ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για τις ημέρες 01/07 – 06/07/2015, by F’Ariel!

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για τις ημέρες 01/07 – 06/07/2015, by F’Ariel!
Κριός
Ο Ιούλης ξεκινάει χαρωπά για εσένα. Όμως στις 2 με την πανσέληνο στον Αιγόκερως, τρελαίνεσαι κανονικά με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Λειτούργησε αυθόρμητα στις 3 και ότι βγει. Παρόλα αυτά περνάς ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο στις 4 και 5 και υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν και ένα δώρο. Προσοχή στις 6 στη δουλειά. Εντάσεις, πείσματα και εγωισμοί.

Ταύρος
Από τη μια έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, με το που μπαίνει πρώτη του μήνα και αμέσως έρχονται και τα δυσάρεστα με τη πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 2! Μια απώλεια, κάποιος φεύγει μέσα από τη ζωή σου έτσι ξαφνικά. Στις 3 μεγάλη προσοχή, θα είσαι αφηρημένη και ίσως να κάνεις και κάποια λάθη που θα σε στρεσάρουν περισσότερο. Ευτυχώς αλλάζει το κλίμα στις 4 και 5, αφού διορθώνεις το χαμό που έκανες.. Στις 6 κάτι αλλάζει!

Δίδυμος
Ο Ιούλης ξεκινάει άκρως ερωτικά για εσένα. Μέρα που μπορεί να βγεις εκείνο το ραντεβού και να γίνει η ανατροπή. Ακόμα και πρόταση γάμου να περιμένεις! Στις 2 σε αποσυντονίζουν τα οικονομικά σου θέματα, όμως στις 3 επιστρέφεις στο όνειρο. Είσαι έτοιμη να δεχθείς και να το πεις σε όλο τον κόσμο. Το νου σας γιατί αν το μετανιώσεις, θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Στις 4 και 5 ζεις ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σου. Γιατί γκρινιάζεις στις 6;

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.