδια έχεις τώρα πια μέσα σου;

Έχω περάσει κατάθλιψη, και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από την μέρα που έφυγε η μαμά μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη, απλώς έγινε “φιλενάδα” μου, έχω μάθει να ζώ μαζί της. Ακόμα και τώρα υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές. Δεν έχω δεχτεί ότι έχει «φύγει» και δεν θα την ξαναδώ. Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις που μου έχει πει ο ψυχολόγος, κάνω νόημα στον Βασίλη, και πάω να κλάψω κάτω από την ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που του έχει χάσει τη μάνα του τόσο νέα και το βιώνει καλύτερα.

Με τον μπαμπά σου δεν είχες αυτή τη σχέση;

Όχι, αλλά κι εκεί υπάρχει πληγή, γιατί θα ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Η μαμά μου ήταν σαν ένα ντόμινο, μόλις «έφυγε» ξαφνικά ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μια, γι' αυτή πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν μου παίρνει κάτι τη χαρά τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη.

Με τα παιδιά σου είσαι αυστηρή;

Ναι, γιατί πρέπει να μαθαίνουν τα όρια ώστε να μπορέσουν αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Γίνομαι όμως και χαλί να με πατήσουν. Αλλά θα πρέπει να μάθουν τι σημαίνει δουλειά, τι είναι ωράριο…

Σε παρακολουθούν στην τηλεόραση;

Πάντα, όταν η ώρα προβολής το επιτρέπει. Καθόμαστε μαζί και τους εξηγώ για ποιο λόγο γίνεται το κάθε κόνσεπτ, ποιο είναι το φορμάτ. Έρχονται στα γυρίσματα, δεν τους κρύβω κάτι. Έχουν άποψη τα παιδιά μου και πάντα τα ρωτάω.

Πόσο έχει αλλάξει η εικόνα σου από την ημέρα που εμφανίστηκες μέχρι σήμερα;

Τώρα έχω την καλύτερη makeup artist και τον καλύτερο κομμωτή, μου αρέσει να προσέχω την εικόνα μου, είμαι από τις γυναίκες που θέλω να περνάω καλά και να αρέσω στον άντρα μου - κι εκείνος θέλει να μου αρέσει.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 17/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ!