Οι ερωτικές όψεις που καθορίζουν τη σχέση σου - Μάθε ποιο είναι το μέλλον σας!

Οι ερωτικές όψεις που καθορίζουν τη σχέση σου - Μάθε ποιο είναι το μέλλον σας!
Θέλεις να μάθεις πόσο ταιριάζεις με τον σύντροφό σου και ψάχνεις να βρεις τηνα πάντηση από τα άστρα; Τότε η Άση Μπήλιου μας εξηγεί με σειρά σημασίας τις κύριες ερωτικές όψεις σ' ένα ζευγάρι και τα συμπεράσματα δικά μας...
Όταν πάρουμε τα ωροσκόπια του ζευγαριού, εμείς οι αστρολόγοι, ψάχνουμε τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες του ενός με εκείνους του άλλου, για να δούμε τι προσφέρει ο καθένας σ'αυτήν τη σχέση, πόσο συμβατές είναι οι πλανητικές ενέργειες και πόσο θα διαρκέσει η έλξη μεταξύ τους. Δεν ψάχνουμε απαραίτητα για θετικές μόνο όψεις αλλά και για πιο δύσκολες, γιατί συνήθως αυτές είναι το αλάτι και το πιπέρι σε μια σχέση. Παρακάτω θα βρείτε αξιολογημένες με σειρά σημασίας τις κύριες ερωτικές όψεις σ' ένα ζευγάρι. Όσες πιο πολλές από τη λίστα αυτήν των όψεων σχηματίζονται ανάμεσα στα δυο ωροσκόπια, τόσο πιο σημαντική και έντονη θα είναι η σχέση ανάμεσά σας!
Οψη Αφροδίτης-Άρη: Ερωτική έλξη και σεξουαλική επιθυμία

1. Η Αφροδίτη και ο Άρης, τα αρχέτυπα των αιώνιων εραστών στη μυθολογία μας, συμβολίζουν και στην αστρολογία τούς πλανήτες της ερωτικής επιθυμίας. Οταν βρίσκονται σε οποιαδήποτε όψη, εύκολη ή δύσκολη μεταξύ τους, δημιουργούν στο ζευγάρι τεράστιο ερωτικό ενεργειακό φορτίο και ενισχύουν τη σεξουαλικότητά του.

2. Το τετράγωνο και η αντίθεση μπορεί να δείξουν περισσότερο πάθος και ένταση, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να υπάρχουν κι άλλες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

3. Ο Άρης ελκύεται από την Αφροδίτη και η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα δεκτική στο φλερτ του. Στην καλύτερη περίπτωση, στο ζευγάρι έχουμε την Αφροδίτη της γυναίκας σε όψη με τον Άρη του άντρα, μολονότι έχω δει αρκετές φορές να συμβαίνει και το αντίθετο. Στην τελευταία περίπτωση, η γυναίκα φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στη σχέση.

4. Συνήθως, οι άντρες δεν μπορούν να ταυτιστούν με τις ενέργειες της Αφροδίτης. Ταυτίζονται πιο πολύ με τις ενέργειες του Άρη και προβάλλουν την Αφροδίτη τους στο ταίρι τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αρσενικές ενέργειες του Άρη με τις γυναίκες.

5. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη, αν είναι ιδιαίτερα δυνατές (αν υπάρχει μικρή απόκλιση στις μοίρες στις όψεις), συνήθως δείχνουν ότι το πάθος δεν θα στερέψει ποτέ στη σχέση και μάλιστα είναι από τις όψεις που οδηγούν σε γάμο.

Οψη Ήλιου-Άρη: Κοινοί στόχοι, έντονη σεξουαλική ζωή
1. Με την όψη Ήλιου - Άρη, αυτό που ξυπνά και στους δύο είναι το πάθος, όπως στην όψη Αφροδίτης- Άρη. Αν δεν έχετε την όψη Αφροδίτης -Άρη, μην ανησυχείτε γιατί και η όψη Ήλιου - Άρη είναι το ίδιο «διεγερτική». Ο Άρης συνδέεται με το «αρσενικό», την ενέργεια και το παθιασμένο σεξ. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει το είναι μας, την περηφάνια, το «εγώ» και τους στόχους μας. Όταν ο Άρης του ενός δημιουργεί όψη με τον Ήλιο του άλλου, το άτομο με τον Ήλιο νιώθει σαν είναι στην πρίζα! Και οι δύο μπορούν να επιτύχουν όχι μόνο μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, αλλά και τους κοινούς στόχους τους.

2. Όμως όπως στις δύσκολες όψεις, έτσι και στις αρμονικές δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιδιότητα του Άρη από τη μυθολογία, ως θεού του πολέμου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ζευγάρι θα τσακώνεται αλλά μπορεί να υπάρχει ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητά τους. Άλλωστε, ο καθένας τους κάνει το αίμα του άλλου να βράζει!

3. Στις δύσκολες όψεις, όπως το τετράγωνο και η αντίθεση, με την παραμικρή παρεξήγηση τα αίματα ανάβουν. Με κάποιον τρόπο ο Άρης μπορεί να ξυπνήσει στον Ήλιο ένα κάπως επικριτικό ταμπεραμέντο, ενώ ο Άρης μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός και τραχύς.

4. Στη συμβίωση αυτού του ζευγαριού είναι σημαντικό να θυμούνται κι οι δύο ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί με το στυλ του συντρόφου τους.

Οψη Αφροδίτης-Ουρανού: Ερωτική έλξη που διαρκεί για πάντα
1. Χρειαζόμαστε αγάπη, ευαισθησία, κατανόηση, καλή επικοινωνία, ασφάλεια, αλλά πώς ένα ζευγάρι θα διατηρεί αμείωτο το ερωτικό ενδιαφέρον του; Εδώ χρειαζόμαστε μια όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη του ενός και τον Ουρανό του άλλου! Είναι η όψη όπου ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλον.

2. Αυτή η όψη, ανάμεσα στην Αφροδίτη του ενός και τον Ουρανό του άλλου, κάνει το ζευγάρι να νιώθει ερωτική αναστάτωση και να έρχεται συνέχεια σε επαφή με το συναίσθημά του. Συνήθως οι όψεις Αφροδίτης - Ουρανού, βρίσκονται σε ζευγάρια που ερωτεύονται κεραυνοβόλα ο ένας τον άλλο. Ο ένας νιώθει την απόλυτη έλξη για τον άλλο.

3. Συνήθως ο Ουρανός είναι που βιώνει πρώτα τον κεραυνοβόλο έρωτα. Βρίσκει την Αφροδίτη ακαταμάχητη, γοητευτική κι εκείνη βρίσκει τον Ουρανό συναρπαστικό.

4. Στις εύκολες όψεις όπως το τρίγωνο η ερωτική ένταση μπορεί να κρατήσει και για μια ζωή ενώ στην σύνοδο, την αντίθεση ή το τετράγωνο η μακροβιότητα της σχέσης θα κριθεί και από άλλους παράγοντες.

5. Σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα στις δύσκολες όψεις, αυτό που πρέπει να θυμάται το ζευγάρι είναι ότι δεν πρέπει να χάνει την αυτονομία του και πρέπει ο ένας να παραχωρεί στον άλλο ζωτικό χώρο και ελεύθερο χρόνο, ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον τους.

Οψη Αφροδίτης-Πλούτωνα: Βαθύς, έντονος ερωτισμός
1. Η όψη Αφροδίτης - Πλούτωνα σε μια συναστρία προσθέτει μυστήριο, βάθος συναισθήματος και ένταση στο σεξ. Η πράξη του έρωτα, γίνεται μια εμπειρία ένωσης δυο ψυχών, που δεν χωρά λογική. Το ζευγάρι μπορεί μόνο να τη νιώσει!

2. Τις περισσότερες φορές, τα δυο άτομα έχουν πάλι μια ανεξήγητη αίσθηση οικειότητας μεταξύ τους, σαν να είχαν ξαναβρεθεί στο παρελθόν. Για όσους πιστεύουν στην μετενσάρκωση, πράγματι αυτοί οι δυο άνθρωποι που τους συνδέει μια όψη Αφροδίτης - Πλούτωνα, μπορεί ίσως είχαν βιώσει σε μια παλιότερη ζωή κάποιο είδος σχέσης.

3. Στις εύκολες όψεις, όπως το τρίγωνο, και τα δυο άτομα έχουν να πάρουν μαθήματα ζωής. Η Αφροδίτη, μπορεί να γίνει πιο σοφή, να ανοιχτεί ψυχολογικά και να επικοινωνήσει τα συναισθήματα της με ειλικρίνεια και γενναιότητα, ενώ ο Πλούτωνας μπορεί να πάρει τα μαθήματά του σχετικά με την υπομονή, την ευγένεια, το χιούμορ και την αυτοσυγκράτηση.

4. Στις δύσκολες όψεις (όπως το τετράγωνο) υπάρχει έντονο πάθος, αλλά η εξέλιξη δεν είναι πάντα ομαλή. Ο σύντροφος με τον Πλούτωνα δημιουργεί ανταγωνιστική ένταση στο άτομο με την Αφροδίτη ή να πιέζει με τις απαιτήσεις του. Επίσης μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ζήλια ή εμμονές. Αν το ζευγάρι δεν δείξει υπομονή, ανθεκτικότητα και δεν μάθει να συγχωρεί τότε ίσως υπάρξουν «ανοιχτές πληγές» και στους δύο.

Ποιες είναι οι όψεις;

Είναι σημαντικό να υπάρχουν όψεις ανάμεσα στους πλανήτες, ακόμη και αν δεν είναι οι ιδανικές, όπως η σύνοδος ή το τρίγωνο, αλλά και δύσκολες όπως οι αντιθέσεις ή τα τετράγωνα.

1. Σύνοδος
Όταν ο πλανήτης του ενός βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον πλανήτη του άλλου. Ο ένας π.χ. έχει τη Σελήνη του στον Αιγόκερω και ο άλλος έχει την Αφροδίτη του στον Αιγόκερω: Τότε λέμε ότι οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο.

2. Τρίγωνο
Όταν ο πλανήτης του ενός βρίσκεται σε ζώδιο που είναι του ίδιου στοιχείου με τον πλανήτη του άλλου (φωτιά, νερό, αέρας, γη).

Ο Άρης του ενός, για παράδειγμα, βρίσκεται στον Κριό και η Αφροδίτη του άλλου βρίσκεται στον Λέοντα. Τότε λέμε ότι οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε τρίγωνο.

Στην παρακάτω λίστα σας υπενθυμίζω τα ζώδια που απαρτίζουν το κάθε στοιχείο (αυτά είναι τα ζώδια τα οποία μεταξύ τους σχηματίζουν θετική όψη τριγώνου):

ΦΩΤΙΑ: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΑΕΡΑΣ: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΝΕΡΟ: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες

ΓΗ: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

3. Αντίθεση
Όταν ο πλανήτης του ενός βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο από τον Ήλιο του άλλου. Η Σελήνη του ενός π.χ. βρίσκεται στον Καρκίνο και ο Ήλιος του άλλου στον Αιγόκερω. Τότε οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση.

Οι αντιθέσεις στον Ζωδιακό είναι οι εξής:

Κριός - Ζυγός
Ταύρος - Σκορπιός
Δίδυμοι - Τοξότης
Καρκίνος - Αιγόκερως
Λέων - Υδροχόος
Παρθένος - Ιχθύες
Ζυγός - Κριός
Σκορπιός - Ταύρος
Τοξότης - Δίδυμοι
Αιγόκερως - Καρκίνος
Υδροχόος - Λέων
Ιχθύες - Παρθένος

4. Τετράγωνο
Όταν ο πλανήτης του ενός βρίσκεται στην ίδια ομάδα (μεταβλητά, σταθερά, παρορμητικά) με τον πλανήτη του άλλου. Ο Ήλιος του ενός π.χ. βρίσκεται στον Τοξότη και η Σελήνη του άλλου βρίσκεται στους Ιχθύς. Τότε λέμε ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε τετράγωνο.

Οι ομάδες είναι οι εξής:

ΣΤΑΘΕΡΑ
Ταύρος
Λέων
Σκορπιός
Υδροχόος

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ
Κριός
Καρκίνος
Ζυγός
Αιγόκερως

ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ
Δίδυμοι
Παρθένος
Τοξότης
Ιχθύες

womenonly.gr