Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα αποκλειστικά στο YOU: Το μυστικό του γάμου τους και οι δύσκολες στιγμές στην σχέση τους

Φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους, Κατερίνα και Αντώνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor

Δεν χορταίνεις να τους βλέπεις, αφού όχι μόνο είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, αλλά έχουν τον τρόπο να σε κερδίσουν και όταν ξεκινάς να συζητάς μαζί τους. Το Α και το Ω στη ζωή του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα έχουν γίνει πλέον τα παιδιά τους, η Κατερίνα και ο Αντώνης, που με την σειρά τους αναπτύσσουν αυτόνομες προσωπικότητες και μαθαίνουν κάθε μέρα κάτι καινούριο στους γονείς τους. Σε μία συνέντευξη από καρδιάς μας βάζουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα, αποκαλύπτουν τις πιο δύσκολες στιγμές στη σχέση τους, αλλά και το μυστικό που τους κρατάει ερωτευμένους μέχρι σήμερα.

Η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, με παρουσίες και απουσίες που συζητήθηκαν, τα ιδανικά Χριστούγεννα με τους τέσσερίς τους, αλλά και η σχέση τους πριν και μετά τα παιδιά: Όλα τα θέματα μπαίνουν στο τραπέζι, ξεκινώντας από την ευτυχία που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη Σκαφίδα - Βαρδή στο YOU

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα
Ο Γιάννης φοράει σακάκι Zara, πουκάμισο Marksandspencer.com/gr, παντελόνι Gad, ρολόι visetti.com και loafers Pace Comfort Anatomic Shoes όπως και η Νατάσα ενώ το φόρεμά της είναι Maje, Attica και τα σκουλαρίκια Visetti.
Η Κατερίνα φοράει φόρεμα και τσαντάκι H&M, Avenue και μπαλαρίνες Sagiakos Emporio ενώ ο μικρός Αντώνης πουλόβερ H&M, Avenue, πουκάμισο - παντελόνι Mayoral, Avenue και μποτάκια @sagiakos_emporio(instagram)

Με δύο παιδιά στο σπίτι πλέον πώς είναι η καθημερινότητά σας;

Γιάννης: Τις καθημερινές ξυπνάμε από τις 6:40 και ξεκινάμε προετοιμασίες, η Νατάσα αναλαμβάνει την Κατερίνα συνήθως, κι εγώ τον Αντώνη. Ντυνόμαστε, φτιάχνουμε πρωινό, πηγαίνουμε στο σχολείο και μετά έχουμε ελεύθερο χρόνο, μέχρι το απόγευμα που επιστρέφουν τα παιδιά.

Νατάσα: Από τις 4 και μετά τα διαβάζουμε και κάνουμε τις εργασίες για την επόμενη μέρα στο σχολείο, ενώ στις ελεύθερες ώρες που έχουμε, παίζουμε διάφορα επιτραπέζια.

Γ: Πριν έρθουν κιόλας, κάνουμε προετοιμασία σαν εστιατόριο, κόβουμε φρούτα και λαχανικά γιατί όλο και κάτι θα ζητήσουν. (γελάει) Αυτό δεν σταματάει, μέχρι τις 8 παρά, που πηγαίνουμε για μπάνιο και πέφτουμε για ύπνο.

Πόσο έχει αλλάξει η σχέση μεταξύ σας από την ημέρα που γίνατε γονείς;

Ν: Πριν από τα παιδιά δεν διαφωνούσαμε πουθενά. Ούτε και τώρα έχουμε σοβαρές διαφωνίες, αλλά όταν τσακωνόμαστε, είναι για αυτό το θέμα.

Γ: Γενικώς έχουμε κοινή γραμμή, απλά υπάρχουν στιγμές που δεν τα βρίσκουμε. Η Νατάσα μου λέει ότι πρέπει να βρω τον σωστό χειρισμό, γιατί έχω μάθει να είμαι λίγο πιο αυστηρός, δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια. Πιστεύω ότι έχουμε δύο εξαιρετικά παιδιά, το βλέπω κιόλας, δεν ξέρω αν είναι επειδή βάλαμε καλές βάσεις, αν έχουν καλό DNA, ή αν είναι ένας συνδυασμός αυτών των δύο. Φυσικά υπάρχουν στιγμές που το χάνω, παρόλο που κάποιες μέρες λέω ότι δεν θα μου χαλάσουν τη διάθεση.

Ν: Όσον αφορά στη διάθεση, παρασύρουμε ο ένας τον άλλον, Αν είμαι πιο γλυκιά θα μαλακώσει και ο Γιάννης. Αν έχω ένταση, γίνεται... έκρηξη στο σπίτι!

Γ: Είναι ένα μεγάλο τεστ που περνάνε όλοι οι γονείς. Είναι όμορφο και δημιουργικό, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο.

Τι σας έχει λείψει να κάνετε, που δεν μπορείτε πλέον λόγω των παιδιών;

Ν: Προσωπικά δεν μου έχει λείψει κάτι, γιατί ευτυχώς έχουμε τη μητέρα μου, είναι εκεί όποτε τη χρειαστούμε.

Γ: Όντως μας βοηθάει πολύ η μητέρα της Νατάσας. Και μόνο που μπορούμε να έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, για να αλλάζουμε παραστάσεις, αυτό μας γεμίζει τις μπαταρίες και είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί για να προσφέρουμε την ενέργειά μας στα παιδιά. Αν θα μου έλειπε κάτι, θα ήταν ένα διήμερο ταξιδάκι μόνοι μας, έστω κάπου κοντά.

Έχετε κάπου αδυναμία;

Γ: Όχι, και νομίζω ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στη σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους, αλλά και μεταξύ τους. Η Κατερίνα είναι λίγο πιο έντονη προσωπικότητα και αυτόνομος χαρακτήρας, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει πολύ καλό στο μέλλον, γι' αυτό δεν επεμβαίνω.

Αν σας πουν μεγαλώνοντας ότι ακούνε τραπ, τι θα απαντήσετε;

Γ: Αν είναι μια «καλή» τραπ, δεν θα έχω πρόβλημα, κι ας έχω μεγαλώσει με διαφορετικά ακούσματα. Αν είναι κάτι που δεν μου αρέσει, θα ρίξω νερό στο κρασί μου, αλλά θα τους ρωτήσω τι τους «κέρδισε» σε αυτό το κομμάτι. Στο γούστο τους δεν μπορώ να επέμβω, αλλά πιστεύω ότι περνάει εντελώς λάθος μηνύματα ένα κομμάτι που προσβάλλει τη νοημοσύνη των ανθρώπων και τις γυναίκες. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με αυτόν τον τρόπο.

Ν: Έχω ακριβώς την ίδια άποψη, προσωπικά δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό το είδος, ειδικά οι στίχοι. Αποφεύγουμε να ακούμε τέτοια πράγματα, αλλά λόγω σχολείου έρχονται κάποιες λέξεις στο σπίτι και απορούμε πού τις άκουσε.

Γ: Για την ώρα δεν τους δίνουμε τάμπλετ ούτε κινητό. Προτιμούμε λίγη περισσότερη φασαρία στο σπίτι, από την απομόνωση. Έτσι λοιπόν, τα παιδιά δεν έχουν επιρροές από το ίντερνετ που κάποιες φορές είναι ανεξέλεγκτο.

Είχατε πει από την αρχή ότι θα κάνετε δύο παιδιά και τέλος, ή είναι κάτι που συζητάτε ακόμα μεταξύ σας;

Ν: Εγώ το συζητάω... συνέχεια, θα στο πει και ο Γιάννης, θέλω κι άλλο παιδί. Εκείνος νομίζω ότι είναι στα όριά του.

Γ: Δεν το είχαμε κουβεντιάσει ακριβώς. Η Νατάσα έμεινε έγκυος στην Κατερίνα μόλις 10 μήνες αφότου «έφυγε» ο πατέρας μου. Όταν ο γυναικολόγος μας είπε ότι περιμένει κορίτσι, η Νατάσα άρχισε να κλαίει και μου εξήγησε τον λόγο: «Είχες μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά σου, πίστευα ότι θα χαιρόσουν, αν το πρώτο μας παιδί ήταν αγόρι». Καμία σχέση, δεν είχα κανένα θέμα με το φύλο, ακόμα και αν δεν κάναμε δεύτερο παιδί, αρκεί να είμαστε γεροί. Τον τελευταίο καιρό, αφού αποκτήσαμε τον Αντώνη, μου λέει «Έλα να κάνουμε και τρίτο». Για την ώρα, με τις αντοχές που έχω, είμαι μέχρι εδώ.

Έχετε βάλει στα παιδιά να ακούσουν τον παππού τους, τον μεγάλο Αντώνη Βαρδή;

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα  συνεντευξη you
Ο Γιάννης φοράει σακάκι, ζιβάγκο, τζιν παντελόνι και loafers Sagiakos Emporio όπως και ο Αντώνης είναι ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω με την ίδια εταιρία ενώ η Νατάσα φοράει πουκάμισο John-shop.com, φούστα Zara και κολιέ Visetti.com.
Η μικρή Κατερίνα φοράει φόρεμα Mayoral, Avenue και μπαλαρίνες Sagiakos Emporio

Ν: Δεν είναι επιτηδευμένο, αλλά ακούνε κομμάτια του και ορισμένα τα αναγνωρίζουν πριν ακόμα ξεκινήσουν οι στίχοι.

Γ: Γενικά θέλω να ανακαλύψουν μόνα τους τον παππού τους, και τον πατέρα τους, αλλά τυχαίνει να ακούσουμε κομμάτια του στο αυτοκίνητο και πρόσφατα ήρθαν στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, που τους άρεσε πολύ, γιατί δεν είχαν ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Συνεχώς ανακαλύπτουν πράγματα, έχουν και προτιμήσεις. Στην Κατερίνα αρέσει ένα κομμάτι από το πρώτο μου άλμπουμ, που λέγεται «Ειλικρινά», και στον Αντώνη αρέσει το «Πού να εξηγώ».

Επειδή αναφέρθηκες στη συναυλία που έκανες στη μνήμη του πατέρα σου, είχε δηλώσει ποτέ εκείνος ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο;

Γ: Είχε δηλώσει: «Όταν φύγω από τη ζωή, αν πουν στα παιδιά μου να γίνει συναυλία στο όνομά μου, δεν θέλω να την κάνουν». Αλλά υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από αυτή την απάντηση. Το 2006 ήθελε να κάνει μια συναυλία στο ΣΕΦ, είχαμε βγάλει την αφίσα, είχε διαλέξει και τους καλλιτέχνες, αλλά κάποιοι του γύρισαν την πλάτη... Εκεί άρχισε λίγο να θυμώνει. Πηγαίναμε σε εκπομπές στην τηλεόραση, ηχογράφησε ένα τραγούδι που ήταν να κυκλοφορήσει τότε και λεγόταν «Μία συναυλία ακόμα», όπου συμμετείχαν όλοι: Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Πάριος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος, ο ίδιος κι εγώ. Την ίδια περίοδο είχαμε αποφασίσει να του κάνουμε ένα αφιέρωμα στην εκπομπή «Στην Υγειά μας».

Πάλι πήρε τηλέφωνο κάποιους καλλιτέχνες, και πάλι κάποιοι του γύρισαν την πλάτη... Τότε θύμωσε πάρα πολύ και εν βρασμώ, ενώ ήταν όλα έτοιμα, αποφάσισε να ακυρώσει τα πάντα και τρεις μέρες μετά δήλωσε αυτό. Ο πατέρας μου ήταν ένας έντονος άνθρωπος, πολλές φορές δεν φίλτραρε αυτό που έλεγε, αλλά αποκλείεται να μην ήθελε να γίνει η συναυλία. Αλλιώς για ποιο λόγο έκανε όλα αυτά που προανέφερα;

Εκείνο το διάστημα ένιωθε πίκρα από φίλους και πρώην συνεργάτες που του γύρισαν την πλάτη;

Ναι, και μάλιστα έλεγε: «Αν ξαναπάω σε εκπομπή δεν θα ξανακαλέσω κανέναν, παρά μόνο νέα παιδιά». Απόδειξη πως όταν τελικά κάναμε το αφιέρωμα στην εκπομπή «Στην Υγειά μας», τραγούδησαν μόνο νέοι καλλιτέχνες όπως η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κώστας Καραφώτης. Δεν φώναξε κανέναν από τους μεγάλους. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια του. Σε ένα βαθμό έζησα κι εγώ αυτή την κατάσταση, το τελευταίο εξάμηνο πριν από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Δεν υπήρχαν προστριβές, αλλά όταν μίλησα με διάφορους καλλιτέχνες, άκουσα ερωτήσεις του τύπου: «Ποιος άλλος θα 'ναι; Ποιο τραγούδι θα πω εγώ; Με ποια σειρά;». Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι ήρθαν και τίμησαν έναν άνθρωπο, τον οποίο αγαπούσαν και σεβόντουσαν, όπως τους σεβάστηκε κι εκείνος καλλιτεχνικά. Και μου έμεινε αυτό που μου είπε η Γλυκερία: «Εννοείται ότι θα έρθω, δεν με ενδιαφέρει τι θα πω. Του το χρωστάς, και του το χρωστάμε όλοι».

Η Χριστίνα Μαραγκόζη άξιζε μία θέση στη συναυλία, αν δεν είχε συμβεί ό,τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα σου;

Είναι αλήθεια ότι δεν είχαν καλές σχέσεις, και αυτό αποδεικνύεται απ' το γεγονός ότι ο πατέρας μου δεν την είχε καλέσει στην πρώτη απόπειρα της συναυλίας. Εφόσον είχαν να μιλήσουν είκοσι χρόνια στο τηλέφωνο, πορεύτηκα με αυτό. Ωστόσο αμφιταλαντεύτηκα, επειδή είχαν μία μεγάλη καλλιτεχνική πορεία μαζί, και ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι.

Με την τελευταία γυναίκα του έχετε επαφές;

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα  οικογένεια
Η μικρή Κατερίνα φοράει πουλόβερ και φούστα Marks & Spencer όπως αντίστοιχα και η μαμά της σακάκι και παντελόνι ενώ οι μπαλαρίνες της είναι Sagiakos Emporio όπως και οι γόβες της Νατάσας. Τέλος το πουκάμισο της συζύγου του τραγουδιστή είναι John P., και το κολιέ της Visetti

Καμία, και ούτε πρόκειται, είμαι απόλυτος σε αυτό. Είχαμε συνεννοηθεί κάποια πράγματα, της τα είχε πει και ο πατέρας μου, ενώ ήμασταν παρόντες, και δεν τήρησε τίποτα. Κάπου εκεί τελείωσε η ιστορία. Ένα αγκάθι που κουβαλάω μέσα μου είναι ότι έβαλα εγώ την υπογραφή του γάμου, όταν ο πατέρας μου δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις. Πιστεύω ότι τον στενοχώρησα πριν φύγει, γιατί με αυτή τη γυναίκα ήταν 10 χρόνια μαζί, αλλά δεν πήρε ποτέ την απόφαση να παντρευτούν. Απλά μέχρι τότε εκείνη δεν μας είχε δείξει κάτι περίεργο, γι' αυτό είπα κατευθείαν «ναι».

Θα ήθελες να είναι εδώ ο πατέρας σου, να χαίρεται τα εγγόνια του;

Πάρα πολύ. Μερικές φορές με στεναχωρεί αυτό, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα ήθελα να τον γνωρίσουν, σκέφτομαι πόση χαρά θα έπαιρνε και εκείνος. Αλλά πιστεύω ότι θα τον μάθουν μέσα από εμάς.

Αλλάζοντας κλίμα, πώς φαντάζεστε τα ιδανικά Χριστούγεννα;

Γ: Να είμαστε και οι τέσσερις μαζί.

Ν: Θα ήθελα να πάμε ένα μεγάλο ταξίδι με τα παιδιά, ο Γιάννης το αποφεύγει λίγο αυτό.

Γ: Τον περασμένο Φλεβάρη είχαμε πάει στην Disneyland και ήταν τέλεια.

Τι σας έχουν διδάξει τα παιδιά σας;

Ν: Νομίζω πως τα παιδιά δίνουν νόημα στη ζωή σου. Πλέον νιώθω ότι πρέπει να τα μεγαλώσω σωστά, να τους δώσω αρχές, είναι μία ωραία εμπειρία.

Γ: Μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τις αντοχές μας και την έννοια της αγάπης. Πριν από τα παιδιά νιώθω ότι δεν υπήρχα. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, και είχα βρει τον σωστό άνθρωπο, θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα. Είναι μεγάλο δώρο, και μεγαλώνοντας ξέρω ότι θα ήθελα να τα ζήσω πιο πολύ. Όσο αντέχω προσπαθώ να κάνω πράγματα μαζί τους.

Έχεις πει στη Νατάσα: «Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα, πριν να γνωρίσω εσένα»;

Γ: Βέβαια, είναι η απόλυτη και την αγαπάω πολύ. Πάντα έλεγα ότι θέλω να γνωρίσω έναν άνθρωπο για να κάνω οικογένεια μαζί του, ενώ είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν ήθελα να χωρίσω, να βιώσουν τα παιδιά μου τις καταστάσεις που βίωσα εγώ. Νιώθω ότι τον έχω βρει.

Όταν γνώρισες τον Γιάννη είπες ότι θα μείνετε για πάντα μαζί;

Ν: Ναι. Γενικά πιστεύω στο «Για πάντα», αλλά ειδικά ο Γιάννης πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τα δικά μου δεδομένα, είναι ο έρωτας της ζωής μου. Μου ήρθε από πολύ νωρίς η επιθυμία να δημιουργήσω οικογένεια μαζί του, από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας.

Πριν κάνετε σχέση είχες ακούσει ότι οι τραγουδιστές δεν είναι τόσο... πιστοί;

Ν: Ναι, αλλά επειδή δεν μου δίνει δικαιώματα, είμαι χαλαρή πλέον. Ζηλεύω, δεν το συζητάω, γιατί χωρίς ζήλια πιστεύω ότι δεν υπάρχει έρωτας.

Γ: Κι εγώ ζηλεύω, απλά δεν το δείχνω.

Κάνετε σκηνές ο ένας στον άλλον;

Γ: Όχι έντονες.

Ν: Αλλά κάνω υποθέσεις με το μυαλό μου και δημιουργώ σενάρια. Μπορεί να δω μία όμορφη γυναίκα, που είμαι σίγουρη ότι αρέσει και στον Γιάννη, και του λέω: «Την κοίταζες; Σε κοίταζε κι εκείνη». (γέλια)

Πειρασμοί υπήρχαν σε αυτό το διάστημα;

Ν: Υπήρχαν, του έστελναν μηνύματα πιο παλιά...

Γ: Για μένα δεν υπήρχε κανένας πειρασμός, έχω εξηγήσει στη Νατάσα και γιατί. Πέρα απ' αυτό που έχουμε, που είναι εντελώς υγιές, θεωρώ ότι ακόμα και αν ήμουν μόνος μου, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποια που μου αρέσει πραγματικά μέσα από μηνύματα. Είμαι άνθρωπος των διαπροσωπικών σχέσεων.

Νιώθετε ότι οι σχέσεις πλέον έχουν γίνει δύσκολες λόγω των social;

Ν: Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η εποχή και τα social, γενικά είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο, να ταιριάξουν τα «θέλω» σας.

Σκέφτεστε τη στιγμή που η κόρη σας θα σας γνωρίσει έναν γαμπρό και ο γιος μια νύφη;

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα γαμος δυσκολίες
Το πουλόβερ και το τζιν παντελόνι του Αντώνη είναι Marks & Spencer όπως το πουκάμισο και το παντελόνι του Γιάννη ενώ τα παπούτσια του μικρού είναι Sagiakos Emporio.
Από την άλλη η Νατάσα φοράει πλεκτή μπλούζα John P., σορτς Pink Woman, σκουλαρίκια και κολιέ smcollection.gr ενώ η μικρή Κατερίνα φοράει φόρεμα Marks & Spencer και μπαλαρίνες Sagiakos Emporio

Γ: Δεν θέλω να το σκέφτομαι, νομίζω ότι έχω λίγο χρόνο ακόμα (γελάει)

Ν: Το έχω σκεφτεί, και αρχίζω να καταλαβαίνω τις μητέρες που έχουν γιους και δεν θέλουν να τους αποχωριστούν. Δεν θα είμαι επεμβατική, αλλά θα έχω πολύ αυστηρά κριτήρια για τον Αντώνη.

Γιάννη ετοιμάζεις κάτι καινούριο μουσικά;

Αυτήν την περίοδο κάνουμε live με τον Χάρη Βαρθακούρη, χωρίς να έχουμε κάποια σταθερή βάση, πάμε παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και περνάμε πολύ όμορφα. Έχουμε μία τεράστια γκάμα στο πρόγραμμα από δικά μας κομμάτια, αλλά και από κομμάτια του Γιάννη Πάριου και του Αντώνη Βαρδή, και το βρίσκω φανταστικό γιατί και εκείνοι είχαν συναντηθεί καλλιτεχνικά σε πολλά τραγούδια. Παράλληλα ετοιμάζω ένα ανέκδοτο κομμάτι του πατέρα μου, που δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι ντουέτο, γιατί υπάρχει θετική απάντηση από άντρα καλλιτέχνη, και θέλω να κάνω live album από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ο κορονοϊός ήταν μία δυσκολία για εσάς;

Γ: Προσωπικά και οικογενειακά καθόλου. Είχαμε ήδη ένα μωρό στο σπίτι, οπότε ούτως ή άλλως δεν βγαίναμε πολύ έξω. Επαγγελματικά δεν το συζητάω, ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να αντέξω. Αυτή τη στιγμή δουλεύω για να κερδίσω τα χαμένα χρόνια. Και δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, πολύς κόσμος πέρασε δύσκολα.

Νατάσα ένιωσες κάποια στιγμή ότι δεν μπορούσες να τον βοηθήσεις;

Ν: Το ένιωσα αυτό στην αρχή της σχέσης μας, όταν έχασε τον πατέρα του. Προσπαθούσα να είμαι δίπλα του αθόρυβα, να νιώθει την παρουσία μου γιατί δεν χωράνε λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή που περάσαμε μαζί, αλλά νομίζω ότι του στάθηκα.

Γ: Με βοήθησε όπως κανείς άλλος, είναι πάντα δίπλα μου. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, πολλές φορές η Νατάσα ερχόταν στο σπίτι, αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και έπρεπε να είμαι δίπλα του συνεχώς, πολλές φορές την άφηνα μόνη της για ώρες. Ήταν μία ευκαιρία να φύγει, δεν το έκανε ποτέ, ούτε μου παραπονέθηκε, όσες ώρες και να έλειπα. Μου έκανε τεράστια εντύπωση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Περάσατε μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της σχέσης σας στο πρώτο διάστημα, πλέον θεωρείτε ότι δεν σας χωρίζει τίποτα;

Ν: Περάσαμε και δεύτερη δοκιμασία, όταν γεννήθηκε ο μικρός μας, που είχε κάποια θέματα υγείας.

Γ: Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης τρέχαμε καθημερινά σε γιατρούς για τον Αντώνη, γιατί είχε διάφορα θέματα με το στομάχι του, κοιμόταν μόνο δύο ώρες, όπως και εμείς που κάποια στιγμή αρχίσαμε να το χάνουμε. Αυτό έφερνε ένταση και νεύρα, κάτι που κράτησε σχεδόν οχτώ μήνες.

Ν: Αυτή θεωρώ ότι ήταν μία ακόμα μεγαλύτερη δοκιμασία, αλλά ο Γιάννης ήταν συνεχώς δίπλα μου. Γι' αυτό είπαμε ότι αφού δεν χωρίσαμε τότε, δεν θα χωρίσουμε ποτέ.

Special thanks στο εστιατόριο Meat the Stars (Λεωφ. Μαραθώνος 63, Πικέρμι) για την ευγενική φιλοξενία

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί στα περίπτερα*