Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφίζεται στον καύσωνα για το YOU με αποκαλυπτικά μαγιό και μιλά πρώτη φορά για κάποιες αλλαγές στην ζωή της

Σούπερ αποκλειστικό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor

Έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσαμε το «Ποια Στικούδη!» σε τηλεοπτικό σποτ μπίρας με εκείνη πρωταγωνίστρια και κάθε φορά που στέκεται απέναντί μου η Κατερίνα αντικρίζω μια πανέμορφη γυναίκα, που ωριμάζει ακόμα περισσότερο με τον χρόνο προσωπικά και επαγγελματικά. Εκείνη, πάντως, βλέπει τις επαγγελματικές εξελίξεις της σε «χαμηλούς» τόνους, όπως τη μουσική της συνύπαρξη με την La Zarra και την Christina Aguilera, τις απανωτές τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν... Τα δύο «Β» στη ζωή της, Βαγγέλης και Βύρωνας (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός), πρωτοστατούν στα «θέλω» της, είναι το Α και το Ω... Εξομολόγηση ψυχής στο YOU (ακόμα μία) από μια γυναίκα που τη θέλουν όλα τα αρσενικά αλλά αυτή ανήκει αλλού ...

Just the 2 of us τής λέω και στεκόμαστε απέναντι για να τα πούμε με το νι και με το σίγμα, όπως την ξέρω να τα λέει σε όλη της τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια τώρα – τουλάχιστον 15 από τότε που την γνώρισα...

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη στο YOU

Κατερίνα Στικούδη συνέντευξη you
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Θα ανοίξεις τη συναυλία της Christina Aguilera στη Μάλτα και συνεργάστηκες με τη La Zarra, ένα από τα πιο δημοφιλή pop icons της Γαλλίας. Είναι για σένα μια καλλιτεχνική δικαίωση μετά από τόσα χρόνια δουλειάς;

Καταρχήν ποτέ δεν είδα κάτι ως δικαίωση, δεν περίμενα κάποιον να με δικαιώσει για μια επαγγελματική επιλογή μου ή οτιδήποτε. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά τα υπέροχα πράγματα που μου συμβαίνουν, είναι σαν ένα όνειρο που δεν περίμενα να γίνει πραγματικότητα. Ακόμα κι όταν ήμασταν σε συζητήσεις, δεν το είχα πιστέψει. Το συνειδητοποίησα όταν μπήκα στο στούντιο και πήραμε το «πράσινο» φως από τους Γάλλους, που μας είπαν ότι τους άρεσε πολύ το κομμάτι. Μάλιστα κυκλοφορεί από τη γαλλική Universal - είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει συμβεί, και πρώτη για Έλληνα. Είναι τόσο όμορφο να βλέπουμε ένα τραγούδι, στη συγκεκριμένη περίπτωση το «Evidemment» (Duet Version) να ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και να βρίσκεται σε διάφορα top10 του εξωτερικού.

Πώς έγινε η πρόταση;

Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι τής Minos EMI / Universal από τη γαλλική Universal, που έλεγε: «Θέλουμε μια καλλιτέχνιδα να συνεργαστεί με την La Zarra που αγαπάει πολύ την Ελλάδα, για ένα ντουέτο, στις μητρικές τους γλώσσες και οι δύο». Είδαν οι υπεύθυνοι το προφίλ μου, τους άρεσαν οι εμφανίσεις μου στο κανάλι μου στο YouΤube, τα social media έπαιξαν σημαντικό ρόλο και ζήτησαν μέσω του συνεργάτη μου Τζιμ Βαρούνη, που δουλεύει στο εξωτερικό με τη Minos EMI/Universal να επικοινωνήσουν μαζί μου. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, αλλά, επειδή είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, μπήκα με πολύ ενθουσιασμό στο στούντιο. Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα τόσο γρήγορα, o Αντώνης Παππάς έγραψε εξαιρετικούς στίχους και μόλις άκουσαν το τραγούδι τούς άρεσε πολύ, υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία στις χροιές μας και δένουν πολύ όμορφα. Χαίρομαι που θα έρθει στην Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες, για να γνωριστούμε από κοντά και να κάνουμε μαζί ένα live streaming. Τη θαυμάζω και θεωρώ ότι αδικήθηκε στην Eurovision, θα μπορούσε να μπει στην τριάδα. Τελικά μπορεί να μην πήγα εγώ, αλλά ήρθε η Eurovision σ' εμένα! (γέλια)

Στις 16 Σεπτεμβρίου, στην σκηνή του Europride θα ανοίξεις και τη συναυλία της Christina Aguilera...

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο καλλιτεχνικό κομμάτι ενός Pride, έχω συμμετάσχει τουλάχιστον δύο φορές για το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη και έχω εμφανιστεί στο Europride της Βιέννης το 2019. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες, για να βρούμε ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό πρόγραμμα, που θα έχει και ελληνικά στοιχεία.

Το Your Face Sounds Familiar ήταν ένα καλό σχολείο όπου έδωσες τις εξετάσεις σου;

Όχι, στο YFSF δεν πήγα για να δώσω εξετάσεις αλλά για να περάσω καλά, να μασκαρευτώ, να τραγουδήσω, ήθελα ο κόσμος να βλέπει κάθε φορά έναν άλλον άνθρωπο, με διαφορετικό ύψος, κιλά και προσωπικότητα.

Ορισμένοι στο παρελθόν είχαν αμφισβητήσει τις φωνητικές και υποκριτικές σου δυνατότητες, πίστευαν ότι είσαι απλά μια ωραία γυναίκα...

Ακριβώς, και δεν αρνήθηκα ποτέ την εικόνα μου, αλλά στηρίχθηκα στο πείσμα μου για τη δουλειά, μου άρεσε να μαθαίνω. Έκανα, λοιπόν, μια συμφωνία με τον εαυτό μου και είπα ότι είναι μια δουλειά που θα την απολαύσω όσο κρατήσει. Στο χέρι μου ήταν να δουλέψω και να προσπαθήσω για να έχω διάρκεια. Ποτέ, άλλωστε, δεν επαναπαύομαι στη δουλειά μου, γιατί ξέρω καλά ότι όταν θα πεις «εδώ είμαι, έφτασα» έχεις χάσει το παιχνίδι... Θα μπορούσε και να μη συμβεί τίποτα, γιατί εγώ δεν είχα ποτέ «πλάτες» από πίσω μου. Και δεν αναφέρομαι στον σύζυγό μου, ούτε στους φίλους μου, γιατί σε εκείνους λέω συνέχεια τον πόνο μου, γι' αυτό και δεν χρειάστηκα ποτέ μέχρι σήμερα ψυχολόγο. (γελάει)

Η παρουσίαση στα backstage του J2US είναι μια εμπειρία που κρατάει δύο χρόνια. Θα συνεχίσεις;

Κατερίνα Στικούδη μαγιό
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Δεν ξέρω ακόμα, αλλά περνάω πολύ όμορφα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν νιώθω ότι κουράζομαι κι ας είναι πολλές οι ώρες. Ακόμα και όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος περνούσε η ώρα σαν νεράκι. Ήμουν δίπλα σε ωραίους συνεργάτες, ήταν ένα πολύ όμορφο κλίμα, που νομίζω ότι φαινόταν και προς τα έξω. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση είναι ένας καθρέφτης, δεν γίνεται να υποκριθείς. Κι επειδή εγώ τυχαίνει να είμαι πολύ αυθόρμητη, αν είχα κάτι θα το έδειχνα, δεν μπορώ να παίζω θέατρο.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε έντονα το όνομά σου για το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Έγινε τέτοια πρόταση;

Κάναμε ένα ραντεβού πριν από μερικές εβδομάδες, δεν μπορέσαμε να τα βρούμε σε κάποια πολύ σημαντικά θέματα, οπότε δεν προχωρήσαμε, εύχομαι καλή συνέχεια να έχουν. Ήμασταν πολύ μακριά στο οικονομικό θέμα και είπα «όχι».

Πρόταση για να κάνεις δική σου εκπομπή έχει γίνει;

Συνέχεια συζητάω πράγματα, απλώς δεν τα ανακοινώνω, γιατί δεν το θεωρώ γούρικο. (γελάει) Με κολακεύουν οι προτάσεις που μου γίνονται από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά είμαι πολύ προσγειωμένη και ψύχραιμη. Θέλω πριν κάνω αυτό το βήμα να νιώθω καλά και να έχω μια ομάδα που θα αγκαλιάσω και θα με αγκαλιάσει. Πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά και στη θετική ενέργεια και για να κάνω ένα τέτοιο βήμα παίζει σημαντικό ρόλο ποιους θα έχω δίπλα μου, ποιοι θα κάνουν την αρχισυνταξία, ποιοι θα είναι οι ρεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έχεις μετρήσει πόσα «όχι» έχεις πει σε προτάσεις που είχες;

(γελάει) Σίγουρα είναι περισσότερα από τα «ναι». Εγώ είμαι η περίεργη γενικότερα του σπιτιού μας, ο Βαγγέλης είναι πιο χαλαρός. «Πες και κάνα “ναι”», μου λέει. Ωστόσο, εγώ θέλω να κάνω όμορφες δουλειές και είμαι σε μια φάση της ζωής μου που μπορώ να επιλέξω και να παρουσιάσω κάτι όμορφο, όπως το φαντάζομαι. Δεν μου αρέσουν οι προχειρότητες.

Ο σύζυγός σου, Βαγγέλης Σερίφης, έβαλε υποψηφιότητα με το ΚΚΕ και δεν εκλέχτηκε. Στενοχωρήθηκες;

Όχι... (γελάει) Αστειεύομαι φυσικά, αλλά θέλω να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο κόμμα λειτουργεί πολύ ομαδικά και όχι με βάση την προσωπική φιλοδοξία, προβολή και μανία καταξίωσης. Επειδή είναι μια συλλογική δουλειά, ο Βαγγέλης θεώρησε ότι ήταν πολύ τιμητικό για εκείνον να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο.

Επειδή γενικότερα όλο και περισσότερο στα social επικρατεί μια τοξικότητα, εσένα σε αγγίζουν τα τοξικά σχόλια που δέχεσαι;

Σύντομα θα κλείσω 20 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, έχω σκληραγωγηθεί. (γελάει) Με ρωτούσαν τις προάλλες στα social πώς αλλάζω την πάνα του μωρού μου με αυτά τα νύχια που έχω! Αντέχω, όμως, και πραγματικά δεν δίνω δεκάρα, γιατί επικεντρώνομαι καθημερινά στα δικά μου προβλήματα, στο σπίτι μου, στο παιδί μου, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου. Μόνο πηγή έμπνευσης για κανένα τραγούδι μπορεί να είναι όλες αυτές οι χαζομάρες. Το “Ενθάδε Κείται” για παράδειγμα ήταν για δύο εβδομάδες στο Νο1 και είχε στίχο-γροθιά στο στομάχι, έξω από τα δόντια. Καταλαβαίνω ότι οι δραστηριότητες του άλλου αρέσουν στον κόσμο και μέσα από τα social τις τροφοδοτούμε λίγο κι εμείς, όμως πρέπει να κοιτάζει ο καθένας τη ζωή του, γιατί η ζωή που έχουμε είναι μοναδική. Κάποιοι χάνουν πολύτιμο χρόνο όταν ασχολούνται με τους άλλους και είναι κρίμα.

Δείχνεις σκληρό παιδί, έχεις κλάψει ποτέ στο μαξιλάρι σου;

Έχω πολύ καιρό να κλάψω τώρα που το λες. (γελάει) Κλαίω κάθε μέρα για διαφορετικούς λόγους, είτε από χαρά και συγκίνηση είτε γιατί βλέπω τη ζωή μπροστά μου να ανθίζει. Βλέπω μωρά, φίλους του Βύρωνα και τα παιχνίδια μού ελαφραίνουν την ψυχή, μου δίνουν ενέργεια. Παίρνω δύναμη από τα παιδάκια και οχυρώνομαι απέναντι στην τοξικότητα, δεν μένω σε αυτήν, την προσπερνώ, δεν την βλέπω καν.

Η Κατερίνα έχει γίνει... “κατίνα” ποτέ;

Μπα, δεν μου ταιριάζει. Μία φορά είχα γίνει, δημόσια κιόλας, πολλά χρόνια πίσω, το 2012 που είχα εκφέρει την γνώμη μου λίγο... σκληροπυρηνικά σε μια διάσημη φίλη μας, που είχε μιλήσει πολύ άσχημα για τις γυναίκες και είχε γράψει κάτι πολύ σεξιστικό - νομίζω ήταν για το κόκκινο χαλί ενός gala, που είπε “πως πηγαίνουν έτσι γυμνές”... Αποζητώ από τις γυναίκες μεγαλύτερη στήριξη η μία στην άλλη, είμαστε σε καλό δρόμο, μπορούμε όμως και καλύτερα.

Ποια είναι η πιο συχνή φράση που λες στον εαυτό σου;

«Μπορώ». Μπορώ να ξυπνήσω στις 6 το πρωί, μπορώ να πάω γυμναστήριο, μπορώ να παίξω με τον Βύρωνα όλη μέρα και να μην κοιμηθώ καθόλου. (γέλια) Ενθαρρύνω πολύ τον εαυτό μου, μου δίνω δύναμη, γιατί υπάρχουν μέρες που όλα είναι πολύ ωραία και μέρες δύσκολες - όπως συμβαίνει σε όλες τις μανούλες. Πρέπει να σφίγγουμε τα δόντια και να βρίσκουμε δύναμη. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί απ' όσο νομίζουμε.

Τι συνήθειες έχει αλλάξει στη ζωή σου ο Βύρωνας;

Κατερίνα Στικούδη you
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Όλα είναι καινούργια στη ζωή μου, παλαιότερα δεν πήγαινα στα πάρκα να παίζω με τα παιδιά... (γέλια) Μου έχει λείψει επίσης να φτιάξω ποπκόρν και να δω ολόκληρη ταινία χωρίς να με πάρει ύπνος στις εννιάμιση, συνήθως στα δέκα πρώτα λεπτά κοιμάμαι!

Υπάρχει κάτι περίεργο που έχεις κάνει για να ηρεμήσεις την γκρίνια του γιου σου;

Όχι, του εξηγώ τα πάντα και εκείνος με ακούει από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Δεν του λέω ένα σκέτο «όχι» και «μη», μιλάμε, δεν θα του απαντήσω ποτέ «γιατί έτσι». Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, όμως με τον τρόπο αυτό επικοινωνίας μαζί του έχω συμβάλει στο να έχει γίνει κι αυτός πολυλογάς. Δεν τον είδα ποτέ σαν «μωρό» αλλά σαν έναν άνθρωπο που του μιλάω κανονικά από τους πρώτους μήνες, άσχετα εάν δεν μπορούσε να καταλάβει 100%, αυτά που του έλεγα.

Στις 25 Αυγούστου κλείνεις 5 χρόνια γάμου, ποια έκπληξη θα κάνεις στον άντρα σου;

Κάνουμε ο ένας στον άλλον εκπλήξεις σε μέρες που δεν έχουμε κάποια επέτειο και όχι επειδή πρέπει. Μου αρέσει να με αιφνιδιάζει ο άλλος, όχι να περιμένω κάτι να γίνει.

Αυτό είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης;

Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά και συνταγές, αλλά εμείς με τον Βαγγέλη ήξερα ότι ταιριάζουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε παρέα, να μιλήσουμε για τη μουσική μας.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Άνδρες με τα όλα τους» τον έβλεπα να σε καμαρώνει από την πρώτη σειρά... Λέτε συχνά ο ένας πόσο θαυμάζει τον άλλον;

Εμείς στο σπίτι μας λειτουργούμε ομαδικά, δεν έχουμε «εγώ» κι «εσύ», είμαστε «εμείς». Άρα είναι πολύ εύκολο να μας δημιουργούνται αυτά τα συναισθήματα. Ποτέ δεν είμαι αφοριστική, τα ρούχα μόνο θέλω να είναι τακτοποιημένα, αλλά κι αυτό με τον ερχομό του παιδιού το έχω ξεπεράσει. (γελάει) Όταν κάνει κάτι τον θαυμάζω, και αντίστοιχα με θαυμάζει και εκείνος, ο καθένας μας έχει βάλει το λιθαράκι του για να προχωράει ο άλλος και να γίνεται καλύτερος. Ο Βαγγέλης έχει συμβάλει ακόμα και στον τρόπο που μιλάω, γιατί είναι φιλόλογος και έχει πάρα πολλές γνώσεις, οπότε κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι θα μάθω μαζί του.

Τσακώνεστε ποτέ;

Φυσικά και διαφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά πλέον έχουμε αποφασίσει ότι όταν θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε! (γέλια)

Συνήθως ποιος κάνει το πρώτο βήμα για τη συμφιλίωση;

Και οι δύο ταυτόχρονα. Μοιάζουμε πολύ στις αντιδράσεις μας και έχει πλάκα. Μας περνάει, λύνουμε τα προβλήματα και προχωράμε, δεν μένουμε εκεί.

Με τους δικούς σου ανθρώπους έχεις τον τσαμπουκά που έχεις στη δουλειά σου όταν κάποιος σε πειράξει;

Όχι τόσο πολύ. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο Βύρωνας δεν έχω σηκώσει τον τόνο της φωνής μου, με άλλαξε και με αλλάζει, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Έχω καταλάβει ότι δεν καταφέρνουμε τίποτα με τις φωνές, βάζω όρια, θέλω ο άλλος να σέβεται τον τρόπο που θέλω να επικοινωνήσω κάτι. Δεν καταφέρνουμε τίποτα με το να φωνάξουμε, ίσα-ίσα που θα αρχίσει να φωνάζει και ο άλλος και στο τέλος δεν ακούει κανένας χωρίς να λύνεται το πρόβλημα.

Το σποτ μπίρας που έλεγε «Ποια Στικούδη», το θυμάσαι;

Είναι δυνατόν να το ξεχάσω; Δεν ξεχνιέται, ήταν εξαιρετική δουλειά και από τις ωραιότερες που έχω κάνει. Γενικά μου αρέσει πολύ να “τσαλακώνομαι” κι επειδή έχω χιούμορ μού ταίριαξε 100%.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτεσαι;

Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφίζεται στον καύσωνα για το YOU με αποκαλυπτικά μαγιό και μιλά πρώτη φορά για κάποιες αλλαγές στην ζωή της
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν το σκέφτομαι άμεσα. Πρώτα απ' όλα θέλω να είμαστε γεροί και υγιείς. Και επειδή με ξέρεις, κάτι τέτοιο δεν θα το ανακοίνωνα ποτέ.

Έχεις ακούσει κάποια κορίτσια να λένε: «Θα μείνω νηστική για να μοιάσω στη Στικούδη»;

Ναι, αλλά είναι λάθος. Με ρωτάνε: «Δεν τρως τίποτα;». Φυσικά και τρώω, σας το δείχνω κιόλας όταν κάθε φορά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα θα πάρω παραπάνω κιλά και κατευθείαν θα πουν ότι είμαι έγκυος. (γελάει) Θα φάω, μπορεί να φάω και παραπάνω, όμως έχω πρόγραμμα. Προσέχω τα γαλακτομικά και το βραδινό μου, μέχρι στις 6-7 το απόγευμα, δεν τρώω πολύ ψωμί και πίνω πολύ νερό. Ποτέ μου δεν έχω κάνει υπερβολές, γιατί οδηγούν σε λάθος αποτέλεσμα. Επίσης, επειδή εγώ γυμνάζομαι, εάν δεν φάω δεν θα έχω ενέργεια για να γυμναστώ.

Απ' όσα έχεις κάνει μέχρι σήμερα στη δουλειά σου τι θα έσβηνες από τον καλλιτεχνικό χάρτη;

Δεν θέλω να ακουστεί εγωιστικό, αλλά δεν θα διέγραφα τίποτα, γιατί ακόμα και τα λάθη μου με οδήγησαν να σκεφτώ κάτι διαφορετικό αργότερα, που με έφερε στο σήμερα. Είναι ένα ντόμινο εμπειριών, από το οποίο δεν θέλω να αλλάξω κάτι.

Έχεις “θυσιάσει” κάτι από τον χαρακτήρα σου προκειμένου να σταθείς σε μια “αδυσώπητη” showbiz;

Δεν θα πω ότι είμαι από τους ανθρώπους που συμβιβάζομαι εύκολα, αλλά ακόμα και αυτή η showbiz όσο σκληρή και να είναι ορισμένες φορές άλλο τόσο μού άπλωσε διάπλατα τα χέρια της για να ξεκινήσω στη δουλειά το 2005, με ένα στέμμα στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, και να κάνω τόσο όμορφα πράγματα. Μέσα σε αυτήν τη showbiz υπάρχουν άνθρωποι που με σέβονται, με εκτιμάνε και δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο... καζάνι.

Έχουν μείνει φίλοι δίπλα σου από το παρελθόν;

Βέβαια, έχω φίλους από τη μέρα που γεννήθηκα και νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων γι' αυτό. Τους φίλους τούς διαλέγουμε, την οικογένεια όχι.

Αν σου έλεγαν να φύγεις από την Ελλάδα για διεθνή καριέρα θα το έκανες;

Ανοίγουν νέοι ορίζοντες για ωραίες εμπειρίες στο εξωτερικό, εγώ έτσι θα το πω, και ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα, αλλά δεν θα το έλεγα διεθνή καριέρα. Αυτό για να συμβεί πρέπει να ταξιδεύεις και να αφοσιωθείς σε αυτό. Εμένα πρωταγωνιστές στη ζωή μου είναι οι δύο Σερίφηδες, ο μεγάλος και ο μικρός. Από την άλλη βλέπω εμπειρίες και βήματα. Δεν είμαι αρνητική να δοκιμάσω διάφορα, αλλά υπάρχει μια ιεραρχία στην ψυχή μου, που αυτήν τη στιγμή πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Θεωρείς ότι ξεγελάστηκαν κάποιοι μ' εσένα, που πίστεψαν ότι είσαι “προχωρημένη” και τελικά τους βγήκες υπέρ του δέοντος παραδοσιακή και σταθερή;

Πιστεύω πολύ στη σταθερότητα, αλλά όμως όλα είναι και θέμα τύχης. Έτυχε να βρω έναν άνθρωπο στα 23 χρόνια μου, που ένιωσα ότι ταιριάζω τόσο πολύ μαζί του. Άλλωστε, η σταθερότητα πάντα μου δημιουργούσε μια ηρεμία, ακόμα και στα μέρη που θα βγω θέλω να έχω συγκεκριμένη θέση που κάθομαι στο τραπέζι! (γέλια)

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα 19/7