Μαρία Αντωνά: Μόνο στο YOU - Γιατί ανέβαλαν τελικά τον γάμο τους με τον Άρη Σοϊλέδη

«Η τελευταία φορά που αποφασίσαμε να αναβάλουμε τον γάμο μας ήταν...»

Sexy θηλυκό που τραβάει σαν μαγνήτης τα αντρικά βλέμματα, το δικό της όμως λάγνο βλέμμα κοιτάει εδώ και πολλά χρόνια κατάματα μόνο τον αγαπημένο της Άρη Σοιλέδη. Η Μαρία Αντωνά μουσική παραγωγός στον Sfera και μέλος στο πρωινό του Open με την Μπέτυ ΜαγγίραΠοιος είναι πρωινιάτικα;” μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”, δίνει όλες τις απαντήσεις στο YOU και μεταξύ άλλων μιλάει και θυμάται για την τελευταία φορά που έκλαψε, γέλασε, τσακώθηκε και ζήτησε συγνώμη, φόρεσε νυφικό αλλά και ανέβαλλε τον επικείμενο γάμο της.

Δυναμική όσο δεν πάει, μπορεί και να της έχει κοστίσει αυτό, το σίγουρο είναι ότι η Μαρία δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Από την Τζώρτζια Συρίχα - Styling Ilias Wia/ Έλενα Οικονόμου - Make up Klimentini Papadimitriou - Hair Mary Ann

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά στο YOU

Μαρία Αντωνά: Μόνο στο YOU - Γιατί ανέβαλαν τελικά τον γάμο τους με τον Άρη Σοϊλέδη
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες “είμαι ευτυχισμένη από την ζωή μου και δεν μου λείπει κάτι;”

Καθημερινά αυτό λέω. Διαβάζοντας τόσες δυσάρεστες ειδήσεις, συνειδητοποιώ, πόσο ευτυχισμένη και χαρούμενη είμαι με όλα αυτά που έχω, την υγεία μου, την δουλειά μου, το σπίτι μου και είναι γεροί και δυνατοί όσοι αγαπάω γύρω μου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες όμορφα και πότε άσχημα στην εκπομπή του Open tv “Ποιος είναι πρωινιάτικα”;

Όμορφα νιώθω κάθε μέρα κατά την διάρκεια της εκπομπής, γιατί είμαστε μια παρέα που γελάει, περνάει καλά και κάνει πλάκες. Άσχημα νιώθω όταν πρέπει να μεταδώσουμε δυσάρεστες ειδήσεις, κάποιες φορές με έκτακτα δελτία.

Πότε ήταν η τελευταία φορά και που, χάραξες tattoo;

Πριν από 2 χρόνια με τον Άρη στο Βουκουρέστι, που έκανα στα δάχτυλα του αριστερού μου χεριού βελάκια και σημαδάκια...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απολογήθηκες για κάτι;

Σχετικά πρόσφατα. Θέλω πάντα όταν υπάρχει μια μικροπαρεξήγηση να λύνω τα προβλήματα, να συζητάω και να ακούω τι μπορεί να έχει ο άλλος στην ψυχή του. Δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν, για αυτό και όταν αντιληφθώ κάτι τέτοιο αμέσως απολογούμαι με όποιο κόστος.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ζήτησες συγνώμη;

Όταν φταίω αμέσως ζητάω συγνώμη. Τις περισσότερες φορές ζητάω στον Άρη που μπορεί να του έχω μιλήσει λίγο απότομα ή να μην έχω προλάβει να του δώσω ένα φιλί φεύγοντας από το σπίτι και εκείνος αρκετές φορές για αυτό μου κάνει μούτρα. Του στέλνω μήνυμα κατά την διάρκεια της ημέρας και του λέω “αγάπη μου συγνώμη μόλις έρθω έχει φιλί”

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απογοητεύτηκες και σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

Αν και βρίσκομαι 8- 9 χρόνια μόνη μου στην Αθήνα, δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Έχω μάθει άλλωστε από πάρα πολύ μικρή ηλικία να είμαι αγωνίστρια. Όσοι είναι δίπλα μου και με ξέρουν γνωρίζουν ότι προσφέρω στον εαυτό μου κάποια πράγματα με πολύ κόπο και δουλειά, εκτιμάω και σέβομαι τους ανθρώπους. Θεωρώ σημαντικό να αγωνίζεσαι και να κατακτάς κάτι στην ζωή σου, έτσι το εκτιμάς ακόμα περισσότερο.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες στα κρυφά και γιατί;

Έκλαψα στα κρυφά πρόσφατα για ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που ξέρω ότι πέρασε μια περιπέτεια υγείας και δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι δίπλα του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και να του σταθώ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μάλωσες τον εαυτό σου γιατί δεν τον προσέχεις όσο πρέπει;

Συνήθως κάνω αυτές τις σκέψεις καθόλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και καθώς οδηγώ. Επειδή δουλεύω καθημερινά μέχρι πολύ αργά, θα ήθελα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω, θα ήθελα όμως να του δίνω χρόνο για να έχω μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες τον εαυτό σου στον καθρέφτη και είπες ότι “σήμερα δεν θέλω να σε βλέπω”;

Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι για εμένα και να έχω τέτοια συναισθήματα. Μπορεί να του πω “μπορείς και καλύτερα” αλλά να τον μαλώσω με τέτοιο τρόπο όχι, απλά κοιτάω και προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες ότι δεν θα ξαναπιστέψεις σε ψεύτικα λόγια;

Έχω πάρα πολλά χρόνια να το πω αυτό, γιατί γενικότερα έχω μια υπεραναπτυγμένη αίσθηση αντίληψης ή ένστικτο... Προβλέπω πολλές φορές κάποιες καταστάσεις και καταλαβαίνω όταν έχω κάποιον απέναντί μου πότε λέει ψέμματα και πότε μου λέει αλήθεια.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες ότι δεν θα εμπιστευτείς ξανά ανθρώπους που το έπαιζαν “φίλοι καρδιάς”;

Μαρία Αντωνά νέο τεύχο YOU
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής το έχω πάρει από φίλους, πριν από κάποια χρόνια, όταν πέρασα κάτι πολύ δύσκολο προσωπικά και αντιλήφθηκα ότι κάποιοι άνθρωποι που τους είχα μέσα στο σπίτι μου δεν άξιζαν αυτή την θέση στην ζωή μου. Μετέπειτα όταν ο Άρης μπήκε στο “Survivor” είδα ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Δεν είπαν ποτέ έναν λόγο καρδιάς, δεν στήριξαν, παρόλο που είχαμε περάσει προηγουμένως πολλές στιγμές μαζί. Έτσι όμως γίνονται τα ξεκαθαρίσματα... Εκτιμώ πολύ περισσότερο να έχω ανθρώπους δίπλα μου που θα μου λένε την αλήθεια παρά ανθρώπους ψεύτικους.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλεισες το τηλέφωνο σε κάποιον που σε εκνεύρισε;

Όταν κάποιος ξέρω ότι θα με εκνευρίσει δεν σηκώνω καν το τηλέφωνο και κάνω ότι δεν βλέπω τις κλήσεις...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ζήτησες αύξηση;

Πριν από ένα χρόνο στον Sfera που δουλεύω...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες πρόβα νυφικού;

Στο “Yes I Do” και χάρηκα πολύ που φόρεσα το νυφικό - δημιουργία της φίλης μου Μαίρης Θεοτόκη που την νιώθω σαν δεύτερή μου μαμά. Την ίδια μέρα έκανε πρόβα γαμπρού και ο Άρης φορώντας γαμπριάτικο κουστούμι.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έψαξες το κινητό του Άρη;

Γενικά δεν το ψάχνω.. Έχω τους κωδικούς του, όπως έχει και εκείνος τους δικούς μου, και μπορούμε άμα θέλουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να δούμε ο ένας τις κλήσεις και τα μηνύματα του άλλου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σου έγινε ανήθικη πρόταση είτε από άντρα είτε από γυναίκα;

Συνέβη πριν από πάρα πολύ καιρό γιατί τώρα πια όλοι έχουν αντιληφθεί ότι είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου και έχω πάρει τον δρόμο μου. Στη ζωή μου ποτέ δεν ήθελα και σε καμμία περίπτωση, κάποιος να πει ότι με βοήθησε και έκανε κάτι για εμένα, ήθελα πάντα να προχωράω με την δουλειά και το ταλέντο μου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος σε φόβισε λέγοντάς σου “πάρτο πίσω αυτό γιατί θα δεις τι θα πάθεις;”

Κάποια στιγμή που είπα στην εκπομπή κάτι που είχε μεγάλη δόση αλήθειας και βρήκα τον μπελά μου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες ότι ο Άρης έπρεπε να είναι νικητής του Survivor;

Κάθε φορά που βλέπω τίτλο “Survivor” ή ένα επεισόδιο “All Star”, αντιλαμβάνομαι ότι αυτός είναι ο απόλυτος τίτλος για τον Άρη. Νομίζω ότι πλέον έχει δικαιωθεί και στα μάτια του κόσμου που αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα τι έχει συμβεί με κάποιες συμπεριφορές που πιθανόν είχαν παρερμηνευτεί ή πράγματι κάποιοι είχαν δόλο και σκοπό.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι από αυτά που είπες και σε έκαναν έξαλλη με την συμμετοχή του στο “Survivor”;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω γίνει ποτέ έξαλλη με το “Survivor” και τις εξελίξεις, γιατί γνωρίζοντας πολλά πράγματα εκ των έσω που δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ στα μάτια και στα αυτιά του κόσμου, έχω διαχειριστεί με αξιοπρέπεια αυτό που έχει συμβεί. Κρατάω ήπιους τόνους και πάντα επικεντρωνόμουνα στο καλό του δικού μου ανθρώπου, όχι όμως κάνοντας κακό σε άλλους. Νομίζω ότι αυτή ήταν η διαφορά μας με τους υπόλοιπους, που ήθελαν να διαβάλλουν τον άνθρωπο Άρη Σοιλέδη, τον αθλητή Άρη Σοιλέδη, τον παίκτη Άρη Σοιλέδη μόνο και μόνο για να ευεργετηθούν αυτοί.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πίστεψες ότι στον Άγιο Δομίνικο γεννήθηκαν περισσότερες λυκοφιλίες παρά φιλίες;

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Νομίζω ότι οι φιλίες είναι ξεκάθαρες, εάν κάποιοι μπερδεύονται στον δρόμο είναι κάτι το οποίο φαίνεται. Σε όλα τα παιχνίδια και παντού είτε έρχεσαι κοντά, είτε μακριά από κάποιους ανθρώπους.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σου πέρασε από το μυαλό ότι έπρεπε να μείνεις παραπάνω στο “Just 2of us” και ότι έφυγες νωρίς;

Κρατάω την θετική πλευρά και μια υπέροχη εμπειρία που θα την έκανα ξανά. Πιθανολογώ όμως ότι θα μπορούσα να σταθώ και να εξελιχτώ ερμηνευτικά στα επόμενα live μια και έχω σχέση με το ραδιόφωνο και παίζω μουσική. Εάν σκεφτείτε ότι ο Άρης που δεν τραγουδούσε καθόλου πριν, τώρα στο 10ο live έχει φτάσει να παίρνει δεκάρια, φανταστείτε πόσο θα είχα εξελιχτεί εγώ...

Πότε ψήφισες τελευταία φορά τον Άρη για να μείνει;

Σε κάθε live είμαι εκεί, στηρίζω και ψηφίζω Άρη Σοιλέδη

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες να αναβάλλεις τον γάμο σας;

Πέρυσι τέλη Αυγούστου προς Σεπτέμβριο που κάναμε μετακόμιση και προέκυψε θέμα υγείας στην οικογένεια του Άρη και μας έκανε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που χόρεψες άλλο ένα καυτό τσιφτετέλι στον Άρη;

Εκείνη την ημέρα που του χόρεψα και το ποστάραμε στο Tik tok του είπα “δες τώρα που θα γίνει χαμός” και εκείνος με κορόιδευε. Τελικά όμως εγώ είχα δίκιο, το βίντεο έγινε viral.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες, “δώσε σημασία περισσότερο στα προσωπικά σου από όσο στα επαγγελματικά σου;”

Κάθε μέρα το λέω στον εαυτό μου, αλλά επειδή είμαι ενεργή από μικρή ηλικία, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να ισορροπώ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά μου αν και προσπαθώ να τα βάλω σε μια ζυγαριά.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες να προτείνεις τηλεοπτικά μια δική σου εκπομπή;

Δεν το έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής. Έχω δηλώσει όμως την θέλησή μου τα τελευταία χρόνια, να συμπεριληφθώ σε ένα μουσικό σόου βραδινό, γιατί αγαπώ πάρα πολύ την μουσική και να το κάνω παράλληλα με το πρωινό.

Special Thanks στο κτήμα δεξιώσεων «Ορίζοντες» (Αιγέως, Κορωπί) για την ευγενική φιλοξενία

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 31/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ