ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου!

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου!
Κριός
Δύσκολες οι ημέρες σου και άκρως εκρηκτικές. Στις 15 και 16, μεγάλη προσοχή στο πως συμπεριφέρεσαι και αντιδράς, γιατί τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να εκτεθείς. Μη τα βάζεις με τους δικούς σου τους ανθρώπους.

Ταύρος
Όσο και αν δε σου αρέσουν οι αλλαγές, έρχονται κατά επάνω σου με μεγάλη φόρα. Οι ικανότητες που έχεις, αυτή τη φορά είναι ο κρυφός σου ο άσος. Στις 14 και 15 κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου και κλείνεις μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα.

Δίδυμος
Στις 13 τυχερή η ημέρα σου, εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που έχεις. Από τις 14 ως και τις 16, τα ερωτικά σου σε βασανίζουν. Δε συμβιβάζεσαι με τίποτα!

Καρκίνος
Προβλήματα στη δουλειά, σε αγχώνουν και δε μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Ευτυχώς ηρεμείς στις 13 και 14, ασχολείσαι με τον εαυτό σου και θέματα ομορφιάς και κούρας. Όσο και αν ρίξεις στάχτη στα μάτια στις 15, επανέρχεται ένα πρόβλημα και χάνεις τη ψυχραιμία σου.

Λέων
Ερωτικά απογοητευμένη στις 14, το ρίχνεις στο φαγητό. Αλλάζεις πάλι γνώμη, αλλά το κακό έγινε.

Παρθένος
Πάρε μια άδεια καλύτερα, η συμπεριφορά σου δε θα είναι και η ιδανικότερη. Ευτυχώς φτιάχνει το κέφι σου από τις 13 ως και τις 15. Ζητάς ένα συγγνώμη γλυκό, αφοσιώνεσαι στους δικούς σου τους ανθρώπους. Στις 16 σε περιμένει όμως μια απογοήτευση, αφού διαπιστώνεις μοναξιές..
Ζυγός
Στο μάτι του κυκλώνα όλες τις ημέρες! Κάτι γίνεται στις 10 στη δουλειά σου, που σου ανατρέπει τα πάντα. Προσοχή μεγάλη στις 11 και 12 γιατί εντάσεις θα υπάρξουν στο σπίτι, ή με το ταίρι σου και λες κουβέντες πικρόχολες, που ίσως να φέρουν και το χωρισμό! Και ενώ βρίσκεις τις λύσεις στις 13 και 14, δεν αρέσουν και τόσο και σε βάζουν στην ίδια διαδικασία, ξανά και ξανά. Ψυχραιμία.

Σκορπιός
Σου τη κόβουν τη φόρα στη δουλειά. Στις 13 ανεβαίνει το ερωτικό σου το θερμόμετρο, καίγεσαι από πάθος. Η δουλειά όμως επανέρχεται στο προσκήνιο, με άλυτα προβλήματα που θεωρούσες ξεπερασμένα. Αντιμετώπισέ τα εγκαίρως.

Τοξότης
Στις 12 οργανώνεις τα χρήματά σου, να ξέρεις πώς να κινηθείς. Μέσα στη τρελή τη χαρά στις 13 και 14, αποχαιρετάς τους ανθρώπους σου. Όμως μια δυσάρεστη έκπληξη σε περιμένει στις 15, μια οφειλή, ένα δάνειο, που πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα!

Αιγόκερως
Ξεκουράσου στις 15, το έχεις μεγάλη ανάγκη. Κάνε πάσα στα μέλη της οικογένειάς σου, υποχρεώσεις και ευθύνες, να φύγουν από πάνω σου.

Υδροχόος
Μπορεί να νιώθεις δυνατή, αλλά χρειάζεσαι ξεκούραση και ηρεμία. Βέβαια, πού τέτοια τύχη; Στις 13 τακτοποιείς τους λογαριασμούς σου και στις 14 κάνεις πάλι ένα ξεκαθάρισμα στους φίλους σου. Σε λίγο θα μείνεις μόνη, να μου το θυμηθείς! Θέσε εσύ τα όρια αυτή τη φορά και παρέμεινε πιστή στις απόψεις σου.

Ιχθύες
Ευτυχώς η τύχη σε θυμάται στις 13 και 14 και επανέρχεται το θέμα της δουλειάς. Πες τις απόψεις σου, δίχως να επιμείνεις. Στις 16 η ανασφάλεια χτυπά κόκκινο και πεισμώνεις ακόμα πιο πολύ.