Survivor - Κρίστη Καθαργιά: Το πρώτο πράγμα που έκανε επιστρέφοντας στην Ελλάδα

Τι δηλώνει στο YOU η ψυχολόγος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor

Ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για το φετινό Survivor. Η Κρίστη Καθαργιά μπορεί να μην έζησε για πολύ καιρό τη συγκεκριμένη εμπειρία, ωστόσο κρατάει μόνο τα θετικά, τους νέους τόπους και ανθρώπους που γνώρισε, ανεξάρτητα απ' το αν έγιναν φίλοι της ή όχι σε αυτό το διάστημα. «Εκτιμητέα είναι και τα δύο», λέει χαρακτηριστικά και η ίδια.

Μιλώντας στο youweekly.gr η ψυχολόγος αποκαλύπτει τι της έλειψε περισσότερο αυτές τις μοναχικές μέρες και νύχτες που πέρασε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Παράλληλα μιλάει για τους χαρακτήρες που πρόλαβε να γνωρίσει και αν θα άφηνε κάποιον... μόνιμα εκεί, με βάση όσα είδε από πρώτο χέρι. Επιστρέφοντας από το Survivor βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά του μοναχογιού της Άκη και δηλώνει ότι μαζί έκαναν ήδη και την πρώτη τους δραστηριότητα. Δείτε τι δηλώνει και η ίδια:

Τι δήλωσε στο YOU μετά το Survivor η Κρίστη Καθαργιά

Κρίστη Καθαργιά
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Ποιον παίκτη θα άφηνες πίσω στο νησί του Survivor;

Θα τους γυρνούσα όλους πίσω, για να τους γνωρίσω καλύτερα, και για να αποφασίσω μετά ποιον θα στείλω μόνιμα εκεί.

Τι σου έλειψε περισσότερο όσο ήσουν στο παιχνίδι;

Αυτό που μου έλειψε πιο πολύ απ' όλα είναι φυσικά ο γιος μου. Μετά τον γιο μου, το μπάνιο.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε το παιδί μου...» - Ξέσπασε η κλάματα η Κρίστη Καθαργιά

Επιστρέφοντας ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες;

Να φάω πάρα πολλά junk food με τον Άκη.

Πώς γιόρτασες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Απλώς δούλευα.

Κρίστη Καθαργιά
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Σε διαφορετικό σημείο μιλάει επίσης για τις δύσκολες στιγμές στο Survivor και για τη σχέση που έχει χτίσει με τον γιο της, τον οποίο απέκτησε στα 24, και «μεγαλώνουν μαζί από τότε», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της, κάντε κλικ εδώ.